ליווי אחותי בלידה -ארוע מרגש במיוחד
קראתי בשעת הצהריים את ההודעה שלך, אך הייתי לחוצה בזמן, עכשיו יש לי זמן, וחשבתי על זה המון... מאוד חשוב שאת תרגישי נוח עם ההחלטה שלך בסוף (כן, אפילו יותר מזה שאחותך תרגיש איתה נוח...), אך אני מעלה את דעתי. נראה לי שהשתתפות בלידת בית של אחותי הקטנה, לידה ראשונה, זה משהו שהיה לי מאוד קשה לוותר עליו. במקרה שלי אני האחות הקטנה ואני לקראת לידה שניה - אך הלוואי והייתי יכולה לשתף את אחותי בתכנונים או לבקש ממנה שתלווה אותי, בוודאי ובוודאי אם בעלי לא היה יכול לתמו בי בתהליך. אני מאוד קרובה בדר"כ לאחותי, אך בנושאי לידות אחותי היא הסטרית ומבחינתה לידה בטוחה זה הזמנת קיסרי מראש...... כרגע אני לא חושבת שאפילו אשתף אותה בתכנונים לקראת כי אין לי אנרגיות מיותרות לכך (וקשה לי עם חוסר השיתוף הזה). בנושא ההנקה - ביתי הבכורה ינקה עוד מלא בגיל שאת מציינת ובאמת לעזוב אותה לכמה שעות רצופות ועם אופציה ללילה - בכלל לא עלה בדעתי. כן היו במקפיא כמה בקבוקי חלב שאוב לכל מקרה, ואמנם יצא והצטרכתי אותם כי כשהיא היתה בסביבות גיל שנה נאלצתי לבלות שני לילות רצופים בחדר מיון עקב אלרגיה שצצה פתאום - זה היה לי מאוד מאוד קשה, אך הופתעתי לגלות שהיא יחסית הסתדרה עם זה, והסתדרה מצויין עם בקבוק ובעלי... כך שאולי שני היונקים שלך יפתיעו אותך וזה לא יהיה עבורם כזה נורא, ואולי עבור חוויה כזו חשובה שווה יהיה לבדוק. אם הגעת לאחותך ולאחר זמן מה את מוזעקת ע"י בעלך כי הם מסרבים בכל תוקף לבקבוק או משהו - אז שתיכן יודעות שניסיתן...