ליום טוב אוחיון החביב

elani9

New member
ליום טוב אוחיון החביב

האם יש הרקדה היום בקאנטרי יום ראשון 22/9 ואם כן באיזה שעה היא מתחילה הייתי רוצה ללמוד את דבקה אוריה אצלך אילני9 מהדרום

לאילנית האוריאתית.

שלום לך. אכן היום יש הרקדה בקאנטרי. 20:15 מתחילים שנה-א. 21:15 מעגלים לבינוניים ומתקדמים. 23:30 רקודי זוגות. אם את מגיעה היום, אני אביא לך את קלטת הוידאו, כפי שהבטחתי לך, ותנסי ללמוד ממנה, במידה ולא הצלחת, נתאם ביחד ואני אלמד זאת, בחוג של הבינוניים,(כי במתקדמים הם יודעים את הריקוד.), בתוכנית שלי הערב,לחזור על הריקוד: "הנה שנה עוברת", ריקוד מעגל של אורן שמואל, שמאוד התלהבו ממנו כשלימדתי. בשבועיים הקרובים,אני עושה ריענונים לריקודים: "לפנות ערב" "רוח צפונית" ו "שירו של צנחן", ריקודים של: אלי רונן, אותו אני מארח בתאריך:6/10/02 ביום ראשון, אז את מוזמנת להנות אתנו. שיהיה לך יום נעים. יום טוב. נ.ב. תבואי להגיד שלום.

ליום טוב ידידי .

לפני כמה דקות התקשר אלי חברי אלי רונן והציע לי להצטרף אליו לנסיעתו לבאר שבע לחוג שלך בתאריך 6/10 לערב שהוזמן, כדי להתארח אצלך. הביקור יוכל להיות מפגש מעניין וביקור גומלין עבורי לביקורך המוצלח והבלתי נשכח בתעשיה האווירית. אשמח לשמוע את דעתך. דבל´ה.

דובל´ה וכולם:

זהו בדיוק סןג ההודעות שמקומן ב"מסר אישי". אנא מכם, אני יודע ש"מסר אישי" מצריך קצת יותר לחיצות, אבל הצורה הזו מסיטה את הפורום מהעיקר.

ירון ידידי. מה עכשיו?

ירון שלום לך. למה שוב במסר אישי? הרי כתבנו רק בנושא ריקודי עם. על ריקודים, הרקדות,יוצרים, והזמנה להרקדה. אם נושא זה, יסיט כדבריך את הפורום מהעיקר? אז על איזה נושא נכתוב? על מלחמת עירק, שעומדת בפתח? אגב, מתי אני זוכה לביקור שלך אצלי? אולי תגיע גם, בפתיחה החגיגית? שיהיה לך יום טוב. יום טוב.

ירון, לדעתי אתה טועה.

ירון דווקא הזמנה לבקור גומלין שנערך ושהתפרסם כאן בפורום, בעיר דרומית, עבורי, שרוקד רק במרכז הארץ, ולאחר מכן רישום החוויות בפורום זה, מפתח נושא פורום מעניין. וזה לא מסיט את הפורום מהעיקר, כי זה העיקר..... כל טוב לך. דבל´ה.

אני מכבד את דעתך

אך עומד על דעתי. הפורום מקבל יותר ויותר צורה של לוח מודעות של בי"ס. מדוע צריך לעניין את חברי הפורום שאלי או איציק התקשרו אליך? אם אתה רוצה לשתף את חברי הפורום בנסיעתך לדרום לפני שאתה יורד דרומה, כדי לנסות לצרף עוד חברים, כתוב זאת כך. אם לא שזאת הכוונה, נשמח לקרוא דיווח לאחר מעשה. קיצורו של דבר: לפני כתיבה יש לחשוב האם מה שאני עומד לכתוב עשוי לעניין את כל חברי הפורום כן/לא? אם עדיין אתה חושב שכן - כתוב אבל חשוב לפני כן. הדברים אף פעם אינם שחור לבן, אך לי יש הרגשה שהפורום גולש יותר מדי לכיוונים לא רצויים.

גם אני מכבד את דעתך

אך עומד ביתר תוקף על עמדתי. הדבר היחיד שאני יכול להסכים איתך שהדברים אינם שחור ולבן. לדעתי, טעות גדולה לחשוב כפי שכתבת "האם מה שאני עומד לכתוב עשוי לעניין את כל חברי הפורום כן/לא". סלח לי ירון - זה קשקוש, אין חיה כזו. האם אתה חושב שפרוט האנשים שפגשת במסעך האחרון בחו"ל, ושיחות שניהלת היה מעניין את כוווולם ? האמן לי שלא. אבל לדעתי זו היתה זכותך לכתוב, מי שרצה קרא, מי שלא רצה עבר הלאה, זה מה יש. החידות של מירי (שאותי הם מרתקות), היתה אחת שכתבה שאותה זה משעמם, נו, אז מה, בגללה לא צריך לפרסם ? תמיד ימצאו כמה כאלו שנושא כלשהו לא מעניין אותם. סו וואט ? האם פרסום שיר יפה זה ריקודי עם ? האם פרסום סוג וכמות האוכל בחוג, זה ריקודי עם ? ועוד ועוד ועוד. פורום זה לדעתי נמצא בקו תקין של שיחות בנושא "ריקודי עם", ואינו גולש במיוחד ל"כיוונים לא רצויים" כפי שכתבת, אך מטבעו של פורום דינמי שכזה, שיכנסו כבדרך אגב נושאים קצת פחות ממוקדים, ויש לכבד גם את כותבים אלו ולא להעיר כשאין צורך. כמנהל פורום עליך לדעתי, כפי שראיתי בפורומים אחרים ליזום נושאים חדשים לדיון. אך אם אין לך נושאים להוסיף, תן לאלו שעושים זאת כאן יפה להמשיך בדרך זו על ידי עידוד והכוונה ולא על ידי שיטור. זכור - אתה כמנהל פורם תהייה, מדריך ומכוון, את תפקיד השיטור השאר למשטרת ישראל, הם עושים זאת לא רע. לילה טוב. דבל´ה.

דבל´´ה יקר

השתדלתי מאוד לא להתערב בויכוח על השיח בפורום. אבל דבריך האחרונים דורשים תגובה. דוקא משום שאני מעריך אותך, כחבר, כידיד וכמפרגן-אני פונה אליך בנידון. מותר לחרוג, פה ושם ולשוחח בגלוי על כל ענין בפורום, אבל יש משהו, שנקרא טעם טוב. לא יתכן , שאתה ועוד כמה, תפנו אישית ותספרו על אהבות והצלחות, כאילו כל העולם פועל ןנושם סביבכם , וכל אהלן וטפיחת כתף, ממוגגת את הקוראים. הייתי מעדיף , שאתה עם שכלך ויכולתך - תקח חלק בדיון על נושאים שעלו כאן בפורום : ריקודים כפולים, ישן מול חדש,קשר עם תפוצות, התנהגות אישית של יוצרים, הערכה של יצירות והרקדות (כמו שעשית , בהרקדה שאירחתם יוצרים) לא מתאים לך וגם לכל הפורום לשמוע כל הזמן, מה שלומך, איך מגיעים, כמה אתה גדול, מתי אתה בא מתי אתה הולך, טרמפ , אוכל, מותק,נחמדה , כל הזמן כל הזמן - אלה נושאים המתאימים למסר אישי קח הערתי זו ברוח טובה. אני מצטער שבאופיי - אני אומר בגלוי מה שבליבי , לפעמים , קשה לאנשים עם אגו - לשמוע. שים לב, כמה יש בפורום , הלל עצמי, ופירסום אישי - וכמה דיונים על נושאים כלליים, שמענינים את כל הציבור, כולל חברים מארצות העולם הרחב. חריגה אפשרית פה ושם אבל נשמור על פרופורציה. מאחל לך הרבה הצלחה בעבודתך המבורכת למען המדינה , בריקודים ובאירוח חברים. נישאר ידידים, גם אנו חלוקים בדעתנו. חבר

נכון מאוד - ירון שים ../images/Emo23.gif

פעם כתבתי על אוריה החתי ודוד המלך וזה בכלל גלישה לנושא תנכ"י אבל.... בהקשר של "דבקה אוריה" וחברשל.. ענה לי וזקנמוך הוסיף משלו, ואז לא הערת ירון. אני סבורה שזה לא נורא מדי פעם לגלוש מהנושא המרכזי (רקודי-עם) - אל נושא שמתקשר זה יכול רק להעשיר את הפורום. אנו גולשים על מנת שהפורום לא יהיה משעמם וחד-גוני. ולכן אני חושבת שדבל´ה צודק.

ללא ספק דבל´ה צודק !

חברים יקרים. פורום מהווה במה להעלת דעות, רעיונות, הגיגים, רשמים, וכיוצא בזה. אין פורום ואין דיון שלא נאמרים בו דברים שלא תמיד הם מין העניין והנושא שאליו התכנסו המתדיינים. גם פורום זה שעיקרו ריקודי עם, גולש לעיתים לכיוונים שונים, אך לדעתי לא בצורה מוגזמת המצריך תגובה בוטה או הערה בכלל. כאשר יום טוב שהוא חבר פורום מפרסם כאן בפורום על חוג שהתקיים אצלו ומזמין אליו אורחים, ללא ספק זה קשור לריקודי עם ובודאי לא ל"פרסומות". לכן כותבי פורום אחרים המגיבים והמדווחים על בואם לחוגו, מין הסתם זה שייך לעניין וזכותו של דבל´ה היתה לדווח על בואו לביקור גומלין, ובמיוחד כאשר הביקור הראשון פורסם ודווח כאן בפורום. גם ירון, חברשל, אני ורבים וטובים אחרים כתבו כאן בפורום דברים שלא כל כך שייכים לריקודי עם ולא קרה כלום. וכשבוקי (בי) כתבה פרק ארוך ומרתק מהתנ"ך, מישהו העיר לה ? אם ירון ימשיך לנזוף/להעיר בחברי פורום בכל פעם, כמו שעשה הפעם עם דבל´ה וכמעט כל שני וחמישי עם עזרא המצב בפורום רק יחמיר. היו שהעירו לירון בכעס על הערותיו, והיו כאלו שפשוט נעלמו לנו מהפורום וזה חבל ומצער מאד. עדיף שהפורום יראה כמו לוח מודעות של בית ספר יסודי, ולא כמו לוח מודעות בבנין השרות החשאי של ה - ק.ג.ב. לפעמים אני תוהה להיכן נעלמו לנו כאן כותבים מוכשרים כמו : דידונית, בריזה, איה10, זקנמוךקרח, הירושלמית, תירושית, נשוי נחמד38 ועוד רבים וטובים אחרים שהפסיקו לכתוב כאן. האם הירידות של ירון על בעז כהן מידי פעם שכתב בזמנו, לא גרמו לבעז כהן לנטוש את הפורום לגמרי ? לדעתי אין אף צדיק בפורום זה, ועדיף כפי שכתב דבל´ה לא להעיר כשאין צורך להעיר, אלא רק לנהל ולכוון. נוצר מצב אבסורדי כפי שכתב דבל´ה, שמצד אחד מנהל הפורום לא פותח הודעות חדשות, ומאידך הוא נוזף בחברי פורום. מצב לא בריא לחלוטין. יום טוב לכולם. מירי.

מירי - "ללא ספק"

מירי ידידה, את יודעת שה "ללא ספק" - גרם לנו צרות בעולם. תשאירי מקום לספק. אני זוכר , שבעבר התבטאת - שיש לשמור על פרופורציה. אני מסכים אתך, שביקור בחוגים וביקור גומלין, הוא באמת נושא רלבנטי, ושוה פרסום נאות בפורום אבל פתיחת ראש פרק ב - "היה לי כיף להכירך הערב בהרקדה שלי" בלי שום תוספת או הסבר. ככה סתם. אולי האישיות המכובדת היא ראש הממשלה, ראש העיריה, ברברה סטרייסנד ??... אם לא - את מי זה מענין. והאם זה לא מתאים - למסר אישי ? אני חוזר, אפשר לשרבב במכתב - כל מה שעולה על הדעת. וגם ענינים אישיים אבל בלי ניצול הפורום , לצרכים אישיים בלבד. את בודאי מצויה בפסיכולוגיה. בועז "נעלם", מפני שחשב לכוון את הפורום לאתר שלו ולפרסומת אישית - אז ירדו עליו. שכחת ? ואולי כל הרשימה שלך, בעיקר זקנמוךקרח - נעלמו מפני שנמאס להם הפטפוט והמריבות שהיו בפורום. שכחת ??.. קחי לדוגמה את זקנמוךקרח, החכם (עם הומור משגע).- עקבתי אחריו גם בפורומים אחרים. כשהוא נכנס אלינו - תמיד , עם דברי טעם. לסיכום -פרופורציה !!!!!....

חולקת על דעתך ../images/Emo70.gif

אני בדעתה של מירי, ואני כן סבורה שאנו יכולים לפרגן מדי פעם לחבר גם אם הוא לא ראש ממשלה או ברברה סטריסנד להם יש את המעריצים שלהם. ואנו ה"איש הקטן" נכנסים ונהנים לפגוש כאן במקום הזה, חברים שותפים לתחביב שנקרא רקודי עם. ותתפלא מצאנו לנו כאן חברים חדשים, מי כמוך יודע? אם כי הם וירטואלים בכל זאת הם חברים.... אז גם בחיי היום יום חבר אוהב לקבל מחמאה מחבר, אז למה לא גם כאן? זה יכול להיות מסר קצר - ומשם לעבור לסדר היום למה לא ?

תשובה לכל מה שלמעלה:

אני לא שוטר ולא מאיים ולא מזהיר ולא עוד כל מיני דברים שייחסתם לי. גם לא אתייחס לניסוחים מעליבים ודוקרים (דוב´לה). לעצם העניין: כאשר פורום הופל ל"מכתבים אישיים", הוא לא בכיוון הנכון. אם מדד של "מעניין את המשתתפים" אינו מדוייק, אולי אנסח זאת שונה: נושאים אישיים מקומם במסר אישי, נושאים כללים מקומם בפורום (כשמו כן הוא). אני לא מאיים, אני לא מוציא אנשים מהפורום וכו´, אני מציע כיוון. איש לא האיר כאשר נכתב על נושא תנכי (זה נושא כללי ובהחלט מתקשר) מעולם לא הארתי (הכל ב"א" בכוונה), על גלישת נושא ועל תוספות שונות. אני מאיר תופעה המתפשטת כאן של התכתבות אישית דרך הפורום כדרך קלה יותר מבחינת הכותב במקום להעביר מסר אישי המצריך עוד כמה לחיצות.

לא העלבתי ולא דקרתי

אדרבא, כתבתי לך בסבלנות ובנימוס את דעתי בכנות וביושר כפי שאני מבין אותה. אני גם לא חושב שאתה התכוונת להעליכ אותי ולא ייחסתי לך כוונה כזו, אז בבקשה אל תייחס כוונה כזו אלי. (למרות שבהיסטוריה של ההכרות ביננו היו כבר כמה התנצלויות שלך כלפי, ולא הפוך). אני חושב וסבור שוב שאתה כמנהל פורום צריך לתת למים לזרום בנתיבם הראוי תוך ליחוך החוף במידה סבירה, ולא להיות קפדן יתר בקטנות או בדברים חסרי שחר. וכך הפורום ייצא נשכר.

יבנאי

New member
לירון אתה בדרך כלל צודק !!

אך לא הפעם. קראתי בעיון רב את כל הויכוח בנושא ואני דווקא מצדד בטיעוניו של דבל´ה. לא נורא מידי פעם לא להיות צודק !!! בידידות פורומית. יבנאי.

מירי ושוגי יקרות, ישר כח.

צהריים טובים. אין ספק, שיותר מכל אחד אחר, אתן הן שהיטבתן להסביר ולהגדיר, מה הוא הפורום ותכליתו. על אחת כמה וכמה, הנושא עליו התעורר הפולמוס, שכולו כאמור, היה נטו רקודי עם. חבל שלא (או עדיין לא) הגיבו שאר חברי הפורום, אם מעייפות החומר(ההערות החוזרות של ירון), או מחשש התוקפנות של: "החבר של אף אחד", אני לא זוכר שמישהו העיר, ללימור, פושפושית, עדה, אביגל, עזרא, קורין, ועוד... ועוד... שפגשו האחד את השני בהרקדות, וכתבו על כך בפורום, (וזה נהדר,יפה, מרגש, וכך צריכים לנהוג חברי פורום). גם לא " החבר של אף אחד", ששוב, איך שהוא רואה את שמי, ישר נכנס לויברציות, מתנגח ומתנהג ככלב שמירה של ירון, כבר אמרתי לירון, בשיחה ב-4 עיניים שיפסיק להעיר כל הזמן, זה פשוט נמאס על החברים, עד כדי שהפסיקו בכלל לכתוב, קחו דוגמא את סוף השבוע האחרון,(חמישי, שישי, שבת.), לולא החידה שלך מירי, והשרשור הנהדר שגרמת, היה דף הפורום נשאר מיותם ומשעמם, היו שם הודעות ונושאים, מלפני 4 ימים. תקנו אותי אם אני טועה. אם כך צריך להראות דף ראשון, של פורום שעד לא מזמן היה תוסס, חי, ועם המון נושאים, אבוי לנו עד להיכן הגענו, לא ירחק היום בו ישארו בפורום רק ירון וכלב השמירה. והרי כבר התרעתי על כך, לפני כמה חודשים. תודה לכן על תמיכתכן ופירגונכן, אשמח עד מאוד, אם עוד חברי פורום יביעו את דיעותיהם, ללא חשש ומורא. יום טוב לכן. יום טוב.

למעלה