ליונתני שחי בסרט ! ולכולם תקראו!

haddas

New member
אני לא מסכימה איתך

אני יודעת את רוב הפרטים על הסכסוך הערבי-יהודי... אולי אני תמימה, אבל אני מאמינה ורוצה שיהיה שלום... ככה אני, אני יודעת, מבינה ומפנימה את שני הצדדים, הימין והשמאל. האמת היא שאני כבר לא יודעת מה אני, כי אני נמצאת בבלבול נוראי. כל מי שדיברתי איתו על זה אומר לי, שאף אחד כבר לא יודע במה הוא מאמין ומה הוא רוצה. אני חושבת שאני כן יודעת מה אני רוצה, הבעיה היא הדרך, איך נשיג את הפסקת האש, ואח"כ את השלום. מקווה שתפסיק לחשוב עליי דברים רעים. הדס

קלימרו

New member
אאאאאווווווףףףףףף......

את לא מבינה כלום. אני לא חושב עלייך שום דבר רע לעזאזל, ואני לא רב איתך או מתווכח איתך באופן אישי, הפורום הזה נועד כדי ללבן את העובדות ולא כדי לכעוס או לחשוב על אנשים דברים רעים. כל עוד לא פגעת בי באופן אישי אין לי שום טינה אלייך. אני רק טוען שאת נשמעת כמו אחת שנמצאת בחלום ורוד על שלום ותקווה ויהי מה, וכמו ילדה שלא מסכימה לעזוב את הצעצוע ככה את לא מעוניינת להבין. את בעצמך הבהרת לנו- זה לא משנה מה שלא יהיה לא נצליח להזיז אותך מדעתך ויהי מה, מסקנה- את מתנהגת כמו ילדה עקשנית ולא כמו אחת שמעוניינת להשכיל קמעא.

haddas

New member
אולי, ואולי לא...

אני מאוד מעוניינת להשכיל ולדעת דברים חדשים. אני מטבעי סקרנית. אבל העניין הוא שאני לא מתנהגת כמו ילדה עם צעצוע... אני כן מקשיבה לדעות של אחרים, אני כן לומדת מהן, פשוט, ההשקפה שלי לא משתנה...נכון, לא תצליחו להזיז אותי, כי אני שמאלנית מושבעת. אבל אם היית קורא, כתבתי שאני מוכנה לתת עד גבול מסויים. זה לא הכל או כלום... מקווה שתבין הדס

xflil

New member
כשהחזרנו את חצי האי סיני

אמרתם (הימניים) בדיוק אותו הדבר... ואח"כ מה? השתתקתם...? ודבר שני אף אחד לא אמר שצריך לתת להם את זכות השיבה ולזה מתנגדים כל השמאלניים הכי קיצוניים בכנסת

למעלה