לידיעתכם

Patrick kim

New member
שבוש יודה?

ספק אם בוש יודע הכל, ובאשר לאפורים ולהסכמים איתם אני לא יודע.ושאלה לי האם בוב לזר סיפר מי הטיס את הכלי ואייך פיענחו את היכולות הטכנולוגיות והדלק? ובכלל אייך נופל כלי כזה בשלמותו לידיים אנושיות? ואייך מצליחים גם להטיס אותו? ובכלל למה שבעלי טכנולוגיה מפותחת יחתמו הסכמים איתנו שעדיין מאמינים שבקושי ירדנו מהעצים למעט הדתיים שניראה לי שדווקא הם מאמינים בגירסא של שיבוט או די אן איי ותולים זאת בישות ששמה אלהים שלמעשה ברא רובוט אורגני ומיתכלה אם מזיקנה מחלה אסון ומילחמה.

MetalSinagouge

New member
בוב לזר..

לפי מה שהבנתי מתוך איזה תוכנית, לא היה כל רישום שלו בבתי ספר בהם הוא למד. באינטרנט הבנתי שהכריחו את בתי הספר וגם בית החולים שבו הוא נולד לטעון כך. (לא קשור ממש..).

Gilliana

New member
קודם כל - אני מסכימה בנוגע לבוש

איך נופל כלי כזה בשלמותו לידיים אנושיות? משום שכפי הנראה אחת הספינות שהתרסקה ברוסוול לא התפרקה לרסיסים אלא רק התבקעה כך שהטכנולוגיה כמעט ולא נפגמה. למה שיחתמו איתנו הסכמים? יתכן שהם צריכים מאיתנו משהו שאין להם (סביר להניח חומר גנטי) ותמיד עדיף לעשות את הדברים בדרכים פוליטיות ולא להכנס למלחמות מיותרות. ולסיום: הדתיים "מאמינים" בשיבוטים??? הם הרי מגנים זאת מכל וכל!

Patrick kim

New member
כשאמרתי דתיים

כוונתי שהדתיים מאמינים בעדות עתיקה שעולה ממנה תיאוריית המפץ הגדול. וגם תיאוריית בריאת האדם כרובוט ביולוגי וממנו פיתוח גנטי האישה ! ועוד תיאוריה שהזן הברוא האדם. הושבח ע``י בני האלוהים השבחה גנטית בערך מוסף. ולעדות הזאת הדתיים קוראים אלוהים ונותנים לזה אינטרפרטציה של קדושה אבסולוטית. ואני קורא לזה מדע נטו, בלי לייחס לזה התחייבות דתית ומחייבת ואני מדבר בשם עצמי וכל בר דעת יסיק מסקנות לעצמו

Gilliana

New member
עכשיו הבנתי אותך

וכן - גם אני קוראת לזה מדע נטו בדיוק כמוך, אבל לך תתווכח איתם...

MetalSinagouge

New member
מה הוא באמת חזה, אף אחד לא ידע.

אבל למשל אחד המפרשים שלו, הוציא גרסא של ספרו שבה היה חיזוי של המלחמה שתפרוץ לאחר המאורעות 11.9, החיזוי היה שגוי, ולכן ישנם 2 הוצאות של הספר, אחת עם החיזוי הישן והשנייה עם ה"חיזוי" החדש שזה בעצם משהו שנכתב אחרי שהיה ידוע איזו מדינה תיקח חלק במלחמה נגד אמריקה. (עירק). אני מוכרח להגיד שאת תאוריות האבדון על 2012 הכרתי רק לפני כמה ימים, ואני ממש לא מרוצה מן הסתם, בלי קשר למי שחזה אותם (ובמקרה הזה, מי שחזו אותם: בני המאיה וכו'). אני חושב שזה נורא.

אני מאוד רוצה שמשהו כזה יקרה

פשוט מאוד כי כשזה יקרה, לשום תאגיד בעולם לא יהיה קמצוץ של כוח, ולא משנה כמה כסף יהיה לו הוא יהיה אפס אחד גדול. אחרי כשזה יקרה כולנו ניהיה שווים, נוכל לסלק את כל אותם אנשים שגרמו לכל העולם הזה להפוך למה שהוא היום. היום אנחנו נמצאים במצב שאין מה לעשות. העולם לצערנו מונע על ידי כסף בעיקר, ואנשים מחזיקים בכל כך הרבה כסף, והם שואפים לשלוט בדברים שאי אפשר לשלוט בהם כמו העולם והחלל. איך אפשר לשלוט על כוכבים אחרים כשעל הכוכב שלך עצמך אתה לא יכול לשלוט כמו שצריך? ואני לא חושב שאתה צריך להתייחס לזה כתאורית "אבדון" כי זה ממש לא. האבדון היחידי שאתה נמצא בו הוא העולם שאתה מכיר אותו. אתה חי בעולם שיש לך רק אפשרות אחת, למות, בלי שום אפשרות להתפתח לאיזה כיוון שתרצה. יש בזה גם משהו חיובי, הרבה יותר ממה שיש עכשיו.

ומה אתה מעדיף?

לחיות כמו שאנחו חיים כיום ולחכות שתפרוץ מלחמה גרעינית, ויכול להיות שכולנו נהפוך לעבדים, או שנמות מקרינה.

MetalSinagouge

New member
העניין הוא...

שלכל דבר יש 2 צדדים, אני נמצא במצב שבו אני מאמין רק בקיום של עצמי. אני לא בטוח עדיין לגבי דברים כמו 'נשמה' וכו'. ככה שבמידה ויהיה 'אבדון' מהסוג הזה כ"כ הרבה מידע ייעלם. האנושות בעצם עשתה 2 צעדים קדימה בתקופה X ולאחר האבדון זה יהיה צעד אחד אחורה, לפי מה שאני הבנתי (ע"פ ההיסטוריה תמיד היה משהו כזה, ירידה בתיפקוד ואז פתאום קפיצה 'טכנולוגית' נגיד כך). מצד אחר, יש כמובן הרבה דברים שאני לא אוהב באנושות, אחד מהם הוא 'שיגעון הגדולה' ההרגשה שיש להרבה אנשים (וגם לי אבל בתקופה הזו הרבה פחות) שאנחנו אשכרה שווים משהו, שאם אנחנו נעשה את המשהו הזה, אנחנו נעשה אותו טוב. ואני שואל: האם שווה להתאמץ? הקטע הוא שאני מבזבז הרבה משאבי אנוש על לימודים למשל, האם זה בכלל שווה, אם כל זה שיש סיכוי שאני אפילו לא אסיים את הלימודים באוניברסיטה ואמות. יצא לך לראות את התוכנית על Area 51 והקלטת? הדמות בקלטת, אמרה שמוות בקהילה שלהם הוא לא דבר נוראי, כי הגוף הוא סוג של רכב בלבד- וזה אחד ההסברים לעובדה ששאר החיזרים באתר, במידה והיו כאלה, לא 'השתגעו' באשר למות חברם. על התאוריה הזו התבססה כת בשם Heaven's Gate שביצעה התאבדות המונית.

בגדול אני מסכים איתך

כי אין ממש הוכחה לשום דבר, אז זה נורמאלי לחשוש. בקשר לנשמה, אני גם מאמין שהגוף הוא סוג של "כלי רכב", אבל התאבדות זו ממש לא בדרך. בכלל בכלל לא...

MetalSinagouge

New member
נכון..

צריך להשתמש בגוף כדי לפתח את הנשמה, לא יצא לי ממש לחוות את החיים ואני בד"כ נונקונפירמיסט ועדיין, ההמלצה של הרבה אנשים להתחבר לרוחניות די מועילה, אז מי יודע, אולי זה ייתן תמורה גבוהה במימד אחר.

ליקוי חמה? ממש לא..

מדברים על זה שיעבור ליד כדור-הארץ כוכב בשם ניבירו (או כוכב איקס, והפלנטה ה-12) שהוא גם מתואר בתנ"ך, והוא עובר ליד כדור-הארץ כל כמה זמן. זה יגרום להרבה מאוד בעיות כמו: אסונות טבע, ועצירה של כדור-הארץ לשלושה ימים.. לפי אותה תאוריה אנחנו נעבור לממד הרביעי באותו הזמן, ומי שלא יוכל לעשות את המעבר ימות. בלי שום קשר כנראה, גם תתחיל סוג של מלחמה גרעינית, שימנעו אותה כוחות מסויימים וכך יגדילו את המודעות של בני האדם. הנה, אפשר לקרוא פה: http://www.bizton.com/id119.html מומלץ לקרוא את כל מה שכתוב שם.. 2012 זה כביכול התאריך ה"אמיתי" מכיוון שזה התאריך שיוצא בחישוב אם מחשבים כל כמה זמן הכוכב מגיע מהפעם האחרונה שהוא הגיע, ויש עוד מקורות כמו שבט המאיה, נבואות שונות ועוד כל מני. כמובן שמדובר רק בנבואה בלבד, ועד 2012 לא נוכל לדעת.

Gilliana

New member
לא פברואר אלא דצמבר ../images/Emo13.gif

22 בדצמבר ליתר דיוק - סוף לוח השנה של המאיה. (בעצם הלוח מסתיים בפועל ב-21).

חפY

New member
מבטיח לעדכן בכל התפתחות. ../images/Emo9.gif

אם וכאשר אקבל תשובה- אעדכן.

Patrick kim

New member
חומר רציני לדעתי

מצוי בפרט ובעיקר בחיל האויר אם עדויות אם צילומים ואפילו התראות מכ``ם לא מוסברות. ויתכן שמעט גם מידע מהימן במשטרת ישראל. ודווקא בארץ אין אדם מהגורמים האלה שהיתנדב לספר ולחשוף למה? כי אין חומר? חיסיון גורף? או ידיעה שתמיד יתייחסו למידע כעוד הזיה של רודף פירסום וזה מה שטוענים על חושפים בחו`ל וגם על אזרחים בארץ. והשאלה אם יש משהו למה ההסתרה והלעג הגורף?

למעלה