ליהונתן ושאר הכוכבים

• פותח הנושא Roy93
  • פורסם בתאריך

Roy93

New member
ליהונתן ושאר הכוכבים

היי, כדם כל אני חושב שאתם משחקים מדהים ואתה מעולים. רציתי לשאול אם יש למישהו מכם איסיקיו, מסנג'ר סקייפ, אימייל או טלפון שהוא מוכן לתת, אם כן תודה רבה. תמיד כל הזמן קינאתי בכל הכוכבים מהסדרות ורציתי להיות כמוהן כי זה ניראה לי מדליק אז אם מישהו מהכוכבים יכול לתת לי טיפ איך מתחילים עם כל העיניין הזה של הסדרות טלויזה. בנוסף לכך רציתי שאול אם יש איזה מישהו מהכוכבים שרוצה לשמור איתי על קשר או לדבר איתי לפחות פעם אחת כי אני מקנא בכם ויש לכם מזל מיוחד שנבחרתם ואני נורא מקנא אז תתנו לי להיות איתכם בקשר קצת כדי להרגיש קצת איך זה לדבר עם כוכב ואפילו להכיר אותו. רועי. איסיקיו:226315133 אימייל: [email protected] בבקשה תענו חיובי כי זה החלום שלי!

Roy93

New member
איך מוצאים סוכן

איך מוצאים סוכן? צריך ללמוד משהו(מה וכמה זמן)? או שאפשר סוכן גם בלי ללמוד? מי מכיר אודישנים לתוכניות?

lilo the sexit

New member
היי...

הנה אתן לך כתובת אתר... אבל אתה צריך לשים תמונה שלך אם אין לך אז זה לא שווה.. קוראים לזה במרום הפקות.. אני שמתי ת'תמונה שלי והם התקשרו אלי... האודישן בתל אביב ועולה 160 ש"ח...

Roy93

New member
אני ממש מעריץ אותכם, את כולכם

אני אשמח לתגובה מכל אחד ויותר אשמח לתגובה חיובית

°°NaTaLi°°

New member
אין נגמר האודישנים לסדרה

הם כבר מצלמים אותה. שאל את השחקנים באיזה סוכנות הם? תיבחן וזהו...

Roy93

New member
שאלה ל-°°NaTaLi°°

צריך ללמוד בשביל זה או לא? את או מישהו אחר בפורום מכירים סדרה אחרת שעושים אודישנים?

°°NaTaLi°°

New member
לא ניראה לי...

היתי בסוכנות בגיל 10 הם רימו אותנו... והרסו לי את כל הביטחון העצמי. חוץ מי זהה מאז אבא שלי לא רוצה לקחת אותי לשום סוכנות הוא לא מאמין להם. את זה תצטרך לשאול תשחקנים לא צריך ללמוד צריך להיבחן ויודיעו לך עם התקבלת לסוכנות...

°°NaTaLi°°

New member
הם רימו זה לא היה אמיתי

הם ברחו לחול ואז הגיע לשם סוכנות אמיתית. אני לא יודעת מה קרה אחר כך כי אחרי כמה פגישות איתם לא הלכנו יותר לשם... הם הבטיחו לי שאני ישתתף בפרסומת... והם צילמו אותי מדגמנת רהיטים ברמת גן ואז הם ברחו לא פירסמו את זה הם ברחו! כבר היה עדיף שלא יקבלו אותי כמו שלא קיבלו את אחותי בעע הרסו לי תחיים...

°°NaTaLi°°

New member
לא יודעת...

זה קרה לפני 4 שנים לא זה עלה בערך 3000 עם אני זוכרת נכון.. זה גם לא היה אמיתי אז אין לדעת

לגבי כל העניין של הסוכן

אני לא חושבת שצריך סוכן לכל זה....אני התקבלתי לסידרה ואין לי סוכן... אם אתה רוצה "להצליח" אז דבר ראשון אל תהיה לחוץ לזה.... יכול להיות שמתישהוא זה יגיע בלי שבכלל התכוונת (כמו שלי זה קרה..
) בהצלחה! אלמה

Roy93

New member
איך הגעת לסידרה?

איך את התקבלת לסידרה ואיך הגעת לאודישנים?

Roy93

New member
לאלמה

בת כמה את? יש לך איסיקיו, מסנג'ר, סקייפ או אימייל או טלפון שאת יכולה להשאיר לי?? אם כן אני רוצה לדבר איתך קצת שם כי החלום שלי זה לדבר עם ילדים שמשתתפים בתוכניות טלויזיה ולהיות חבר שלהם ואפילו להיות בתוכנית(אני הכי רוצה בראש גדול) רועי איסיקיו:226315133 אימייל:[email protected]

Roy93

New member
כנסו

אני נור רוצה להיות בקשר עם מישהו מהסידרה או אפילו לדבר איתו פעם אחת בטלפון או דרך המחשב, אתם לא יודעים כמה אני ישמח ויהיה מאושר אם תסכימו.

למעלה