לייק שאלון שישי כזה

ברררר

New member
לייק שאלון שישי כזה ../images/Emo47.gif

ENJOY!!!!!!!! 1. האם את דייקנית? 2.האם את משתפת פעולה עם אחרים? 3. האם את יכולה למלא הוראות? 4. האם ניתן לסמוך עלייך? 5. את מוכנה לקבל עצות? 6. את מסיימת מטלות במועד שנקבע? 7. את מוכנה לקבל ביקורת? 8. את מקבלת על עצמך אחריות? 9. את מתמידה במטלות? 10. אתה נוטה לעשות יותר ממה שמוטל עלייך? 11. את מרוכזת בפעילות שבה את עוסקת? 12. את יוזמת ומבצעת רעיונות חדשים? 13. אילו רעיונות? 14. את נוטה להתפרץ? 15. את אחת מהחברה? 16.יש לך כישרון אומנותי? 17. את אוהבת לעזור לאחרים? 18. אוהבת לתרום רעיונות חדשים? 19. יש לך חופש פעולה בשטח שלך? 20. ההורים מלחיצים? 21. נדחפים? 22. לפעמים נמאס לך מהם? 23. חשובה לך יצירתיות? 24. במה זה מתבטא? 25. מה עם אתגר אינטלקטואלי? אוהבת? למה? 26. ערכים חשובים לך? 27. אילו ערכים? 28. ולמה? למה? למה? 29. את אוהבת שיישאר לך הרבה זמן פנוי? 30. אוהבת להכיר אנשים חדשים? 31. פעילות גופנית- עושה או לא עושה? 32. אם כן, איזו? 33. את מרגישה בטחון בכל מקום בו את נמצאת? 34. אוהבת ללמוד דברים חדשים, מה למשל? 35. אוהבת אתגר? 36. מה הדבר הכי מאתגר שעשית אי פעם? 37. את עצמאית? 38. אם כן איך זה מתבטא? ואם לא , למה?! 39. חשוב לך להיות נאהבת? 40. יש חבר? 41. אוהבת לאהוב? 42. עד כמה אהבה חשובה לך? 43. התאהבת פעם ממבט ראשון? 44. זה החזיק מעמד? 45. מה הכשיל את הקשר? 46. מה היית רוצה להיות? ולמה? 47.את אדם חקרני? 48.אם כן למה, אם לא למה? 49. את אדם אמנותי? למה כן ולמה לא? 50. את אדם חברתי ? למה כן, למה לא? 51. את אדם יוזמתי? למה כן, למה לא? 52. את אדם ביצועי? למה כן, למה לא? 53. מה התחביבים שלך? 54. רשמי 5 תכונות שמאפיינות אותך ביותר? שבת שלום לכולם
.

dsol

New member
אני מוחה !

למה אין שאלונים לשני המינים ? והכול כתוב בלשון נקבה ? לפחות שיהה כתוב "השאלון כתוב בלשון נקבה מתוך נוחות אבל מיועד לשני המינים" 1. האם את דייקנית? בדרך כלל 2.האם את משתפת פעולה עם אחרים? מעדיף שלא 3. האם את יכולה למלא הוראות? שצריך 4. האם ניתן לסמוך עלייך? שצריך 5. את מוכנה לקבל עצות? לפעמים 6. את מסיימת מטלות במועד שנקבע? תלוי במה... 7. את מוכנה לקבל ביקורת? תמיד 8. את מקבלת על עצמך אחריות? תלוי מה... 9. את מתמידה במטלות? תלוי 10. אתה נוטה לעשות יותר ממה שמוטל עלייך? תלוי 11. את מרוכזת בפעילות שבה את עוסקת? לא תמיד 12. את יוזמת ומבצעת רעיונות חדשים? לא ממש 13. אילו רעיונות? - 14. את נוטה להתפרץ? - 15. את אחת מהחברה? לא בדיוק 16.יש לך כישרון אומנותי? לפעמים 17. את אוהבת לעזור לאחרים? בדרך כלל 18. אוהבת לתרום רעיונות חדשים? אם יש למה לא... 19. יש לך חופש פעולה בשטח שלך? כן 20. ההורים מלחיצים? לא ממש 21. נדחפים? טיפה 22. לפעמים נמאס לך מהם? לפעמים 23. חשובה לך יצירתיות? כן 24. במה זה מתבטא? לא יודע 25. מה עם אתגר אינטלקטואלי? אוהבת? למה? אה ? 26. ערכים חשובים לך? כן 27. אילו ערכים? הרבה 28. ולמה? למה? למה? ככה ככה ככה 29. את אוהבת שיישאר לך הרבה זמן פנוי? כן 30. אוהבת להכיר אנשים חדשים? כן 31. פעילות גופנית- עושה או לא עושה? לא 32. אם כן, איזו? כלום 33. את מרגישה בטחון בכל מקום בו את נמצאת? כן 34. אוהבת ללמוד דברים חדשים, מה למשל? לא 35. אוהבת אתגר? כן 36. מה הדבר הכי מאתגר שעשית אי פעם? לא יודע 37. את עצמאית? אממ אפשר להגיד 38. אם כן איך זה מתבטא? ואם לא , למה?! יש לי חופש בחירה רחב מאוד בקשר לחיים שלי אבל עדיין יש הורים... 39. חשוב לך להיות נאהבת? כן 40. יש חבר? לא 41. אוהבת לאהוב? כן 42. עד כמה אהבה חשובה לך? אממממ הרבה 43. התאהבת פעם ממבט ראשון? כן 44. זה החזיק מעמד? לא 45. מה הכשיל את הקשר? היא 46. מה היית רוצה להיות? ולמה? משהו וככה... 47.את אדם חקרני? לא 48.אם כן למה, אם לא למה? כי לא מעניין אותי לדעת יותר ממה שלא צריך 49. את אדם אמנותי? למה כן ולמה לא? כן - כי כובע עף לגובה 50. את אדם חברתי ? למה כן, למה לא? תלוי - באנשים שאליהם צריך להתחבר 51. את אדם יוזמתי? למה כן, למה לא? לא - פאסיבי יותר מארטיסי 52. את אדם ביצועי? למה כן, למה לא? לא כל כך... 53. מה התחביבים שלך? מוזיקה/עיצוב/לישון 54. רשמי 5 תכונות שמאפיינות אותך ביותר? עצלנות,עייפות,דיכאון ולא יודע.... יש כאלו שאומרים חמוד אבל לא נראה לי...

O L i T

New member
סופט לייט

. האם את דייקנית? בערך 2.האם את משתפת פעולה עם אחרים? לפעמים 3. האם את יכולה למלא הוראות? כן (הנה! הוכחה!) 4. האם ניתן לסמוך עלייך? אכן 5. את מוכנה לקבל עצות? אכן 6. את מסיימת מטלות במועד שנקבע? משתדלת 7. את מוכנה לקבל ביקורת? תלוי ממי 8. את מקבלת על עצמך אחריות? כן 9. את מתמידה במטלות? לפעמים 10. אתה נוטה לעשות יותר ממה שמוטל עלייך? לאא 11. את מרוכזת בפעילות שבה את עוסקת? תלוי איזו פעילות 12. את יוזמת ומבצעת רעיונות חדשים? תלוי במצברוח 13. אילו רעיונות? אין לי מצברוח עכשיו 14. את נוטה להתפרץ? לפעמים 15. את אחת מהחברה? כה 16.יש לך כישרון אומנותי? כה 17. את אוהבת לעזור לאחרים? כה.. נראה לי 18. אוהבת לתרום רעיונות חדשים? כה 19. יש לך חופש פעולה בשטח שלך? תמיד 20. ההורים מלחיצים? לא 21. נדחפים? לא 22. לפעמים נמאס לך מהם? כן 23. חשובה לך יצירתיות? מאוד 24. במה זה מתבטא? כל מיני דברים 25. מה עם אתגר אינטלקטואלי? אוהבת? למה? אוהבת, למה.. כי אני מזוכיסטית 26. ערכים חשובים לך? אוף קורס 27. אילו ערכים? בסיסיים 28. ולמה? למה? למה? את כמו הילד הזה מהכללית.. 29. את אוהבת שיישאר לך הרבה זמן פנוי? כן 30. אוהבת להכיר אנשים חדשים? תמיד 31. פעילות גופנית- עושה או לא עושה? עושה תמיד (ואני לא צינית) 32. אם כן, איזו? טניס, ריצה, הליכה 33. את מרגישה בטחון בכל מקום בו את נמצאת? לא.. :/ 34. אוהבת ללמוד דברים חדשים, מה למשל? דברים חדשים.. 35. אוהבת אתגר? כה 36. מה הדבר הכי מאתגר שעשית אי פעם? קשה לי לחשוב על משו כרגע 37. את עצמאית? כן 38. אם כן איך זה מתבטא? ואם לא , למה?! כוסאמק |זה לא משו אישי.. באמת| 39. חשוב לך להיות נאהבת? כמובן :( 40. יש חבר? לאאא 41. אוהבת לאהוב? לאאאאאאאאא 42. עד כמה אהבה חשובה לך? כבר לא חשובה 43. התאהבת פעם ממבט ראשון? לא 44. זה החזיק מעמד? - 45. מה הכשיל את הקשר? - 46. מה היית רוצה להיות? ולמה? הייתי רוצה לא להיות 47.את אדם חקרני? לפעמים 48.אם כן למה, אם לא למה? כי לא יפה להידחף לחיים של מישו שאני לא מכירה 49. את אדם אמנותי? למה כן ולמה לא? כן 50. את אדם חברתי ? למה כן, למה לא? כן 51. את אדם יוזמתי? למה כן, למה לא? לפעמים 52. את אדם ביצועי? למה כן, למה לא? לפעמים 53. מה התחביבים שלך? כל מיני.. 54. רשמי 5 תכונות שמאפיינות אותך ביותר? ביום אחר.. -_- שבת שלום לכולם . שבת שלום גם לך

O L i T

New member
אבריטינג פור יו

שמך: אולי גילך: 14 מקום מגוריך: קרית שמונה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. איזה? מאכל אהוב: לא יודעת.. הכל צבע אהוב: כחול/שחור/ורוד משקה אהוב: מים, קולה ממתק אהוב: שוקולדים זמר/ת: ג'ף באקלי להקה: זה מסובך כרגע.. נירוונה סוג מוזיקה: רוק/אלטרנטיב תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: דה אוסי, אבודים, ג'יי לנו שליטע סרט אהוב: קראש, נשים אמיתיות חבר/ה?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: נואשת מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: עדי וסתיו מקצוע עתידי: מעצבת? מקום מגורים עתידי: ניו יורק.. אחחח התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: נחמד ננו ננו היי?: ? נומה נומה היי?: ? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: נכון ספורט אהוב: כל מיני.. רק לא כדורגל וכדורסל עוסק בספורט?: כן, טניס אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: כל מה שנוח רוצה להיות המין השני?: ברגעים של סבל שהבנים לא חווים - כן רוצה למות?: לא עד כדי כך מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: באמת שאני לא יודעת המעשה הכי נועז שעשית: די.. איכס (זה נשמע כמו משהו אחר.. אבל זה לא) התחרטת?: כןןן המעשה הכי טיפשי שעשית?: ע"ע המעשה הכי נועז התחרטת?: ^^ מאמין/ה באלוהים?: בערך יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יש המון אם כן, ספר לנו עליו: כמה זמן יש לכם?? אחים/אחיות?: אח כמה?: 1 היית מחליף אותם?: בשום פנים ואופן לא!! כעפרע
שיר אהוב: איפשר לבחור שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק.. אבל תלוי כמה חם לי מספר מזל: לא נראה לי שיש לי מקצוע אהוב: לא יודעת.. מקצוע שנוא: כולם מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: הוואי בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מאודד מתגעגע/ת ל: ימים שהכל היה פשוט ואנשים לא היה דבר מתסכל ולבסוף.. כבר?? משאלה: ששומדבר לא יהיה מסובך ושיהיה לי טוב |אמן| שבת שלום ומבורך שבת נפלאה שתהיה לך

ברררר

New member
התבלבלתי בשאלון ../images/Emo122.gif

שמך: גילך: מקום מגוריך: טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צבע אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: זמר/ת: להקה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סרט אהוב: חבר/ה?: אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה: שבת שלום ומבורך

מאוהבת בך!!

שמך:עדית גילך:21 מקום מגוריך: ראשון לציון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:ג'ונס צבע אהוב:אדום משקה אהוב:מידורי סאואר/קוקה קולה ממתק אהוב:שוקולד זמר/ת:אספ אמדורסקי להקה:Nova סוג מוזיקה:הכלללל..... רק לא מזרחית.... תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים סרט אהוב:קוראים לי סם חבר/ה?:לא אם לא, רוצה חבר/ה?:כן מאוהב/ת?:נראה לי..... שמות החברים הכי טובים: טלי, נטע.... מקצוע עתידי:אין לי מושג מקום מגורים עתידי: תל אביב התנשקת?:חחחח....כן ספר לנו על זה..היה כיף?:האמת שכן,אתמול....והיה מאוד מאוד כיף..... ננו ננו היי?: כן נומה נומה היי?:כן נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:בהחלט ספורט אהוב:סקס?! עוסק בספורט?:לא אם כן, בתור תחביב או יותר?:אני לא מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:בגדים שחורים רוצה להיות המין השני?:לפעמים רוצה למות?:מידי פעם מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אף אחד המעשה הכי נועז שעשית:סוג של סטרפטיז בהופעה של נובה לפני 3 שנים התחרטת?:ממש אבל ממש לא?! המעשה הכי טיפשי שעשית?:רבתי עם המיטש'(אגב, השלמנו :) התחרטת?:כן מאמין/ה באלוהים?: לפעמים יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:הרבה אם כן, ספר לנו עליו:ארוך ומסובך אחים/אחיות?:אחות כמה?:אחת היית מחליף אותם?:התשובה הראשונה שעלתה לי לראש... הייתה כן, אבל ת'כלס לא! שיר אהוב: עכשיו, הכל יהיה בסדר-לירז צ'רכי שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:5 מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: חוף הים בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית בטרוף מתגעגע/ת ל:המון אנשים! ולבסוף.. משאלה:שכולנו נהיה מאושרים! שיהיה לכולכם סוף שבוע מקסים מהנה מלא חיוכים!! ושבוע הבא הופעה של נובהההההההההההההה!!!!!!!!!!!

dsol

New member
אני מוחה שוב !

מוחה דמעה..... סתם לא זה היה בשביל הקטע שמך: דודי גילך: 17 מקום מגוריך: אשדוד טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: בצקים וגבינות צבע אהוב: שחור/כחול משקה אהוב: ספרייט ממתק אהוב: סמבה/ביסלי זמר/ת: אפרת גוש/עברי לידר/אביב גפן/איריס פרחי להקה: נובה סוג מוזיקה: רוק ומטאל ישראלי ! תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: מגרש ביתי / או.סי סרט אהוב: יש הרבה... חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: כן מאוהב/ת?: תמיד שמות החברים הכי טובים: מזה יעזור לך ? מקצוע עתידי: חשמלאי מתכנת בקרים (או משהו אחר...) מקום מגורים עתידי: לא יודע אולי קליפורניה התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: כן ננו ננו היי?: שיהיה נומה נומה היי?: למה לא... נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: מאאוווווווד ספורט אהוב: אין דבר כזה עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: לא מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: שחור רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לפעמים מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:אה ? המעשה הכי נועז שעשית: לא יודע... התחרטת?: על מה ? המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא יודע... אבל בטח יש הרבה התחרטת?: לא תמיד מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה
את הנעשה אין להשיב...אז זה לא כל כך משנה אחים/אחיות?: כן כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: שנינו שווים - אביב גפן שקיעה/זריחה?: זקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 454353.564539 מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אמממממממממממממממ בזבזן/ית\חסכן/נית? לא ממש מתגעגע/ת ל: הרבה דברים ולבסוף.. משאלה: משאלות לא מגלים

../images/Emo4.gif

שמך: הגר גילך: 18 מקום מגוריך: הרצליה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: אין. צבע אהוב: אין. משקה אהוב: אין. ממתק אהוב: אין. זמר/ת: אין. להקה: הייתי אומרת נובה, אבל לא בא לי. סוג מוזיקה: אין. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אני לא אוהבת כלום, את יכולה להפסיק לשאול. סרט אהוב: אין. חבר/ה?: אין. אם לא, רוצה חבר/ה?: לא, אני רוצה להשאר לבד עד סוף ימי. מאוהב/ת?: לא. שמות החברים הכי טובים: אני אף לא מבינה את השאלות האלה. מקצוע עתידי: מי אמר שאני בכלל אגיע לעתיד. מקום מגורים עתידי: כנ"ל. התנשקת?: כן. ספר לנו על זה..היה כיף?: מה אני בת 12? ננו ננו היי?: לא. נומה נומה היי?: גם כן לא. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: אכן. ספורט אהוב: אין. עוסק בספורט?: לא. אם כן, בתור תחביב או יותר?: לא. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס. רוצה להיות המין השני?: לא. רוצה למות?: כן. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אף אחד. המעשה הכי נועז שעשית: - התחרטת?: - המעשה הכי טיפשי שעשית?: - התחרטת?: - מאמין/ה באלוהים?: לא. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן. אם כן, ספר לנו עליו: לא. אחים/אחיות?: כן. כמה?: 2 היית מחליף אותם?: כן. שיר אהוב: אין. שקיעה/זריחה?: שקיעה. חורף/קיץ?: חורף. גלידה/ארטיק?: גלידה. מספר מזל: מזל? אה?
לא מכירה
. מקצוע אהוב: אין. מקצוע שנוא: כולם. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אין לי אהוב. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית. מתגעגע/ת ל: לא. ולבסוף.. משאלה:

טוב, אני עונה עוד פעם../images/Emo3.gif

שמך: הגר גילך: 18 מקום מגוריך: הרצליה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: במבה, נראה לי... צבע אהוב: כחול ושחור. משקה אהוב: דיאט קולה ושוקו. ממתק אהוב: במבה
. זמר/ת: ממ...עברי לידר ואביתר בנאי. להקה: Nova!! סוג מוזיקה: רוק ישראלי... תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: עקרות בית נואשות, הכי גאים שיש, או סי. סרט אהוב: לא יודעת... חבר/ה?: לא. אם לא, רוצה חבר/ה?:
מאוהב/ת?: לא. שמות החברים הכי טובים: שוב, שאלה מיותרת לחלוטין
. מקצוע עתידי: נו, לא התקבלתי;[ מקום מגורים עתידי: לונדון
. התנשקת?: כן. ספר לנו על זה..היה כיף?: ממ... ננו ננו היי?: הא? נומה נומה היי?: הא? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:
ספורט אהוב: אין כזה. עוסק בספורט?: לא ממש. אם כן, בתור תחביב או יותר?: - מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס. רוצה להיות המין השני?: לא. רוצה למות?: לא
. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אף אחד. המעשה הכי נועז שעשית: - התחרטת?: לא. המעשה הכי טיפשי שעשית?: - התחרטת?: כן. מאמין/ה באלוהים?: לא. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן. אם כן, ספר לנו עליו: - אחים/אחיות?: 2 כמה?: - היית מחליף אותם?: את חלקם. שיר אהוב: גרייס
. שקיעה/זריחה?: זריחה. חורף/קיץ?: חורף. גלידה/ארטיק?: גלידה. מספר מזל: אין. מקצוע אהוב: כימיה וביולוגיה. מקצוע שנוא: תנ"ך. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: לונדון. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית. מתגעגע/ת ל: ילדות
. ולבסוף.. משאלה: להיות מאושרת
.

Amber

New member
אז עוד הלילה.. לא זוכרת מה אמר לה..

שמך: ענבר גילך: 21 מקום מגוריך: חולון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: לזניה של אמא שלי צבע אהוב: בורדו משקה אהוב: דיאט קולה לימון... ממתק אהוב: כל שוקולד שערבבו אותו עם אגוזים זמר/ת: רמי קלינשטיין, עברי, רובי וויליאמס, אלאניס מוריסט... להקה: lifehouse, נובה, ו- NSync כמובן סוג מוזיקה: רוק קליל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אוז האגדית והמעולה סרט אהוב: רקוויאם לחלום, מועדון קרב, מיסטיק ריבר... חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: כשיבוא יבוא מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אביבית, גיתית, נורית ואמיר מקצוע עתידי: עזבו, אתם סתם תצחקו... (but you'll see) מקום מגורים עתידי: אין לי מושג... לאן שהחיים יקחו אותי התנשקת?: חס וחלילה! ספר לנו על זה..היה כיף?: לפעמים היה כיף ולפעמים זוועה... תלוי עם מי... ננו ננו היי?: אמממ... כן נומה נומה היי?:
שיר חרוש ומעצבן נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא, זה שיר חרוש אבל הוא לא מעצבן ספורט אהוב: זיפזופ (או לפי האקדמיה ללשון העברית- שילטוט) עוסק בספורט?: בשלטוט (מקום ראשון בליגה הארצית!) אם כן, בתור תחביב או יותר?: לא, זה כבר רציני... יש מיונים לאולימפיאדה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: מה שנוח רוצה להיות המין השני?: הכי לא! רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: וואו... יש מישהו כזה. המעשה הכי נועז שעשית: קפצתי מדבורה לדבורה בלב ים... ושמעתי שיר של ג'סיקה סימפסון... עד הסוף!!! התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: על השיר?? ברור!!! על הקפיצה מדבורה לדבורה? לא... זה חלק מ- 48 שעות שאני לא אשכח לעולם... מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אבל זה כבר לא משנה ולא חשוב אם כן, ספר לנו עליו: עעעעעזבו אחים/אחיות?: אחים כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: נוצה ברוח / רמי קלינשטיין שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: אף אחד. מספר מזל: אין לי מקצוע אהוב: אמנות... כשלמדתי מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: הסיטואציה הופכת את המקום לרומנטי, ולא להפך... לדעתי. אבל אם יש מקום שבו הרומנטיקה הפכה אצלי לסיפור אגדה הוא חוף הים של בצת. אז אולי שם... בזבזן/ית\חסכן/נית? תלוי בתקופה מתגעגע/ת ל: ניר. ולצבא ולבסיס ולדבורות שלי..... ולבסוף.. משאלה: שמחשבות מרובות שאני עוסקת בהן לא יפריעו לי לראות לאן באמת כדאי ללכת בצעד הבא (שיואו... הייתי שונאת אותי אם הייתי קוראת את המשפט הזה... אבל... זה אמיתי... ) חמודידוס, שתהיה לכם שבת מקסימה ורגועה ותתכוננו נפשית לראות אותי ביום ראשון (אני מחכה כבר לקפוץ על בר
)

Amber

New member
../images/Emo12.gif

פיספסתי שם... ותרו על מעשה טיפשי... you guys know the drill

טולייצ

New member
שאלון מס' 2

"האויב,שהוא חבר.." שמך: אורטל גילך: 17 מקום מגוריך: באר שבע מאכל אהוב: קצפת צבע אהוב: ירוק משקה אהוב: ענבים ממתק אהוב: במבה זמר/ת: הדרה לוין להקה: [נוכחית] coldplay סוג מוזיקה: רוק ישראלי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אין לי תכניות קבועות סרט אהוב: לקחת חיים חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: לפעמים מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: לא יודעת מקום מגורים עתידי: מקווה שלא בארץ התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:
ספורט אהוב: אופניים עוסק בספורט?: לא בדיוק אם כן, בתור תחביב או יותר?: בשביל הספורט מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים רוצה להיות המין השני?: יש רגעים רוצה למות?: כרגע,לא,יש לי עוד הרבה דברים לומר ולעשות מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: עידן רייכל
המעשה הכי נועז שעשית: - התחרטת?: לא מתחרטת על כלום המעשה הכי טיפשי שעשית?: לחשוף את החיים שלי בפני אנשים התחרטת?: את זה דווקא כן הייתי משנה,כי ממילא לא יוצא לי מזה כלום. מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אולי אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: יש כמה?: 3 היית מחליף אותם?: לא,אני מנסה לקבל אנשים עם כל המגרעות שלהם.. שיר אהוב: [זמנית] coldplay-fix yoy שקיעה/זריחה?: גם וגם חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 4 [אני חושבת] מקצוע אהוב: אזרחות מקצוע שנוא: תנ"ך מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: |פרצוף מקיא| פריז. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: ימים טובים
ולבסוף.. משאלה: שיהיה שלום

טולייצ

New member
סליחה,מה רע בברי?

יש לי חוויות טובות מההופעה שלו
ובכלל,הוא מדהים,ויפה,ומוסיקאי מצוין מעל לכל!!

ברררר

New member
יפהההה? ../images/Emo2.gif. לא ../images/Emo11.gif.

הוא חמוד. נייס נייסי נייס. גוד נייט. "חצי ירח מאיר על בנאדם שלא זורח משאיר חיוך קטן ותכף הוא בורח האנשים שבסביבה לא בשבילו עכשיו אני שמעתי שהלב הזה הוא חצי אוטומטי שאין כניסה לחדרים אנ'לא ידעתי למצוא לך עכשיו את התשובה".

למעלה