ליייייייייייייייייייייייייייייייייל

אסססס

New member
ליייייייייייייייייייייייייייייייייל

בובי שלי!! המון המון המון המון המון מזל"ט!! אני אוהבת אותך המון יפע שלי! בלונדינית קטנה :] שיהיה לך אחלה מומולדת (גם אם זה רק מחר
) ותמשיכי להיות בובי כמו שאת
אני אוהבת אותך המון!! שיהיה לך יומהולדת מדהים ומלא בקזאבלנקסים
כוסית שלי

AvtipuS

New member
נו, מה זה משנה מה אני כותב פה?

זה משנה מה אני אומר לך באמת, בשיחות שלנו או מחר, זה באמת לא משנה מה אני אכתוב פה, כי פה זה סתם כזה להראות לכולם "חע. אני מגניב יש לי ברכת יומולדת מגניבה ארוכה ומלאת סמיילים אז הברכה שלי שווה יותר." אוי ואב(ו)י מה עובר עלי >.<

ziljian 1234

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo151.gifליל אהובתיייי../images/Emo99.gif

המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב! את בת 18 בובי!!!!!!!!! יא בוגרת שלי!!!!!
אין לי מילים לתאר עד כמה אני אוהבת אותך! פשוט אין לי מילים!
ליל,את מדהימה,יפה,מקסימה,חכמה ועוד מליארררדדד מחמאות שאני כל הזמן אומרת לך.
אני הילדה המאושרת בעולם על כך שהכרתי אותך ואני מודה על כך יום יום שיש לי חברה מדהימה כמוך!
אז המון מזל טוב,אושר,עושר,אלכוהול,סקס והמון בריאות! אני אוהבת אותך יפה שלי!!

LiLdon

New member
הוי, מקסימה שלי, תודה ../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif ליל שלי =)

מזל טוף ילדה יפה =)))))) אני מאחלת לך את המומלדת הכי שמייח ביקום כולו! שתמיד תחייכי, כי החיוך שלך הוא הכי יהפ בעולם, השמש תזרח בשבילך, שהפרחים יפרחו בשבילך, ושהגשם יבכה למענך, אני אוהבת אותך כל כך כל כך =)

LiLdon

New member
נעמה שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

כפרע, תודה
מתי אני רואה אותך?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifלילצ'יק שלי../images/Emo99.gif

ההההההההההההההההממממממממממממממממממממווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ההההההההההמממממממממממממממממממממממוווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזלטוב.
. אני אוהבת אותך המון, את יודעת.
ואני אכתוב לך ברכה נורמאלית בבלוג
. והנה מתנה ממני-
.

LiLdon

New member
מיכלי :)

תודה שבאת איתי לפארק למרות שהיה עלוב קצת בהתחלה אבל היה נחמד כיף כפיות איתך ><

Hezi The One

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif

טוב תקשיבי,יש לי יותר מדי מה להגיד לך וזה ממש לא יהיה חמוד לכתוב את זה בפורום:$ אז בינתיים נסתפק במזל טוב באוהב אותך ובשי*****

AvtipuS

New member
נכון, אבל...

היום יש מסיבת לילהולדת והיא גמככה כל היום לא בבית אז היא תקרא את זה מחר, יש מבין?

למעלה