ליגה מול תחרותי

אף אחת לא מתעמלת בשביל המדליה

כדי להשיג מדליה בהתעמלות, צריך לעבוד כל-כך אבל כל-כך קשה, שלא סביר שמישהי תשקיע את כל העבודה הקשה הזאת רק בשביל מדליה. חייב להיות מניע *פנימי* להתעמל בנוסף למדליה שהיא תגמול חיצוני ולאו דווקא כזה חשוב. זה יכול להיות מתוך הנאה מההתעמלות עצמה, מתוך אתגר או למען מטרות כאלה ואחרות, אבל מדליה בלבד זה לא מספיק כדי להמריץ מתעמלת להשקיע כל כך הרבה שנה שלמה. חוץ מזה שמעטות הן המתעמלות שזוכות במדליה באליפות ישראל, אז למה (לפי הטיעון של המדליה) כל הבנות האחרות מתעמלות?

ליה67

New member
חחח תודה נועה .

אני בסדר , נהנתי מאוד באליפות ישראל :) את?

גם אני

לא ראיתי אותך באליפות ישראל. את יכולה לבוא להגיד שלום... צפיתי בסרטונים שלך. התקדמת מאוד, כל הכבוד לך. אבל הסרטון שלך בקרקע כל הזמן נתקע לי ולא הצלחתי לראות.

פשולט

New member
רוצה הסבר

יש תחרויות אקרובטיקה באולם בגין בחולון המכונות אליפות ישראל, יש תחרויות בוינגייט הנקראות גביע האיגוד, יש אליפות הארץ לאגודות אשר גם מתקיימת בחולון. ידוע לי כי אליפות האגודות היא תחרות בין אגודות אשר בה הכללים פחות מחמירים. רציתי לדעת מה התחרות הקובעת והלגיטימית אליפות ישראל (לא לאגודות) המתקיימת בחולון או גביע האיגוד המתקיימת בוינגייט? אשמח להסבר על התחרויות הללו. מה זה ליגה ומה זה תחרותי ?

למעלה