ליהיא למיליון

קיי 2007

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סופ"ש חמים ונעים וחמים שיהיה לך, פונפונה

כתב האישום: מדינת ישראל נגד ליהיא גרינר:

* הלבינה פנים ברבים - שקול לשפיכות דמים * הנהיגה חרם על בחורה תמימה - שקול לשפיכות דמים * גנבה - חלבה, בירות, סיגריות, יין * התחתנה תמורת כסף על מנת לסדר גרין קארד - פושעת הגירה * נאפה ובגדה גם בארוס מול מצלמות הטלויזיה וגם בבעלה * מנסה בכל כוחה להפריד בין עמיר וסיון * סכסכנית מספר 1 בבית * רכלנית מספר 1 בבית * כל "שמחת החיים" שלה נובעת מלגלוג והשפלה של אחרים. פסק הדין: אשמה! גזר הדין: הדחה בבושת פנים הישר אל בית הכלא האמריקאי!

המצווה הגדולה ביותר היא להדיח אותך מהפורום

פתאום הופעת פה וכולך מלא דאוין וכולך מכור של נופר להיטפל לבחורה שהיא סה"כ נחמדה שמחה וחזקה והדבק לבחורה אחרת צרחנית טרחנית כפויית טובה זה כמו לשהות שעות על שעות בחדר האח הגדול ולצאת רעננה מודרכת ובטוחה בעצמה עד כדי כך שאפשר כבר לגדוע את הענף שעליו רכבה עונה שלמה אז את מי צריך להעמיד למשפט ?????

מכור של נופר, עלאק

ערסית בשני שקל וחצי. יש מאות כמוה בשוק של רמלה. אני נטפל לפושעת הגדולה ביותר בתולדות האח הישראלי. יצור בזוי שמקומו - על הגרדום! כתב האישום של המדינה נגד ליהיא גרינר: * הלבינה פנים ברבים - שקול לשפיכות דמים * הנהיגה חרם על בחורה תמימה - שקול לשפיכות דמים * גנבה - חלבה, בירות, סיגריות, יין * התחתנה תמורת כסף על מנת לסדר גרין קארד - פושעת הגירה * נאפה ובגדה גם בארוס מול מצלמות הטלויזיה וגם בבעלה * מנסה בכל כוחה להפריד בין עמיר וסיון * סכסכנית מספר 1 בבית * רכלנית מספר 1 בבית * כל "שמחת החיים" שלה נובעת מלגלוג והשפלה של אחרים. פסק הדין: אשמה! גזר הדין: הדחה בבושת פנים הישר אל בית הכלא האמריקאי!

לא לדאוג

בשביל עורים כמוך אני כאן. נותן מעצמי כדי להגן עליכם מהרוע השטני של יצירי הגיהנום כמו ליהיא גרינר.

ברגע הראשון שראיתי את ליהיא ראיתי אשה קלת דעת

ריקה מתוכן, פרחה בסגנון אמריקקי ואתם יכולים להוסיף כמה שאתם רוצים. ליהיא אשה מגעילה ודוחה בעיניי. וולגרית שבא לי להקיא ממנה. בהמית לא פחות מפרידה. אני סולד מנשים כאלה. אני מעדיף נשים יותר קלאסיות. מה שנקרא נשים קלאסה שמחזיקות מעצמן ומכבדות את עצמן ולא כמו ליהיא שמתנהגת בבחינת כל דיכפין... (למי שלא יודע, לקוח מהגדה של פסח, שפירושו, כל מי שרוצה יכול להכנס). כל הזמן כתבתי כאן נגד פרידה במיוחד, כי אסור שדבר כזה יסתובב בסלון שלנו. ליהיא לא הפריעה לי כמו שגרמה נזקים לעצמה, אבל כעת כשאני שומע את התגובות שלה, לא יכולתי שלא לכתוב את דעתי השלילית עליה. מקווה שבמוצ"ש תעוף ואולי היא תבין את הנזקים שגרמה לעצמה, לאחר שתראה איפה עתי ואיפה אבירם. היא כבר אמרה שככה היא עם גברים, ושהיא מזיקה לעצמה. אם היא לא מבינה שהיא צריכה לתקן, כנראה שאין הרבה חומר בראש הבלונדי שלה

קיי 2007

New member
יצא כבר לדבר עם קירות פחות אטומים ממך ../images/Emo268.gif

ואפילו לא "איטונג" ...

לפחות איני מעוור עצמי

לא אמרו לך שאסור להסתכל יותר מדי על השמש? מקווה בשבילך שאת מפעילה יותר שיקול דעת על חברים בעולם האמיתי.

קיי 2007

New member
גם אני מקווה ....

תראה, אני חושבת שליהיא פיספסה את ליאם (ובגדול) בתור בנאדם ובתור חברה וכתבתי את זה כאן כבר יותר מפעם אחת. אני לא יודעת מה בליאם הביא עליה את התגובה הזו מצד ליהיא, באמת שלא, אבל אני לא חושבת שהמדובר ב-"רוע" כפי שמקובל לכתוב כאן. הדברים הם יותר מורכבים.

למעלה