ליד הנחל, שרונית או הטירה בגעש

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
ליד הנחל, שרונית או הטירה בגעש

אנחנו מתלבטים בין שלושת המקומות. מכולם השגנו דיל טוב לתאריכים שרצינו (בין ינואר לפברואר), אבל אנחנו היינו שמחים לשמוע ממי שהיה שם בארוע אמיתי את ה-
וה-
של המקומות האלה. אנחנו רוצים לסגור עם אחד מהם השבוע, לכן נשמח לתגובות מהירות.

שמופית

New member
אני יכולה לספר על הטירה בגעש

כי שם אנחנו מתחתנים בתחילת ינואר. המקום מרשים ויפה, האוכל מעולה, הבעלים (תדברו עם גיתאי) מקסים. מעצבי הבית - סמדר ושמוליק ממש אחלה ואם אתם לא לוקחים את העיצוב של הדיל, אפשר להתפרע איתם עם עיצוב משגע (אנחנו לא אהבנו את החופה של הדיל שמגיעה עם ענפים יבשים ומוזרים). בחורף, קבלת הפנים והחופה הם באוהל ומשם נכנסים לאולם לאוכל וריקודים. או שאפשר לעשות את החופה בתוך האולם, על רקע הקיר עם הטירה (קיר מערבי). המינוס של המקום, וכבר דיברתי על זה היום בפורום, הוא שהם לא מקפידים על נקיון השירותים, אפילו שזה רשום בחוזה
אולי תכניסו להם סעיף בחוזה שאם מתקבלות טענות מאורחים על השירותים, אתם קונסים אותם בסכום מסויים... חוץ מזה, תדפדפי אחורה ותראי את התכתובת ביני לבין רויטל לגבי הטירה... אגב, לא הייתי בשני המקומות הנוספים, אבל הם נחשבים גם כן למקומות מעולים ומומלצים אז אולי תחליטו לפי הדיל הכי טוב שקיבלתם או שתנסו "לסחוט" אותם עוד קצת...

*שיר

New member
"ליד הנחל"

מקום מקסים ואוכל טוב, אבל לטעמי רחבת הריקודים קצת צפופה. בנוסף, הבנתי שהגליק שם הוא לעשות את החופה על גדות הנחל בחוץ, שזה מקסים, אבל מה עושים בחורף?

שמועות:

ליד הנחל - כמעט עשינו שם, מקום יפהפה עם אוכל ממש טוב, פשוט היה קצת רחוק לנו מדיי וגם המון זוגות כבר התחתנו שם ורצינו מקום שעוד לא מכירים. אבל.. חברה שלי אמרה שהיא היתה שם בחתונה והרכבת הפריעה לחופה: הרב עצר פעמיים (!!) וחיכה שהיא תעבור. אבל אפשר לתכנן את הזמנים ככה שהרכבת לא תפריע. הטירה בגעש - לא ראינו ולא היינו, אבל חברה של אחי עבדה שם והיא נורא מתלהבת מהמקום.

*שיר

New member
זו לא שמועה זו אמת לאמיתה

הייתי שם בחתונה של חברה שיל ובאמצע החופה עברה רכבת משא...באותו רגע חשבתי שאם אני הייתי הכלה הייתי מתבאסת נורא בעיני זה היה ממש לא לעניין

maz

New member
חופה בליד הנחל

אפשר לעשות חופה בפנים אם יש גשם או אם ממש רוצים. זו גם ההתלבטות שלי בקשר למקום. שמעתי שיש גם רעש מהרכבת.מישהו יודע משהו על זה? שאנחנו היינו שם לא שמעתי כלום.

maz

New member
אוניגודין - ענית לפני ששאלתי...../images/Emo3.gif

הילית*

New member
כן. יש רעש של רכבת

אבל זה עושה את החופה ליותר מיוחדת... אני מאוד אהבתי את ליד הנחל

dorlim

New member
רעש רכבות בחופה ../images/Emo31.gif

האמת שכשהיינו שם באירוע, שהחופה היתה בפנים, לא הרגשנו שום רכבת בסביבה. אבל כשהלכנו לראות את המקום בקיץ והחופה היתה בחוץ הרכבת עברה וצפרה ... לא נעים

אתי@

New member
לא הייתי בשני המקומות האחרים שציינת

אבל את שרונית מאוד מאוד אהבתי

מזאלונה

New member
שרונית!../images/Emo70.gif

אנחנו התחתנו שם ויש לי רק דברים טובים להגיד עליהם!

יעלי2

New member
הטירה. אבל תלוי מאיפה אתם והאורחים

אנחנו גרים במרכז והוזמנו לפני שנה וחצי לטירה והיה פשוט 10 עגול. לנו זה היה גם נעים וטעים וגם מוצלח מבחינת הקירבה. אנחנו מתחתנים בפברואר ורצינו מקום שיהיה נוח לאורחים לגיע בחורף, בגשם. המלצתי תלויה מאיפה רוב האורחים (אם זה חשוב לכם).

הילולית

New member
ממליצה בחום על שרונית!

אולי אני קצת "משוחדת" אנוחנו סגרנו שם מקום מדהים ממש מקצועיים והאוכל מצויין!!! בהצלחה!

maz

New member
../images/Emo51.gif על התגובות!

היום אנחנו מחליטים וסוגרים סוף סוף. הוספתם לנו עוד נקודות למחשבה / בדיקה וזה חשוב. אם יש למישהו עוד תגובה - אשמח מאד לשמוע.

J-סיקה

New member
מתי החתונה???

זוג חברים שלי התחתן בליד הנחל בקיץ והכל היה פתוח והיה ניחוח בריח חרא של פרות
וזה....איך להגידץץץץלא נעים????

למעלה