ליד הנחל, שרונית או הטירה בגעש

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

יעלי2

New member
אתם לא לבד. גם ניקיט וגם אנחנו בפבר

בפברואר. אנחנו ב 14/2 וניקיט ב 21/2 מתי אתם? נ.ב. אנחנו אוהבים חורף, אבל אתמול כשהילכתי לי לבושה היטב בקור ששרר, תהיתי אם הצילומים יהיו יפים גם אם אלבש שימלת כתפיות דק ועליה מעיל דובון! יהיה בסדר

maz

New member
זהו זה ../images/Emo70.gif סגרנו ../images/Emo88.gif

אתמול אחרי מליון לבטים החלטנו על ´ליד הנחל´ ב... 24/1. אני יודעת שזה נראה קרוב, אבל אנחנו מאמינים שנסתדר... זה גם לפני תקופת בחינות (ויש לנו הרבה חברים סטודנטים) וגם נתנו לנו דיל חבל על הזמן. חוצמזה - מקצרים את תקופת החיפושים/לבטים/לחצים שזה כבר טוב.
איך אני מתרגשת עכשיו...

אתי@

New member
מזל טוב../images/Emo48.gif

וואו, זה ממש קרוב. אני מתארת לעצמי שעכשיו נראה אותך הרבה בפורום...

לי27

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

בהצלחה
אגב, זה בדיוק יומיים אחרי החתונה שלנו..

*שיר

New member
../images/Emo20.gif מזל טוב!! זה קצתלחוץ אבל אפשרי

בהחלט!! אז יאללה, אחת שתיים לעבודה
DJ, צלם וכדאי גם להתחיל עם ההזמנות!

יעלי2

New member
מזל טוב! יו איזה לחץ מהנה יהיה לכם

עכשיו. ובענין ההזמנות, אנחנו כבר שלושה חודשים נהנים מההכנות ויש עוד קצת פחות משלושה חודשים. רק עכשיו אנחנו מתחילים לחשוב על הזמנות, ואתם כבר נכנסים לשוונג. אז בהצלחה ואל תשכחו להנות בדרך לחופה...!

dorlim

New member
מזל טוב../images/Emo66.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

תמרה*

New member
אנחנו התחתנו בליד הנחל ב- 22/5/01

לפני חצי שנה בדיוק החתונה היתה מדהימה לדעתינו (המשוחדת) , וקיבלנו המוני תגובות מדהימות בענין הרכבת, כמו שכבר אמרתי פה בעבר - הייתי כ"כ בהלם, אז אני לא יודעת אם עברה או לא. בכל אופן אף אחד לא העיר על זה (ותאמינו לי שמבקר המדינה פראייר ליד המשפחות שלנו) האוכל היה מעולה. מוטי היה השף שלנו, וממש נכנס לראש שלנו בבחירת התפריט. מנהל הארוע שלנו היה אוהד, ועליו אני ממליצה בחום רב, הוא היה מדהים, באמת הכי טוב שיכולנו לדמיין בקיצור - לא היינו משנים כלום, עשיתם בחירה מעולה לדעתינו (ואם אתם נפגשים עם אוהד תמסרו לו נשיקות ממיכל וירון)

*שיר

New member
עוד הערה קטנה

אמנם ההתרשמות שלי היא רק באירוע אחד, אבל כדאי לשים לב: האוכל היה ממש מעולה. הוא היה כלכך טוב שלקחתי את הכרטיס ביקור, למרות שלא היתה שום חתונה באופק. הבעיה היתה שבהתחלה היו תורים ארוכים, לכן חיכינו קצת. כשבאנו להעמיס את הצלחות נשאר רק מעט מאוד אוכל. מי שרצה לעשות סיבוב שני, נתקל בקערות ריקות ובמלצרים שהתחילו לקפל את המנות העיקריות. קצת מבאס וכדאי לבדוק את זה. אבל אני שוב חוזרת ואומרת, האוכל היה מצויין!!!

maz

New member
נבדוק בהחלט. ../images/Emo38.gif

יש אצלנו פחות מ 300 מוזמנים אז אני מקווה שלא תהיה לא בעיה של תורים ולא של מחסור באוכל. בכל מקרה - נוודא את זה איתם מראש.

maz

New member
תודה לכולם על האיחולים

אנחנו כנראה ניפגש הרבה כאן בפורום בזמן הקרוב... יש כבר סדר יום מאורגן: מחר נלך לחפש בגדים בשבילו ונעשה גם בדיקה נוספת של שימלה בשבילי ביום ראשון אנחנו פותחים תיק ברבנות (נשמע מפחיד ההגדרה הזו) טלפונים לתקליטנים וצלמים יתחילו כבר היום. הטקסט של ההזמנה כבר כתוב ויש גם עיצוב כללי בראש ולא נראה לי שיהיה קשה למצוא בית דפוס. מה עוד נשאר? למצוא ספר ומאפר וזהו! ורק לפני 3 שבועות הספונטני שלי הציע לי נישואין...

*שיר

New member
אם את מחפשת בית דפוס נחמד ויעיל

באזור ת"א (שיינקין), אני יכולה להמליץ לך על שלנו.

*שיר

New member
השם הוא "דפוס הוד"

לבעלים (תימני צעיר שחרחר חמוד וקצת משוגע) קוראים אלון. הם יושבים ברח´ יבנה 7, ת"א טל´: 5663022 אני לא יודעת אם הוא יזכור אותי, אבל את יכולה להגיד לו ששלחה אותך שירלי שהדפיסה אצלו את ההזמנות לחתונה עם היונים... אולי הוא יזכור.

switch

New member
שאלה לי אלייך...

אנחנו גם בתהליכי סגירה עם גן אבל המחירים של הקיץ קצת גבוהים ולכן אנחנו שוקלים לעשות חתונה בחורף. זה היה גם השיקול שלכם או שככה רציתם מלכתחילה? אני פשוט קצת מתבאסת מחתונה בחורף אבל אולי כדאי גם קצת לחשוב על הקטע הכלכלי...

maz

New member
למה בחורף

אם היית שואלת אותי לפני שנה הייתי אומרת לך שאני רוצה להתחתן בסתיו או אולי באביב, כל החתונה מתחת כיפת השמיים עם ירח מלא ומיליון כוכבים, כאשר לא חם ולח אבל גם לא קר וגשום. אבל, מה לעשות, לפני שלושה שבועות הוא הציע לי נישואין (בדרך מרגשת ומדהימה, בסיום צלילה באילת) ומכיוון שאנחנו רוצים לסוע לחו"ל לטיול ארוך במאי- יוני לכמה חודשים ורצינו להתחתן לפני - נשארו רק ינואר - מרץ באים בחשבון (בגלל ספירת העומר באפריל). בהתחלה חיפשנו גנים מקורים במרץ, עם הזמן הבנו שאפשר גם להתפשר על פברואר, ומליד הנחל קיבלנו דיל מדהים לינואר. חשבנו ובדקנו וראינו שמבחינה אירגונית זה אפשרי אם לא ממזמזים את הזמן. בקיצור - יכולנו לקבל מקום ברמה שנורא מצא חן בעינינו עם כל התוספות (בר אקטיבי מלא, גשר תאורה, בית קפה, תוספות לבר ועוד) ובלי תוספת על מינימום אנשים ביום חמישי (יש לנו רק 280 אורחים כנראה) במחיר שבקיץ, או אפילו במרץ לא נוכל להשיג. סה"כ, מה שהופך חתונה לכיפית זה אורחים בראש טוב שרוצים לשמוח איתכם, אוכל טעים ו-DJ טוב. את זה בטוח אפשר להשיג גם בחורף.

יעלי2

New member
כתבתי על חתונת חורף ברחבה. תחפשי

לפי ההודעות שלי ואם לא תמצאי, אשמח להרחיב. פשוט היום אני חולה ויש לי חום. אז כשיהו לי אנרגיות טוב?

למעלה