ליגת האלבומים - כללי המשחק

מורנא007

New member
הנימוק

רשימה מס' 1 מציגה אלבומים שחורגים מגבולות אנגליה וארה"ב. בהם ששת עם אחד הקטעים המעניינים ביותר ברוק הישראלי

נימרודל

New member
זרג!

אי אפשר לבחור בין הרשימות האלה... הייתי בוחרת, באמת. אבל זה קשה מדי. :(

brotos

New member
רשימה אחת (הסברים בפנים).

למען האמת, שתי הרשימות מורכבות מאלבומים טובים. כן, טובים. אז מה הבעיה? שוב, הבנאליות. ואני לא רוצה להיות חזיר ולדרוש אוונגארד מטורף (אותו בטח תספק ציף "אני יודעת משו שאתם לא יודעים על מוזיקה, חבורת פוחזים" ציף.) אבל, בכל זאת, הרשימה הראשונה נגעה בי יותר (פפפאאאגג)... לא יודע, אולי זו המוזיקה הישראלית, אולי זו ההברקה עם ששת, ואולי זו העובדה הפשוטה שאני תמיד מצביע לרשימה הראשונה, הרגל מוזר שלקחתי עימי עוד מהליגה הקודמת ("ליגת השירים", אותה פארסה מביכה שהתרחשה פה לא מזמן). יום מוזיקלי וטעים לכם. וביי.

Bardogo14

New member
צודק.

זאת הייתה ההתלבטות שלי. אם הייתי שם אוונגארד, אני חושב שחלק לא היו מכירים, והייתי מפסיד. בגלל זה הלכתי על האלבומים היותר מוכרים, אבל כנראה שגם זה לא עזר :) הפסדתי :)

רשימה 2

למה? כי אמא שלי אמרה שאסור להגיד שתיים אם יש ערבים בסביבה. אמממ... בגדול, שתי רשימות סבירות לחלוטין, לא יותר ולא פחות. לא יודע, כנראה שמשעמם לי.

והתוצאות....

רשימה 2 זכתה במרבית הקולות (9) ועולה לסיבוב השני. רשימה 1 זכתה ב-7 קולות - ברדוגו14 יורד אל הספסל.

למעלה