שאלון מס' 1
לאחד והיחיד שבליבי..
1. האם את דייקנית? רחוקה מלהיות דייקנית. האיחור הכי מועט שהיה לי הוא 7 דקות [וגם זה,ביום כיפור]. 2.האם את משתפת פעולה עם אחרים? לרוב כן,בשמחה. 3. האם את יכולה למלא הוראות? כן 4. האם ניתן לסמוך עלייך? בהחלט,למרות שלפעמים אני מאכזבת,אפילו את עצמי
5. את מוכנה לקבל עצות? תלוי ממי,אבל לרוב יש לי ראש פתוח. 6. את מסיימת מטלות במועד שנקבע? לא תמיד,אבל מנסה.. 7. את מוכנה לקבל ביקורת? כן 8. את מקבלת על עצמך אחריות? כן 9. את מתמידה במטלות? מנסה בהחלט 10. אתה נוטה לעשות יותר ממה שמוטל עלייך? לרוב לא.. 11. את מרוכזת בפעילות שבה את עוסקת? תלוי באיזה עניין,לפחות מנסה.. 12. את יוזמת ומבצעת רעיונות חדשים? כן 13. אילו רעיונות? - 14. את נוטה להתפרץ? כן 15. את אחת מהחברה?
16.יש לך כישרון אומנותי? אולי 17. את אוהבת לעזור לאחרים? תלוי למי,בדר"כ אני רק נפגעת כשאני טובה מדי.. 18. אוהבת לתרום רעיונות חדשים? כן 19. יש לך חופש פעולה בשטח שלך? לפעמים 20. ההורים מלחיצים? דיי 21. נדחפים? יותר מדי 22. לפעמים נמאס לך מהם? כמעט תמיד 23. חשובה לך יצירתיות? כן 24. במה זה מתבטא? שאני אוהבת לעורר יצירתיות אצל אחרים,כי אני לא בדיוק אחת כזו.. 25. מה עם אתגר אינטלקטואלי? אוהבת? למה? כן,כי זה מפתח את החשיבה.. 26. ערכים חשובים לך? מאוד 27. אילו ערכים? כבוד 28. ולמה? למה? למה? כי זה מאוד בסיסי 29. את אוהבת שיישאר לך הרבה זמן פנוי? כן 30. אוהבת להכיר אנשים חדשים? לפעמים 31. פעילות גופנית- עושה או לא עושה? מנסה 32. אם כן, איזו? הליכה מדי פעם,אחרי החגים אני מקווה להיכנס לתחום הזה ברצינות! 33. את מרגישה בטחון בכל מקום בו את נמצאת? לא 34. אוהבת ללמוד דברים חדשים, מה למשל? ללמוד דברים חדשים על מוזיקה,על העולם,אוצר מילים.. 35. אוהבת אתגר? יאפ 36. מה הדבר הכי מאתגר שעשית אי פעם? לא יודעת 37. את עצמאית? כן 38. אם כן איך זה מתבטא? ואם לא , למה?! לא יודעת 39. חשוב לך להיות נאהבת?
40. יש חבר?
41. אוהבת לאהוב? לא ממש 42. עד כמה אהבה חשובה לך? המון. ולא רק אהבה לבן זוג,אהבה לסביבה,לאנשים שאני חיה איתם.. 43. התאהבת פעם ממבט ראשון? בערך 44. זה החזיק מעמד? לא 45. מה הכשיל את הקשר?
46. מה היית רוצה להיות? ולמה? מישהי חשובה,שתהווה דוגמא לאוכלוסייה מסויימת,אני מרגישה שמאוד חשוב לי לתרום מעצמי.. 47.את אדם חקרני? דיי 48.אם כן למה, אם לא למה? כי אני מתעניינת 49. את אדם אמנותי? למה כן ולמה לא? כן ולא [לא-כי אני לא מוכשרת]. 50. את אדם חברתי ? למה כן, למה לא? כן 51. את אדם יוזמתי? למה כן, למה לא? כן 52. את אדם ביצועי? למה כן, למה לא? כן 53. מה התחביבים שלך? ספרים,טלוויזיה,מחשב,גיטרה 54. רשמי 5 תכונות שמאפיינות אותך ביותר? אכפתיות,פסימיות [לעיתים קרובות].