לידיעתכם

חפY

New member
לידיעתכם

פניתי היום באמצעות דואר-אלקטרוני אל מערכת "חדשות 10" בבקשה לבצע תחקיר מקיף, יסודי ורציני בנוגע לפעילות חוצנית אפשרית בישראל. מגיע לנו, האזרחים, לדעתי, לדעת מה קורה בשמי ארצינו. נקווה לטוב.

כריסטין

New member
כל הכבוד חפY רעיון מעולה ../images/Emo13.gif

בתקווה שהגישה שלהם לא תהיה כמו ערוץ 2 שהיו צינים בנושא כמו הכתבה "המעניינת" ששידרו לא מזמן ......

Majestic12

New member
ערוץ 2

רק השבוע פנה אלי אחד מהכתבים בערוץ 2 במטרה להכין כתבה. הבעיה היא, שמיד עליתי על הרעיון שעומד מאחורי הכתבה - הם לא התכוונו להציג את העניין באופן רציני, אלא מחפשים גימיקים וכמה שיותר דברים מוזרים - כך שלבסוף שוב נוצגכקבוצה של מטורפים ואידיוטים... כמובן שהוא לא קיבל ולא יקבל סיוע ממני בנושא...

sns7

New member
מחזקת ידיך

אנשים שאין להם שמץ של מושג ומידע בנושאים הרלוונטים יושבים מול המסך ומחפשים שמישהו ישעשע אותם בסיפורים מסתוריים ותעלומות, והם - יצחקקו במבוכה ויגידו כמה אנחנו לא שפויים! כמה קל לכתבים להביא חומר, לומר "איזה שטויות" ולספק את הסחורה לשיחות סלון. התעצבנתי!

MetalSinagouge

New member
אי אפשר להאשים אותם..

אני למשל, אם כל ההתעניינות שיש לי לצד הנסתר של חיזרים לא טורח כלל לצפות בכל אותם תמונות, וידאו (אני מתעניין במקרים הראשונים שהתחילו את היופולוגיה, וגם במיתולוגיה שומרונית\מצרית), מהסיבה הפשוטה שתמונה של צלחת מתכתית אחת די מספקת לי את הדמיון לכל החיים. עם כל הזיופים שיש היום, לי אין כוח לחפור ולראות מה מזוייף, ומה לא מזוייף אבל תמיד יבוא איזה חכמולוג ויגיד שניתן להסביר את התצלום בדרכים מדעיות. מה שכן, צריך לבדוק כל מקרה של זילזול לגופו, במקרה ומדובר באדם אתאיסט, סביר להניח שהוא אדם 'בוגר', 'רציני' ובעל 'חיים אמיתיים' לעומת אותם היפים תמהונים שיושבים על הר ומחכים לצלחת הגאולה. במקרה וזה אדם דתי ניתן לנציג לו טיעון בסגנון: אם תשאל את עצמך למה אתה שולל תאוריות חיזריות, תבין למה אנחנו שוללים את תאוריות האלוהים שלך. חפרתי מספיק, ולשווא אז בקיצור: שימרו על ראש פתוח. אגב, במועד של טקס פאגאני המקושר לשמש, באי של הסטונהג' בבריטניה נערכה חגיגה כזו או אחרת, ואני זוכר שערד ניר גם טרח ללגלג בעדינות. אבל זה בסדר, יש לו אופנוע שטח- מותר לו.

sns7

New member
ערד ניר

קצת יבש וקצת ציני. אבל איפה הפן העיתונאי של חשיפה הוגנת? ברגע שהתקשורת מגמתית, הפן הזה לא קיים. ומי שאנטי וחושש מעירעור היסודות הבטוחים של עולמו - גם אם תביא לו חוצן בצלחת, לא יאמין.

MetalSinagouge

New member
ככה זה...

לפי מה שהבנתי, אנשים שדבקים בתאוריות כאלה ואחרות של חיזרים, מדברים על השנה 2012, חודש פברואר, שזה סה"כ עוד 6 שנים מעכשיו. שמעתי שהולך להיות שינוי די קיצוני במשהו שאני לא מבין במשהו שקשור לכוח משיכה והמשהו הזה קשור לגאות ושפל והמשהו ההוא קשור לזה שדי הרבה אנשים ימותו. הנוצרים בטח יפרשו את זה בתור האפוקליפסה, שהיא לאו דווקא רעה, חוץ מהעובדה שכל מי שלא קיבל את ישוע בתור משיח יטבע. ...ואז יישרף בגהנום. ערד ניר שמוק, דני קושמרו שליטה.

ע י ד ו2

New member
אני

הבנתי שב 2012 אמור להיות ליקוי (חמה?) עם מרכז הגלקסיה זה אפשרי ? מישהו יודע איך יכול להיתבצע ליקוי כזה? וגם כנראה ב2012 יחל עידן ה"דלי"(אקווריוס) זה שמעלי אמר שעשויים להיות שיטפונות,אולי זה קשור - דלי=שיטפון? שיטפון עלול להגרם מגאות (סבירות נמוכה)שנגרמת עקב ירח מלא או ליקוי?! טוב זה מה ששמעתי בכל אופן ,אני לוקח הכל בערבון מוגבל.

כריסטין

New member
עזבו שטויות...

אף אחד לא יודע מה יתרחש בעוד דקה , כל החזיונות האלו תמיד היו מגוחכות בעיניי....

Gilliana

New member
ליקוי חמה במרכז הגלקסיה...

... זה בערך כמו ליקוי ירח במרכז כדור הארץ. איך יכול להיות ליקוי חמה במרכז הגלקסיה??? איזו "חמה" בדיוק??? נראה לי שכוונת המשורר היתה להיפוך הקטבי הצפוי של השמש שיש מדענים המעריכים שיתרחש ב-2012, במקביל להיפוך קטבי של כדור הארץ עצמו.

Gilliana

New member
זה שאף אחד לא יודע מה יתרחש עוד דקה

... זה עניין אחד ונכון, אבל אין לו שום קשר לתחזיות פיזיקליות ומדעיות. אלו לא חזיונות - זה מדע ובתור שכזה יש סבירות מסויימת להתקימותה של השערה זו אחרת.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif...

אם היה מדובר רק בתאריך של "הגעה גרנדיאוזית של חיזרים" או משהו בסגנון, אז היה יכול להיות נחמד, לעזאזל- אפילו הייתי מכין טבלת יאוש עד לתאריך. הבעיה שלי היא שבחזיון הזה מעורב ידידנו היקר, החבר היהודי- נוסטרדמוס. יצא לי פעם לראות תוכנית עליו, ועל כל המפרשים המטומטמים של הג'יבריש שלו (זה משהו בסגנון "אם יש לך מילה- 'היסטר' על ידי חילופי אותיות היא תהפוך להיטלר", וככה הוא 'חזה' את מלחמת העולם ה2 והשואה שלוותה אליה). אני ממש לא אוהב את החזיונות האפוקליפסה הזו, ויש הרבה ממנה. נדמה לי שאפילו לאנטיקרייסט בעצמו נמאס לשמוע אידיוטים מדברים בשמו ומודיעים על בואו בימים שלאנטיקרייסט עצמו בכלל לא נוח.

נכון, אבל...

לא אני ולא אתה יכולים לדעת מה הוא באמת חזה. תראה, יש לי את הספר שלו, "נבואות שנות האלפיים", שזה מאוד מעניין כסתם ספר, אבל האם הוא שווה משהו? לא, לא ממש כי כרגע כל מה שהיה כתוב שם לא היה נכון (אולי פירוש שגוי, או סתם תחבולה בשביל לעשות כסף על שמו של נוסטרדמוס). בעקרון אני חושב שעשו לנוסטרדמוס שם רע במיוחד עם כל השטויות שכתבו בשמו, או שפשוט הוא היה מטורף שדיבר שטויות.

Patrick kim

New member
עבמ בכיכר וחוצן

על כוס קפה. רק זה יפייס את דעת חובבי המדור הזה ורבים אחרים. ודיון רציני יתפתח אם אישיות רשמית תחליט לחשוף את החומר שבידי הרשויות.

Gilliana

New member
נו בחייכם...

אישיות רשמית? גם אתה מאלו שמאמין רק למקורות הרשמיים??? להיפך, דווקא לאלו אסור להאמין - בשום מקרה!

Patrick kim

New member
נהפוך הוא ג`יליאנה

בנושא עבמים וחוצנים אני לא מאמין להכחשות וההיתעלמויות הרישמיות. וכוונתי כזאת: שאני ממתין ליום בו אדם שעסק מטעם הרשויות בחומר יופולוגי שיצא אדם זה וידבר יספר מה הוא יודע ואני משוכנע שיש מידע. מה הרשויות יודעות ואיזה מסקנות הן הסיקו וכמה חומר יש להן אני לא יודע. אבל אני משוכנע שהרשויות יודעות משהו וברמת אמינות יותר גבוהה מסתם מידע בידיו של אזרח רגיל

Gilliana

New member
אז זהו בדיוק העניין

לדעתי אין מה להמתין לזה בדיוק כשם שאין להתייחס להכחשות - לכן גם אמרתי "בכל מקרה". כל מילה שניה שיוצאת מפי הגורמים הרשמיים יסודה בשקר ובהטעיה - ההיסטוריה הוכיחה זאת חד וחלק ואני לא מדברת על נושא העבמי"ם. רמת אמינות יותר גבוהה משל האזרח הרגיל??? נו, כבר קמו מספיק גורמים רשמיים שהעידו חד וחלק על מעורבותם בפרשייות הטיוח. זה עזר? לא, אז כנראה שבכל זאת אין לכך שום משמעות. ובשורה התחתונה - אם אתה מצפה שג'ורג' בוש ינאם מחר בבוקר לאומה ויאשר שבשנת 1952 נחתם הסכם בין האמריקאים לאפורים - תמשיך לחלום, זה לעולם לא יקרה (לפחות עד שלא יהיה מאוחר מדי).

למעלה