לידתם של הדמונים

לידתם של הדמונים

אני קראתי בינתיים רק את המצפן הזהוב, ואני מתכוונת לקרוא גם את המשך הסדרה. האם הוזכר משהו על לידתם של דמונים? אם כן, איך? כי אני קראתי על המוות שלהם רק.

לא...

כפי שידוע לי, אפילו לפולמן בעצמו לא ברור כיצד נולדים הדמונים, אבל זאת אחלה שאלה לדיון. אני תמיד חשבתי שהם מופיעים לצידו של התינוק ברגע לידתו, אבל ישנן כמה תהיות שעלו בדעתי: -תינוק זקוק כל הזמן שישגיחו עליו, הוא לא משהו נייד במיוחד כשהוא עוד צעיר. אז אם מעבירים את התינוק מקום, מה עושה הדמון שלו? -באיזו צורה נוצרים דמונים? האם כולם מתחילים מאותה חיה, או שלכל ילד הדמון נוצר בתור חיה אחרת, ואם כן, האם יש בה הגיון? אולי למישהו מכם יש רעיונות אחרים, שישמעו יותר הגיוניים, או תשובות כלשהן.

אני לא רואה בזה בעיה

הדמון זז עם התינוק לאן שמזיזים אותו... ודמונים של תינוקות, כמו של ילדים,אין להם צורה קבועה. זה בטח נורא יפה, דמון של תינוק, אם הוא הופך פתאום לנמר או משהו...

מתקבל על הדעת.

אבל באיזו צורה נוצרים הדמונים? כולם באותה הצורה, או כל אחד בצורה שונה? ואיך הם נוצרים בכלל?

האבק

New member
אני לא חושב שיש צורה כלשהי

כמו שכל תינוק נולד בצורה שונה (חלק בוכים, חלק דווקא שקטים), יש דמונים בצורות שונות. איך הם נוצרים? פולמן לא יודע בעצמו, לפי מה שהוא אומר, אבל יש כמה השערות: 1. הם פשוט מופיעים ליד התינוק, כמו שהם נעלמים כשהבן אדם מת (כשהוא מת, הם נעלמים כמו נר שנכבה, אז אולי כשהם נולדים זה כמו נדלק?) 2. הם נולדים כמו התינוק, רק מהדמון. כמו שלאמא יש צירים, אז גם לדמון של האמא יהיו צירים וממנו יצא הדמון (קצת מגעיל לדעתי..) 3. התינוק והדמון יוצאים ביחד (מחובקים) מהבטן של האמא אלה הצעות שהאלו אנשים שונים שקראו את הסדרה, ולא פולמן - אבל זה נחמד לחשוב על זה

האבק

New member
אולי *דמונים* זכרים יכולים ללדת?

אולי הם נהיים נקבות בדיוק ברגע הלידה? לא חשבת על זה

yael ziv

New member
אוי נו אל תתחכם פה!

הם חיות כמו כל חיה שיש בעולם הגשמי שלנו. ממתי כלבים זכרים/ציפורים זכרים/... מולידים? הא? הא? הא?!

The Evil Rabbit

New member
וזה מתווסף לעובדה הפעוטה

שצאצאים של ציפורים, ביחד עם צאצאי רוב בעלי החיים, באים לעולם מתוך ביצה.

אולי בכלל

הם לא נולדים. מישהו כבר הזכיר פה שיכול להיות שהם פשוט מופיעים, וזה נראה לי הכי הגיוני. אבל הרבה יותר יפה שזה לא הגיוני

זה מעלה עוד תהיה-

למה כל דמון נולד בצורה בה הוא נולד? האם זה רומז על אופי התינוק בעתיד? גם אני מוצאת את הרעיון שהדמון של האמא יולד מגעיל במקצת, אבל יש עוד אפשרות, הדמון של האבא יכולה ללדת את הדמון של התינוק, אבל זה מופרך במקצת כי האבא יכול היה למות בזמן שהאמא הייתה בהריון או לא להיות ליד מקום הלידה. שמישהו יכתוב על זה פאנפיק, למען השם!

yael ziv

New member
למה הדמון לא יכול

לרמוז על אופי/הרגשת התינוק ברגע היוולדו? כמו שאודי אמר- יש תינוקות שנולדים שקטים, אחרים בוכים וכו'..

שוב פעם האבק מפגיז עם הרעיונות

המשונים לו
לדעתי, הדמונים "נדלקים" מעצמם, ליד התינוק. הדמונים הם לא ממש חיות אמיתיות. אאז"נ אף פעם לא מוזכר שהם אוכלים או עושים את הדברים האלה, שבגללם אנשים צריכים לקום מוקדם בבוקר ולטייל איתם. הדמונים הם רעיון, לא משהו גשמי, ולכן לא צריך להסחף לתיאורים גינקולוגיים. מה גם שממש לא ברור שאמא של הדמון היא הדמון של האמא.

האבק

New member
רעיונות שלי? משונים? לא!../images/Emo189.gif

זה לא כאילו אני בטוח שילדים בני 12 עשו סקס או משהו...

יש לך טעות

אם אני לא מאד טועה אז בפעם הראשונה שויל פותח חלון בפני מישהו אז פאן (של ליירה) עף דרכו לשמיים של העולם של ויל, חוטף יתוש ואוכל אותו (בתור ציפור אני חושב). אבל זו לא נהיה קטנוניים...

The Evil Rabbit

New member
בקשר ל-2.

זאת שאלה פילוסופית. הדמון של כל אדם הוא בעצם יצוג פיזי של הנשמה שלו. האם הנשמה של כל אדם "מוענקת" לו ע"י הוריו כמו שהחיים שלו מוענקים לו על ידיהם? אם כן, זאת אמירה מעניינת, כי זה גם אומר שהאישיות של כל אדם דומה לאישיות של ההורים שלו. כמו שהתכונות הפיזיות שלנו מועברות לנו מה-D.N.A של ההורים, ככה תכונות האישיות שלנו מועברות במעיין D.N.A דרך הדמון.

האבק

New member
ו-ברוכה הבאה כמובן ../images/Emo140.gif

את התשובות שלי נתתי באחת התגובות
ספרי לנו קצת עליך, מי את, איך הגעת וכו' - שנוכל להכיר.

למעלה