60% מהתאונות הן בגלל אי שמירת מרחק, למה את זה לא אוכפים?החל ממחר אכיפה משמעותית של משטרת ישראל כנגד "נהגים שלא מאותתים"
פנייה ללא איתות - 1500 ש"ח קנס.
מעבר נתיב ללא איתות - 500 ש"ח קנס.
סיבת האכיפה של המשטרה שמתפקדת נפלא - מעל 30% מהתאונות הן בגין חוסר איתות.
צריך לשאול את המפכ"ל הדביל.60% מהתאונות הן בגלל אי שמירת מרחק, למה את זה לא אוכפים?
כי ישראלים הם חברה ששומרת חוק רק כדי לא להיענש ולא מתוך נורמות של ציות לחוק, ולכן צריך פי 5 יותר שוטרים כדי לאכוף את החוק. עובדה שמאז התיקוף בתחבורה ציבורית הוא דרך מכשירים בתוך האוטובוס או המטרונית או הרכבת הקלה ולא מול הנהג בכניסה לאוטובוס אז יש יותר עבודה לכרטיסנים והם נכנסים בתדירות יותר גבוהה, כי אם לא בודקים בכניסה לאוטובוס אז רק החשש מקנס שהוא לפחות 1000% ממחיר הנסיעה יגרום לאנשים לשלם על הנסיעה.60% מהתאונות הן בגלל אי שמירת מרחק, למה את זה לא אוכפים?
במכוניות החדשות יש את הצפצוף המעצבן.60% מהתאונות הן בגלל אי שמירת מרחק, למה את זה לא אוכפים?
אפשר לכבות אותו.במכוניות החדשות יש את הצפצוף המעצבן.
אתה בטוח? נדמה לי שאת הצפצוף על החגורת בטיחות אי אפשר לכבות.אפשר לכבות אותו.
אפשר, מכונאי שמכיר את הרכב היטב ידע לעשות זאת.אתה בטוח? נדמה לי שאת הצפצוף על החגורת בטיחות אי אפשר לכבות.
חשבתי שהם הגנו על זה,אפשר, מכונאי שמכיר את הרכב היטב ידע לעשות זאת.
ברכבי אין את הצפצוף המעצבן ואני יד שנייה, אין גם שום מחוון תקול או אור דולק שלא צריך לדלוק. בעליו הקודם של הרכב ביטל את הצפצוף.חשבתי שהם הגנו על זה,
ז"א נניח שניתקת את חוטי החשמל הזה אז המערכת של המחשב מדווחת כל הזמן על תקלה,
אז אומנם לא יהיה צפצוף אבל יהיה מחוון תקול כל הזמן - ז"א איזה אור דולק...
אני זוכר שאמרת שהרכב שלך ישן יחסית,אני מדבר על החדשים יחסיתברכבי אין את הצפצוף המעצבן ואני יד שנייה, אין גם שום מחוון תקול או אור דולק שלא צריך לדלוק. בעליו הקודם של הרכב ביטל את הצפצוף.
הרכב שלי לא כל כך ישן, הוא מודל 2017. הצפצוף המעצבן קיים ברכבים החל מ2010.אני זוכר שאמרת שהרכב שלך ישן יחסית,אני מדבר על החדשים יחסית
שהכל מחובר למחשב רכב.
טובהרכב שלי לא כל כך ישן, הוא מודל 2017. הצפצוף המעצבן קיים ברכבים החל מ2010.
קוריוז - בניו המפשייר אין חוק שמחייב חגורת בטיחות, שם רוב הנהגים בחרו לנטרל את הצפצוף המעצבן,גם אם הם נוהגים לחגור חגורת בטיחותאתה בטוח? נדמה לי שאת הצפצוף על החגורת בטיחות אי אפשר לכבות.
מה מקור הידיעה?החל ממחר אכיפה משמעותית של משטרת ישראל כנגד "נהגים שלא מאותתים"
מה מקור הידיעה?
איזה כבד אתה,זה קול לא לאותת תמיד.החל ממחר אכיפה משמעותית של משטרת ישראל כנגד "נהגים שלא מאותתים"
את מי אתה מנסה להרשים?איזה כבד אתה,זה קול לא לאותת תמיד.
זה מראה על שליטה בדרך,שאתה כ"כ בטוח בעצמך שאתה אומר לעצמך לא צריך.
את מי אתה מנסה להרשים?
התגובה שלך מתאימה לעבריין תנועה לא חכם במיוחד.
אתה סתם מציית כמו רובוט,את מי אתה מנסה להרשים?
התגובה שלך מתאימה לעבריין תנועה לא חכם במיוחד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.