אתה סתם מציית כמו רובוט,
אם אין למי לאותת או שהרכב שאתה מאותת לו רחוק מאוד זה מיותר.
נניח אתה פונה ימינה או שמאלה והנתיב הוא רק ימינה או שמאלה(בלי ישר) - גם אין טעם.
אתה סתם מציית כמו רובוט,
אם אין למי לאותת או שהרכב שאתה מאותת לו רחוק מאוד זה מיותר.
נניח אתה פונה ימינה או שמאלה והנתיב הוא רק ימינה או שמאלה(בלי ישר) - גם אין טעם.
הלוואי. אחת הרעות החולות של הנהג הישראלי הממוצע. ולחוכמולוגים שמספרים לנו שהם יחליטו מתי צריך ומתי לא, לא מפקפק לרגע בשיקול דעתכם המושלם והחף מטעויות, אבל הפיכת האיתות לפעולה אוטומטית חיונית להשרשתו. ואנשים טובים, אני יודע שזה נורא קשה ומורכב להזיז ככה מקל קטן בצד ההגה בכל פעם שאתה פונה או סוטה מנתיב וגם עושה אתכם פחות גברים, כי אתם כאילו יפי נפש מתחשבים בזולת כזה, אבל זה יכול להציל חיים, התנועה בכבישים אצלנו מספיק מורכבת, מתסכלת ומעצבנת, לא צריך להוסיף את הניחוש התמידי מה ההוא הולך לעשות מה ומתי יפתיעו אותי. תתאמצו קצת, לא נורא.החל ממחר אכיפה משמעותית של משטרת ישראל כנגד "נהגים שלא מאותתים"
פנייה ללא איתות - 1500 ש"ח קנס.
מעבר נתיב ללא איתות - 500 ש"ח קנס.
סיבת האכיפה של המשטרה שמתפקדת נפלא - מעל 30% מהתאונות הן בגין חוסר איתות.
אתה לגמרי צודק,הלוואי. אחת הרעות החולות של הנהג הישראלי הממוצע. ולחוכמולוגים שמספרים לנו שהם יחליטו מתי צריך ומתי לא, לא מפקפק לרגע בשיקול דעתכם המושלם והחף מטעויות, אבל הפיכת האיתות לפעולה אוטומטית חיונית להשרשתו. ואנשים טובים, אני יודע שזה נורא קשה ומורכב להזיז ככה מקל קטן בצד ההגה בכל פעם שאתה פונה או סוטה מנתיב וגם עושה אתכם פחות גברים, כי אתם כאילו יפי נפש מתחשבים בזולת כזה, אבל זה יכול להציל חיים, התנועה בכבישים אצלנו מספיק מורכבת, מתסכלת ומעצבנת, לא צריך להוסיף את הניחוש התמידי מה ההוא הולך לעשות מה ומתי יפתיעו אותי. תתאמצו קצת, לא נורא.
טענת סרק דמגוגית שיש מי שמשמיע אותה רבות. גם אם זה נכון שמהירות לא גורמת לתאונות, בוודאי שמהירות משפיעה על חומרת התאונות. על כן המלחמה נגד מהירות מופרזת מוצדקת כמובן לחלוטין. זה שצריך לאכוף דברים נוספים (אשר חלקם קשה יותר לאכיפה), איש לא חולק על כך. פשוט אין כל סתירה בין הדברים, גם כשזה מוצג כאילו יש מתוך רצון לתקוף ולנגח בכל מחיר."Car accidents are one of the leading causes of injury and death worldwide. While there are many factors that contribute to car accidents, speed is often cited as a major culprit. But at what speed do most car accidents happen? According to research, most car accidents occur at speeds below 40 mph."
פרט מעניין שהמשטרה אוהבת לשכוח. רוב התאונות עם נפגעים מתרחשות במהירויות נמוכות מ64 קמ"ש, מכאן נובע, בהכרח, שרוב התאונות מתרחשות בתוך העיר ובמהירות שקרובה למהירות המותרת. אבל איפה המשטרה אוהבת לאכוף מהירות? לא היכן שהיא מסכנת הולכי רגל רוכבי אופניים, לא היכן שהיא מסכנת אף אחד, וגם לא היכן שהיא גורם משמעותי לפגיעות. המשטרה אוהבת לאכוף מהירות היכן שכלל לא צריך - בכבישים מהירים, היכן שאין הולכי רגל, אין רוכבי אופניים, אין רמזורים ואין עצירות מתוכננות, כלומר, היכן שאין שום צורך במגבלות מהירות. למה? כי זה קל! זה "מדפסת כסף" בטיחות? יוק! מחפשים את המטבע מתחת לפנס! למה לא אוכפים מהירות מופרזת בעיר, היכן שהיא עלולה לגרום לפציעות ואף למוות אבל אוכפים אותה היכן שאינה מסכנת אף אחד? למשטרה פתרונים.
Location, location, location!!!טענת סרק דמגוגית שיש מי שמשמיע אותה רבות. גם אם זה נכון שמהירות לא גורמת לתאונות, בוודאי שמהירות משפיעה על חומרת התאונות. על כן המלחמה נגד מהירות מופרזת מוצדקת כמובן לחלוטין. זה שצריך לאכוף דברים נוספים (אשר חלקם קשה יותר לאכיפה), איש לא חולק על כך. פשוט אין כל סתירה בין הדברים, גם כשזה מוצג כאילו יש מתוך רצון לתקוף ולנגח בכל מחיר.
לבריאות.Location, location, location!!!
איך זה יכול להיות שאתה תמיד מסכים עם השלטון?טענת סרק דמגוגית שיש מי שמשמיע אותה רבות. גם אם זה נכון שמהירות לא גורמת לתאונות, בוודאי שמהירות משפיעה על חומרת התאונות. על כן המלחמה נגד מהירות מופרזת מוצדקת כמובן לחלוטין. זה שצריך לאכוף דברים נוספים (אשר חלקם קשה יותר לאכיפה), איש לא חולק על כך. פשוט אין כל סתירה בין הדברים, גם כשזה מוצג כאילו יש מתוך רצון לתקוף ולנגח בכל מחיר.
סלוגן חדש: "הרינגטון - שופר השלטון".איך זה יכול להיות שאתה תמיד מסכים עם השלטון?
בחייסלוגן חדש: "הרינגטון - שופר השלטון".
בוקר טוב אליהו.סלוגן חדש: "הרינגטון - שופר השלטון".
אני לא. (עוד) טעות אבחנתית שלך לגבי. הא ותו לא.איך זה יכול להיות שאתה תמיד מסכים עם השלטון?
הכוונה 95 -99 אחוז מהמקרים.אני לא. (עוד) טעות אבחנתית שלך לגבי. הא ותו לא.
גם זה לא נכון.הכוונה 95 -99 אחוז מהמקרים.
אם לא שמת לב, אני לא נוהג לזרום עם השקרים והחרטוטים שלך שאתה מרגיש צורך להנפיץ. עובדתית וזה דווקא לגמרי מדע מדויק, טעית עד היום בבדיוק 100% מההערכות, הפרשנויות, והתיאורים שלך לגבי. מציאות זו לא מונעת ממך מלנסות שוב ושוב, כך שאין לי אלא להסיק שאתה פשוט מזוכיסט שנהנה להגחיך את עצמו.אם לא שמת לב הפורום לא עוסק במדע מדויק.
זה מאוד נכון.גם זה לא נכון.
אגב זה לא יהפוך לנכון גם אם תחזור על זה עוד 66 פעמים.
אם כולם אומרים לך שאתה שיכור, סימן שאתה שיכור ומי שמגכיח את עצמו במקרה הזה הוא אך ורק אתהאם לא שמת לב, אני לא נוהג לזרום עם השקרים והחרטוטים שלך שאתה מרגיש צורך להנפיץ. עובדתית וזה דווקא לגמרי מדע מדויק, טעית עד היום בבדיוק 100% מההערכות, הפרשנויות, והתיאורים שלך לגבי. מציאות זו לא מונעת ממך מלנסות שוב ושוב, כך שאין לי אלא להסיק שאתה פשוט מזוכיסט שנהנה להגחיך את עצמו.
כן, שמנו לב שאתה לא זורם, לא סתם הסלוגן של סופרמן "הרינגטון - שופר השלטון"זכותך המלאה כמובן. רק אל תבקש ממני לזרום עם זה, כי זה לא כל כך באופיי .
הוא מאולף היטב.איך זה יכול להיות שאתה תמיד מסכים עם השלטון?
כנראה לא כזב, רק רוצים שהנהגים יחשבו שזו הודעת כזב כדי לא לסכל את מתן הדוחות. שם המשחק - כסף.
בשעות האחרונות מופצת הודעה ברשתות החברתיות כי החל ממחר תתרחש אכיפה משמעותית נגד נהגים שאינם מאותתים בכביש. חשוב להדגיש כי מדובר בהודעת כזב (פייק ניוז) שלא פורסמה על ידי אגף התנועה.
לך תדע.כנראה לא כזב, רק רוצים שהנהגים יחשבו שזו הודעת כזב כדי לא לסכל את מתן הדוחות. שם המשחק - כסף.
קשקוש, גובה הקנס על פניה ללא איתות הינו 100₪. מזה לא באמת עושים כסף. במיוחד שזה ברירת משפט ויהיה חלק שילך למשפט.כנראה לא כזב, רק רוצים שהנהגים יחשבו שזו הודעת כזב כדי לא לסכל את מתן הדוחות. שם המשחק - כסף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.