ליהונתן ושאר הכוכבים

• פותח הנושא Roy93
  • פורסם בתאריך
אלמה בן זאב

בא לי להגיד לך שאת משחקת בסדרה את הילדה הכי מתוקה וחמודה נכון דרך אגב בת כמה את . אני מחכה שתעני לי יוני

Roy93

New member
שאלה לאלמה

את למדת משחק או דרמה וכד'? אם כן כמה זמן? איך הגעת לראש גדול ולאודישנים?

אלמה בן זאב

כל הכבוד שענית לי על שאלתי בדיוק עכשיו אני מסתכל בסדרה ומקוה לראות אותך שמי האמיתי הוא יוני מהרצליה דרך אגב מאיזה עיר את בארץ יוני ריינר

ל אלמה

1. מכבי ת''א 2. בני-יהדוה ת''א 3. מכבי הרצליה אלה קבוצות הספורט שאני אוהד אותם מאד. האם גם לך יש קבוצת ספורט שאת במיוחד אוהדת. אני בן17 דרך אגב באיזה תיכון את לומדת בת''א מהמעריץ שלך יוני

כמה דברים:

דבר ראשון: חחח....תודה! דבר שני: אני בת 15, גרה בת"א ואם מישהו רוצה לדבר איתי אני אשמח לדבר במסרים! ודבר שלישי ואחרון...: הגעתי לאודישנים כי ילדה מהשיכבה המליצה על כל כיתת תיאטרון (שאני בתוכה) מה שחוסך לי דבר רביעי:אני לומדת תיאטרון בביצפר כבר 3 שנים... דבר חמישי: אוהבת את כולכם!! אלמה

SaXy LaDy15

New member
מהלולה,הקטע הוא שאך מגיעים לאודישני

ם... כאילו דרך איפו...אצלך זה היה דרך הביה"ס שלך לא???אני לא יודעת איך לגשת לאודישנים...איך ואיפה ומתי וכל זה...בעעעע...

יש לי המלצה!!!

אם את מתחת לגיל 12 את כבר יכולה להתחיל בזה שבסוכות בערך יהיה כתוב בעיתון או באינטרנט על אודישנים לפסטיגל תלכי ואם תתקבלי לפסטיגל ותופיעי שם זה ייתן לך דרך כי מאז שאני הופעתי לפסטיגל הזמינו אותי ל-2 אודישנים (חחח באף אחד לא התקבלתי כי הייתי צעיר מידי) את יכולה לחפש בגוגל את המילה אודישנים או אודישן ויהיה לך אתר שבו אומרים לך אתרים שכתוב בהם אודישנים ברחבי הארץ

jazzistco

New member
../images/Emo3.gifעם המלצות כאלה בסוף כולם יהפכו

להיות שחקנים... !

אחי לא טוב לקנאות

תגיש את הדברים בדרך שלך אני לא חושב שהשחקנים בסדרה נכנסו לפורומים ושאלו אנשים איך הם הצליחו.

jazzistco

New member
אין שום קנאות...../images/Emo13.gif

להיפך... אם את מבינה למה אני מתכוון...

למעלה