ליוקה ולכ המעונינות

• פותח הנושא zoika
  • פורסם בתאריך

yoka2

New member
תודה רבה חמודה../images/Emo140.gif

אני אנסה פעם נוספת. תודה ושבת שלום

H i l a 1

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo172.gifוזה סתם לכבוד שבועות

חזרתי עכשיו מהעבודה ועשיתי את זה עם הילדים שם לחם שיבולים

yoka2

New member
היי הילה

ניסיתי שוב ושוב. כמובן שמסובך ביותר. על כמה עיניים נסרגת הדוגמה? האים צד שמאל של הדוגמא נסרג כמו שמופיע על המסרגה? או רק שמאל, או לפי ההוראות שמראות את השורה. אם את מבינה מה שאני שואלת, כי לי קשה להבין מה כתבתי. כך שאני חייבת לדעת מה גודל הדוגמא, כדי שבשורה הבאה יצא לי לפי הדוגמה הכתובה. אני לא מתייאשת כי השרוולון עם הדוגמה כל כך יפים שאני ממש חייבת לפצח את התרשים. הילה, האים יש לך באמתחתך תרשימים לחולצות/גופיות? אם כן תוכלי להעלות משהו להשראה? לא דחוף כי אני יודעת שאת עסוקה המון המון תודה וחג שמח.

H i l a 1

New member
יוקה אני לא ממש מצליחה להבין את השאלה

אני אשמח להראות בהזדמנות הראשונה שניפגש ולעבור איתך שלב שלב לגבי מס' עיניים זה היה משהו סביב ה-120 נדמה לי 126 ותרשימים לחולצות וכו' לא אין לי, אני בד"כ מחפשת באינטרנט באתרים שמפורסמים פה, כשאני צריכה.

yoka2

New member
טוב תיארתי לעצמי שהשאלה מנוסחת לא טוב

אז אשאל ביתר פירוט כמה עיניים צריך עבור דוגמה אחת של הסריגה . הרי יש דוגמא והיא משתרעת על מספר מסויים של עיניים. נראה לי 25 עיניים. נכון? האים השורה החוזרת צריכה להיות שמאל, או כפי שרואים על המסרגה, או כמו שכתוב בשורה הבאה. מקווה שהשאלה ברורה יותר. תודה רבה

H i l a 1

New member
תשובות....

בדוגמא החוזרת היא של 12 ע' ועוד 3 מכל צד לשוליים (רק בתחילת ובסוף שורה) והחוזרת צריכה להיות כמו שכתוב, מתישהוא באמצע השורות הן מתהפכות ובעצם סורגים פעמיים שורה שמאל כדי שהדוגמא תצא דו צדדית

yoka2

New member
המון תודה הילה

זאת אומרת שהכפולות צריכות להיות של 12 (ועוד 3 עיניים מכל צד) יופי זה פותר לי את הבעיה ואני אנסה פעם מידי יודע כמה לפענח. דרך אגב איך היו התגובות על השרוולון הזה ממי שראה אותה?

למעלה