לידה טבעית בתל השומר???

mamadan

New member
../images/Emo8.gif יש משהו בדבריו..

אם את רוצה שלא יתערבו תלדי בבית.. למרות שבקטע של ההשגחה הוא טועה, לזרוק אותך בחדר על הגב עם מוניטור ולבוא פעם ב.. לעיין בדפים לא נחשב בעיניי להשגחה..

debby12

New member
מנהל
אגב, שמת לב איך קוראים לפורום ההוא?

לא "פורום לידה" כמו שכתבת בקישור שיצרת אלא: "פורום הריון וסיבוכי הריון" - כבר השם מעיד על הגישה ה"אופטימית"
. מעניין מה עוד באמתחתם בקרוב על מסכינו. פורום לידה מכשירנית? פורום מוניטור-ללא-הפסקה? פורום וריד-פתוח-בראש-פתוח?

שָׂרָה

New member
מה עם פורומים כמו:

פורום לידה בעזרת הטכנולוגיה המודרנית פורום ניתוח קיסרי פורום תמיכה בהריון ולידה מאת ד"ר עמוס המופלא פורום לניצולי לידה בתמיכת רופאים מומחיים

הילהל

New member
לא הבנתי מה כ"כ מצחיק כאן את כולן

אני חושבת שזה מאוד סביר להגיד למי שרוצה ללדת ללא כל נוהלי בית החולים, שבמצב הנתון כרגע - עדיף לה ללדת בבית (זה היה אחרת אילו היו מרכזי לידה זמינים). גם באסה"ר בסיור כשעלו שאלות כאלה המיילדת בפירוש אמרה שהיא לא הולכת לשקר - זה בי"ח עם כל הנהלים הכרוכים בלידת בי"ח, ומי שמאוד מסתייגת מהם כדאי שתשקול לידת בית. לא הצלחתי להבין למה זה קורע אתכן מצחוק.

mise

New member
נראה לי שמה שמצחיק הוא

שזה נשמע בדיוני. אני כמעט בטוחה שד"ר יפת כתב את זה כאופציה הזויה ולא רציונלית לשואלת.

הילהל

New member
אני לא בטוחה

לא מכירה את ד"ר יפת. ורק בגלל שיש לו תואר MD אני לא מחליטה מראש מה הזוי עבורו. אני יכולה לומר שהמיילדת שליוותה אותנו בסיור באסה"ר היתה רצינית לגמרי כשהיא דיברה על כך שמי שמרגישה התנגדות עזה לרוב הנהלים - כדאי שתשקול אופציות לא ביתחולימיות.

debby12

New member
מנהל
גם אותי הצחיק כי נראה לי הזוי

ברור לי שהוא לא "ממליץ על לידות בית" אלא שהשאלה דחפה אותו למשפט הזה. באותו אופן נראה לי "נבואה המגשימה את עצמה" לקרוא לפורום "סיבוכי הריון" - גישה קלאסית להריון כאל "מחלה". אני יכולה להבין את ה"מקום" שהוא עונה ממנו. האמת? זה עניין לשרשור נפרד שתיכף אפתח.

שָׂרָה

New member
נראה לי שהפורום ההוא

נועד מלכתחילה להריונות עם סיבוכים. האם יש להם פורום אחר להריונות תקינים?

tamarama

New member
מסכימה

גם לי זו נראתה תשובה סבבה לגמרי. אמנם משעשת, כי זה באמת קצת נשמע כמו "לא טוב לך השירות המדהים שלנו, לכי תלדי בבית", אבל מצד שני, מי שלא מוכנה לנהלים כלשהם בבי"ח, למה להיות שם? אי אפשר לאחוז את המקל משני קצותיו.

למה אני מחכה לגבי מציאת מילדת

אני ילדתי מוקדם בפעם הראשונה כי היו לי צירים מוקדמים בפעם השניה גם היו לי צירים אבל נכנסתי לשמירה ונחתי והם לא התפתחו יותר מיזה הגעתי ללידה עם אצבע בלבד וצירים סדירים כול 8 דקות אני רוצה לחכות ולראות לאן ההריון מתפתח כרגע יש שילה אחורית כך שאין בעיה של שליה נעוצה לפי מיטב הבנתי אולי אני טועה ? הרופא שאני נמצאת אצלו סיפר לי שיצא לו לילד או ללות לידות בית כך שאם לא תמצא המילדת שתסכים אפשר גם רופא נחמד בבית אני מקווה שוב הזמן הוא ישב במטבח לשתות קפה. במצב הזה אני אקח דולה ורופא . אני לא מכירה את דוקטור יפת אז אני לא יודעת מה הטון של התשובה שלו אבל יצא לי לדבר עם רופאת ילדים מתמחה (לקוחה שלי במיקרה) והיא ממש נחרדה מהרעיון שאני אלד בבית, היא אפילו דיברה עם קולגות שלה וזה גרם לפחד עוד יותר לגבי מה יקרה עם אני אלד בבית נקודת אור אחת, אבא שלי בעד ואפילו מסכים לממן את זה, הבעל שלי גם השתכנע שאולי עדיף בבית.

למעלה