מירי ושוגי יקרות, ישר כח.
צהריים טובים. אין ספק, שיותר מכל אחד אחר, אתן הן שהיטבתן להסביר ולהגדיר, מה הוא הפורום ותכליתו. על אחת כמה וכמה, הנושא עליו התעורר הפולמוס, שכולו כאמור, היה נטו רקודי עם. חבל שלא (או עדיין לא) הגיבו שאר חברי הפורום, אם מעייפות החומר(ההערות החוזרות של ירון), או מחשש התוקפנות של: "החבר של אף אחד", אני לא זוכר שמישהו העיר, ללימור, פושפושית, עדה, אביגל, עזרא, קורין, ועוד... ועוד... שפגשו האחד את השני בהרקדות, וכתבו על כך בפורום, (וזה נהדר,יפה, מרגש, וכך צריכים לנהוג חברי פורום). גם לא " החבר של אף אחד", ששוב, איך שהוא רואה את שמי, ישר נכנס לויברציות, מתנגח ומתנהג ככלב שמירה של ירון, כבר אמרתי לירון, בשיחה ב-4 עיניים שיפסיק להעיר כל הזמן, זה פשוט נמאס על החברים, עד כדי שהפסיקו בכלל לכתוב, קחו דוגמא את סוף השבוע האחרון,(חמישי, שישי, שבת.), לולא החידה שלך מירי, והשרשור הנהדר שגרמת, היה דף הפורום נשאר מיותם ומשעמם, היו שם הודעות ונושאים, מלפני 4 ימים. תקנו אותי אם אני טועה. אם כך צריך להראות דף ראשון, של פורום שעד לא מזמן היה תוסס, חי, ועם המון נושאים, אבוי לנו עד להיכן הגענו, לא ירחק היום בו ישארו בפורום רק ירון וכלב השמירה. והרי כבר התרעתי על כך, לפני כמה חודשים. תודה לכן על תמיכתכן ופירגונכן, אשמח עד מאוד, אם עוד חברי פורום יביעו את דיעותיהם, ללא חשש ומורא. יום טוב לכן. יום טוב.