לידה טבעית בתל השומר???

לידה טבעית בתל השומר???

חיפשתי מקום של פשה בין לידה טבעית לבית חולים אז חשבתי על השירות של מילדת פרטית בחד הפרטי בתל השומר החלטתי לשאול אותם לגבי מה יאפשרו לי ותראו איזה תגובה קיבלתי

רציתי להוסיף

אני מעונינת בלידת בית אבל מחכה לשבוע מתקדם כדי לחפש מילדת , אני שבוע 22 ומקוה להריון ארוך ומשמין שמחה להיות בפורום שלכן.

אשכר ש

New member
שבוע 22 זה זמן טוב

להתחיל לחפש מיילדת. בעיקר אם תרצי לשלב אצלה מעקב הריון. חבל לחכות כי אולי חלקן יהיו כבר מלאות סביב התל"מ שלך.
וברוכה הבאה

אילו מיילדות בית באמת

מוכנות לקחת לידה אחרי קיסרי ללידות בית. כשדיברתי עם ענת תל אורן היא אמרה שהיא לא לוקחת.... אני חושבת שמאז המקרה בצפון ומאז הבעיות ביטוח הם עוד יותר מקפידות. למישהי יש מושג (ולא- אני לא בהריון, אז מה- מותר לי לפנטז)

גם למבי

New member
במקרה של שירלי - היא כבר לא נחשבת

לנל"ק (ויב"ק) מכיון שהיא כבר עברה לידה וגינאלית טבעית. קשה לי להאמין שמיילדת ביית תסרב ליילד אותה. יש מיילדות (מעטות) שמסכימות ליילד לנל"ק בבית. אני ילדתי עם אחת מהן.

זה לא נכון

ויבק תמיד תהיה ויבק הבעיה היא לא תעלת הלידה, הבעיה היא הצלקת, שתמיד תהיה צלקת ברחם. גם אני ילדתי ויגנאלית אחרי קיסרי- זה עדין לידה בסיכון מבחינתם

אם פי 3

New member
יש

וזה גם משתנה עם הזמן (לשני הכיוונים). אני מנסה ליצור אצלי רשימה של מי שמוכנה, כדי שאוכל לעזור למי ששואלת. אני מקווה שאני מעודכנת (כרגע יש לי 3+?+2 רופאים). מה זה "המקרה בצפון"? אם אני מבינה למה את מתכוונת, זו בכלל היתה לידת בזק, לא מתוכננת לבית. היולדת כתבה גם פה פעם (אם את קוראת, מה מצבך? לפני? אחרי? איך מרגישה?). אין קשר ללידות בית. ו-גם למבי - לצערי, גם מי שילדה כבר לנל"ק, היא עדיין לנל"קית, ועדיין, נחשבת "לידה בסיכון"
למרות שהסיכוי שלה לסיים בהצלחה לידה טבעית נוספת, הרבה יותר גבוה.

אםדניאל

New member
אני עוד פה

מתעגלת לאיטי ומתגלגלת לאיטי. יש ימים יותר לחוצים ויש יותר רגועים. יש קצת צירים (מה שקורה אצלי תמיד מחודש שמיני) וכבר הספקתי פעם אחת להקפיץ את עצמי לבי"ח (ולשחרר את עצמי) ופעם אחת הרופא שלי עשה את זה....אז אני מודה שיש יותר לחץ, אבל אחרי האפיזודות האלה, הרגעתי את עצמי. גם פיסית (מאוד עוזר כדי לא ליצור צירים סדירים) וגם מנטאלית. הלידה צפויה בנובמבר אז יש עוד זמן. (התאריך לקראת הסוף, אבל אני מאמינה שזה יקרה לפני)

debby12

New member
מנהל
כ"ט בנובמבר - תאריך יפה ../images/Emo45.gif

אני מהמרת על כ"ט בנובמבר. לפי היסטוריית ההימורים שלי פה זה אומר שתלדי ב-28 (אני תמיד טועה ביום אחד יותר מדי
) מקווה שימשיך רגוע בלי לחצים.

debby12

New member
מנהל
אה ועוד משהו

ראית למטה את הההודעה על ההרצאה של יאפ ון דר ואל? שמעתי את ההרצאה שלו בשנה שעברה. היה מרתק. וגם, הוא דיבר על איך נשמה של תינוק "בוחרת" את הוריה ועד. הוא דיבר נפלא בעיני בצורה שעוזרת להתמודד עם זה שלא הכל מובן לנו ושלפעמים דברים עצובים קורים מסיבות מיסטיות (שאלו אותו ספציפית לדעתו על הפלות טבעיות).

אםדניאל

New member
לא לא לא../images/Emo8.gif

לידה ראשונה איפה שהוא בשבוע 39 לידה שניה 37+5 התאריך שאת נתנת הוא אחרי התל"מ. אני בהריון מאפריל שנה שעברה (עם הפסקה של חודש וחצי) וממש לא בא לי לסחוב כ"כ הרבה, גם פיסית וגם נפשית (אומנם אני מתחרה ב|פילו| אבל אבל יש גבול...) אני בעד מקום טוב באמצע (נובמבר)

גם למבי

New member
איזה באסה!!!!

חשבתי שזה כבר מאחורי אז תהיה לי בעיה למצוא מיילדת לפעם הבאה?

debby12

New member
מנהל
פכככככככ ../images/Emo6.gif

אפשר לצטט אותו ולהוציא מהקשרו בנוסח: "ד"ר יפת המליץ לי ללדת בבית"

"הוא לא מבין מה את רוצה" ../images/Emo6.gif

יופי. אני הייתי עונה ומסבירה לו בדיוק מה אני רוצה ומה זה בעינייך "טיפול בכפייה". כולל "טיפול תוך כדי הפעלת לחץ". וכמובן את ההבדל בין לא לרצות שום ליווי מקצועי בלידה, לבין הרצון בליווי רפואי מושכל ומכבד.

למעלה