לידיעת אבי בן, ואוהבי טיולים ופרטיות.

משתפרת1

Well-known member
הידעת שבארה"ב ובקנדה החוק מחייב להרכיב מצלמות דרכים כך שיוכלו לצלם רכבים רק מאחור או מהצד אך אסור מלפנים כי אסור לצלם את הפנים של הנהג?

הידעת שברוב העולם אסור להשתמש בנתוני איכון של מי שאינו חשוד בביצוע פשע?

הידעת שהרבה יותר בטוח להשתמש בVPN בכל זמן בו גולשים באינטרנט? כל אחד יכול.
כל ה"מותר" או "אסור"- אתה נותן בהם אמון? אם אינך יכול לתת אמון בשום דבר מדוע אתה מאמין לנהלים בעולם?

SupermanZW

Well-known member
כל ה"מותר" או "אסור"- אתה נותן בהם אמון? אם אינך יכול לתת אמון בשום דבר מדוע אתה מאמין לנהלים בעולם?
אני לא נותן אמון ואני יודע מה מתרחש, אני גם צופה בסדרות של פיענוח פשעים ובהן נחשפים הכלים בהם המשטרה משתמשת, כולל תיעודים ממצלמות דרכים, כולל תיאור הנהלים המאפשרים שימוש באיכונים סלולריים, וכיו"ב. לעולם לא תמצאי ולו מקרה אחד בו צולמה מכונית נוסעת מלפנים על ידי מצלמת דרכים בצפון אמריקה, כל הצילומים ללא יוצאים מן הכלל הם מאחור או מהצד. וזה לא שהשוטרים לא היו רוצים שיהיו צילומים מלפנים לפעמים, אבל אין, כי אסור להתקין מצלמות שמצלמות מכוניות מלפנים.

SupermanZW

Well-known member
ישבו בבונקר, יתקיימו מסחר חליפין (שימוש בכרטיס אשראי נרשם, כך גם משיכת מזומנים מהבנק).
אין פרטיות בימינו. בכל נסיעה בדרכים אנחנו מצולמים מספר פעמים, גם כשמסתובבים בישוב. יש המון מצלמות הן של הרשות המקומית והן של אנשים פרטיים. אנחנו משתמשים בנייד שמאוכן כל הזמן, אלא אם כן מכבים אותו ופותחים רק בחרום. והיי, אני כותבת במחשב, יש מי שמכיר את ה- ip שלי. אין בעיה להמשיך.
דרישה לספק פרטי חשבון בנק לא קיימת בשום מקום בעולם חוץ מספרד החל מיום שני האחרון, את תסכימי לתת את פרטי חשבון הבנק שלך?

אם פתאום ירוקנו את חשבון הבנק שלך במהלך או אחרי ביקור בספרד תדעי איך זה קרה.

דרישה לספק פרטי חשבון בנק לא קיימת בשום מקום בעולם חוץ מספרד החל מיום שני האחרון, את תסכימי לתת את פרטי חשבון הבנק שלך?
הגעתי למלון שהכול שולם מראש מהעבודה ובכל זאת, הייתי צריכה להשאיר פרטי כרטיס אשראי.
זה העולם החדש שאנו חיים בו, מבלי זה אף אחד לא מוכן לתת לך שירות.

שמלת תחרה1

Well-known member

לא נורמלי לבקש פרטי חשבון.

SupermanZW

Well-known member
למעלה