נופרי דאגתי לך נורא !!!11 היה לי מוזר לא לדבר איתך המון, תרגישי טוב תודה יפה שלי :)
L LiLdon New member 14/4/06 #40 נופרי ../images/Emo23.gif דאגתי לך נורא !!!11 היה לי מוזר לא לדבר איתך המון, תרגישי טוב תודה יפה שלי
ס ס ט י י ק New member 15/4/06 #42 לילילליליליליי כוסית!!!!!../images/Emo23.gif מזל טוב יפה שלי שיהיה לך[בעצם היה ] את היומולדת הכי שמח בעולם רוסיה כוסית 18 אה?! יבת זונה חוקית אני אוהבת אותך המונים המונים המונים ובאמת שהיה לי המון המון כיף אתמול אוהבת אותך.
לילילליליליליי כוסית!!!!!../images/Emo23.gif מזל טוב יפה שלי שיהיה לך[בעצם היה ] את היומולדת הכי שמח בעולם רוסיה כוסית 18 אה?! יבת זונה חוקית אני אוהבת אותך המונים המונים המונים ובאמת שהיה לי המון המון כיף אתמול אוהבת אותך.
פ פרקשון New member 16/4/06 #43 מזל טוב ליל! עד הרבה שנים! תהיי בריאה וקחי הכל בקטנות תחרבני רק איפה שנוח לך ותשתיני על מי שאומר לך אחרת! תחזיקי עמוד חזק חזק תורידי חולצה ותרקדי סביבו! עד כאן האיחולים שלי מזל טוב בובה
מזל טוב ליל! עד הרבה שנים! תהיי בריאה וקחי הכל בקטנות תחרבני רק איפה שנוח לך ותשתיני על מי שאומר לך אחרת! תחזיקי עמוד חזק חזק תורידי חולצה ותרקדי סביבו! עד כאן האיחולים שלי מזל טוב בובה
K keeeren New member 16/4/06 #45 לילללללללל../images/Emo65.gif סורי שזה באיחור קל.. הרבה הרבה הרבה מזל טוב.. מקווה שהיה לך יום הולדת מעולה, שיהיו עוד הרבה כאלה.. כל מה שאת מאחלת לעצמך שיתגשם, זה הדבר הכי טוב שאפשר לאחל לא?
לילללללללל../images/Emo65.gif סורי שזה באיחור קל.. הרבה הרבה הרבה מזל טוב.. מקווה שהיה לך יום הולדת מעולה, שיהיו עוד הרבה כאלה.. כל מה שאת מאחלת לעצמך שיתגשם, זה הדבר הכי טוב שאפשר לאחל לא?