לידיעת כולם!

אז תגיד לי משהו:

מי קורא במילואים למג"ד "המג"ד"?? רק כי לא זוכרים איך קוראים לו... ואיך זה שתמיד נשים עוזבות את דרור קרן? דווקא נראה אחלה גבר.

shinaaa

New member
גם אני משתתף בסדרה...

אני הביריון....שמצתלם עם אורלי(לא אספר יותר מידי) רק רציתי לדעת מתי הפרק שאני משתתף בו

DanaDuck

New member
"בצלאל, לא עכשיו"...

כבוד, גבר:) אני גם הייתי צריכה להשתתף בצילומים האלה... אם לא הייתי בת! אולי יצא לך להכיר את חבריי לכיתה דניאל בוצר ודניאל וייסמן?

הבת של....בצלאל קליין המהמם!!!../images/Emo140.gif

שלום לכולם רציתי לומר שיש לי את האבא הכי כישרוני בעולם והוא המודל שלי בחיים ממש כך הוא רק הוכחה לכך שאם אתה רוצה משהו באמת אין סיבה שלא תשיג אותו לך אחרי השאיפות שלך וזה מה שהוא אכן עשה ועובדה שהצליח אתם עוד תשמעו עליו אני מבטיחה לכם בכל דבר שהוא נוגע זה הופך לזהב אבא אני אוהבת אותך מאוד לא שזה משהו חדש אבל אני עכשיו הבת של.... אנשים יש לנו עסק משפחתי בפתח תקווה לכלי בית חשמל ריהוט גינה מתנות וכו... שווה לבוא שם החנות "יהלום" (כשם שאבי) אז יאלה נשתמע ביי ביי ענת

Nolly

New member
חחח פרסומת סמויה :)

לא נורא. אהבתי. הכל בסוף מסתכם בכסף :)

rotem34

New member
בצאלאל תעשה לי ילד...!!! PLEAS|חיבו

רק רציתי לומר שהתאהבתי בך מהרגע הראשון שראיתיך..בצאלאל אתה הרבה יותר שרמנטי מהמג"ד אביתר ואפילו יותר שווה מנתן רביץ..יש לך יופי מחוספס מה שנקרא ואתה שווה ברמות מטורפות..חוצמזה איך אפשר שלא לשים לב לליצן
הפלוגתי הזה...שרק מוסיף טעם מתקתק וחריף כאחת לסדרה הזו..והופך אותה לדובדבן שלאחר הקצפת ( טירונות). חולה עליך תמשיך להקסים ....

שלום!

אני הבן של בצלאל מהסדרה מילואים גם לי יש את השיר רוחות מלחמה + הקליפ המלא!

למעלה