ליהיא למיליון

מדובר ברוע.

אין ולא צריך להיות תירוץ אחר. אין גם מורכבות ואין תירוצים. כאשר מתנהגים בצורה הזו לבן אנוש המניע הוא רוע גם אם תסווה את זה במניעים "לגיטימים למחצה". צר לי לערב את גודווין, אבל גם לנאצים היו מניעים כאלו. אני לא אומר כאן שליהיא נאצית, אבל יש איזה גבול למעשים שבו מניעים "לגיטימים למחצה" ראויים להיפסל על ידי כל אדם והאקט עצמו יחשב כ"רע". אני לא אוכל את הבולשיט הפוסט מודרניסטיעל רוע סובייקטיבי ו"נסיבות מקלות בכל מחיר". ליהיא עברה את הגבול הזה בקילומטרים.

יונתנסקי

Well-known member
קיי, במקרה ליאם, זה רוע רוע רוע.

התאים לי לכתוב זאת אחרי דברי מאט. וגם צביעות, שהרי הראתה לה פנים שוחקות, ולמיטב זכרוני אף עשתה את צפורניה יותר מפעם. אני לא עושה מניקור למי שאינני אוהבת. ככלל, ליהיא אוהבת מאוד לשנוא ולרכל על שנואיה (להגיד על ג'קי שהוא חזיר? למה מי היא?, מיס פיגי). ןלמיטב זכרוני לפיצוץ הגדול "ההוא" בין פרידה לדנה, גם גרמה ליהיא עם הלחשושים, ההתבכיינות, וההלשנות שלה) (אז עם ניקוי כנפי העוף....)

מאיה431

New member
../images/Emo18.gif שילטון האייטולות מתחזק../images/Emo18.gif

אי אפשר לעצור אותה, היא דוהרת מהירות שיא ודופקת
את המסמרים האחרונים בארון הקבורה של ה
, שכבר היה בכיס של ג'קי, ו...אופסססססססס כבר לא! לפני כמה ימים בנסט - עשתה לו ילדת המועדונים עוד שיחה של "אני סוחבת אותך על הגב" הוא היה בהלם, העיניים שלו נפקחו פי 4 ממה שהן בד"כ
אתמול היה המשך- "אתה לא אמיץ ולכן נאלצתי לדפוק את המשימה ולדבר במקומך"
"אני נלחמת עבורך" "אני לא אשמה בהפלת המשימה, אתה אשם, כי אתה לא אמיץ"
ושיא השיאים: "אתה לוקח אותי כמובנת מאליו, אני לא לוקחת אותך כמובן מאליו"......
צודקת פרחתי היקרה, זה הוא שמכפכף אותך, צורח עלייך, משפיט אותך ומצווה פקודות! וזו את שעושה לו, מכינה לו וממלאת את פיך מים....
מסכנה, פרחתי היקרה, כאישה אני מייעצת לך- צאי מהר ממערכת היחסים האיומה והאגרסיבית הזו! אל תתני לג'קי להתעלל בך יותר....
תחזית לעתיד הקרוב- היום/מחר בערב- נופר תאמר לג'קי - שבזכותה הוא פופולארי בחוץ... חכו ותראו, אין גבול לחוצפה, אין!

תתבייש לך לפרסיה הפרחה הנצלנית הצווחנית חולת

עצבים. רכלנית מספר אחד נופרחה .היא לא מגיעה לציפורן של ליהיא .

הפרסיה היא סתם ערסית בשקל תשעים

וזה 1.8999999999999999999999 שקל יותר שווי מאשר ליהיא בת השטן גרינר: כתב האישום של המדינה נגד ליהיא גרינר: * הלבינה פנים ברבים - שקול לשפיכות דמים * הנהיגה חרם על בחורה תמימה - שקול לשפיכות דמים * גנבה - חלבה, בירות, סיגריות, יין * התחתנה תמורת כסף על מנת לסדר גרין קארד - פושעת הגירה * נאפה ובגדה גם בארוס מול מצלמות הטלויזיה וגם בבעלה * מנסה בכל כוחה להפריד בין עמיר וסיון * סכסכנית מספר 1 בבית * רכלנית מספר 1 בבית * כל "שמחת החיים" שלה נובעת מלגלוג והשפלה של אחרים. פסק הדין: אשמה! גזר הדין: הדחה בבושת פנים הישר אל בית הכלא האמריקאי!

justme41

New member
ליהיא הביתה!!!!! אחרי הסטרפטיז שהיא עשתה

פשוט בושה לעם אם היא תזכה!

למעלה