לידת מלקחיים

esachs

New member
לידת מלקחיים

שלום, ברצוני לשאול, האם אני יכולה עדיין להגיש תביעה על רשלנות רפואית, שנעשה לבני לפני 20 שנה. בשנת 1982 ילדתי את בני בבית החולים השרון בפ"ת. בהיותו בן שבועיים, רופא פרטי מומחה למחלות ילדים , אבחן אצלו הידרוצפלוס. פרופסור שליט מבית החולים עין כרם בירושלים ניתח אותו , אך ל אהצליח ונאלץ לנתח 7 פעמים , עד שלבסוף הרימו ידיים ובקשו מאתנו להשאיר אות בבית החולים, שכן הכל ניסו ולא הצליחו לטענתם. לא הסכמתי להשאירו, לקחתי את ילדי לד"ר פינדלר מבית החולים שיבא בתל השומר , אשר הצליח לנתחו פעם אחת וכך ניצל. בני , לא סובל משום מגבלה גופנית ו/או שכלית , להיפך הוא גדל כילד מחונן ומוצלח,מלבד כמובן הצינורית והשסתום שהושתלו בגופו ונמצאים עד היום. רק כאשר ביקש להתגייס לצבא , הסתבר שהוא לא יכול להתגייס וקבל פטור משירות צבאי סדיר. היום הוא משרת בהתנדבות . אני טוענת, כי הרופא שיילד את בני בבית חולים השרון בפ"ת פעל ברשלנות , שכן יילד אותי במלקחיים, למרות שהיה אמור להכניסני לניתוח קיסרי. אגב, ילדתי את 2 בני הנוספים בניתוח קיסרי , היות שהתברר כי יש לי בעיה באגן היריכיים ואין באפשרותי ללדת בלידה טבעית. היום, בני מעוניין להגיש תביעה באופן עצמאי ולכן אני פונה אליכם ביעוץ. בברכה, אוה.

התיישנות...

במקרה שנזק אירע לקטין הוא יכול להגיע תביעה 7 שנים מיום הגיעו לבגרות, קרי עד גיל 25. תשובתי מתיחסת אך ורק לשאלת ההתיישנות: לגבי שאלת הרשלנות עצמה, צריך לבחון את כל המסמכים הרפואיים. מכל מקום, מציעה לך לא להמתין יותר מדי כי התהליכים הללו לוקחים זמן רב. חוץ מזה צריך לבחון אם במקרה של בנך נותר בכלל נזק: כמו שאת מתארת את המצב, הרי שלא נותר נזק בכלל- האם הבנתי אותך נכון??? לסיכום: גשו ליעוץ משפטי לא וירטואלי.

esachs

New member
לידת מלקחיים

שלום לך, תודה לך על תשובתך המהירה והענינית ! אכן, בכוונתי לפנות ליעוץ משפטי ! בברכה, אוה.

למעלה