לילדה המקסימה והיפה בפורום יש יומולדת

לילדה המקסימה והיפה בפורום יש יומולדת ../images/Emo65.gif

נירק,מילדה עם קסם אישי כזה גדול וכובש אי אפשר להתעלם,ובכל מקום שאת נמצאת את פשוט מפריחה אותו והופכת אותו ואת האנשים שבו לכ"כ יותר ממה שהיו. אי אפשר לספור את כל הדברים שלמדתי ממך,ואת כל מה שהעשרת אותי בו..את פשוט בנאדם קסום וחכם! אז שיהיה לך פול מזטובים
ומקווה שאת מנצלת את היום הזה וחוגגת,כי זה היום שלך
שולחת לך
ואלפי ברכות... עדי יאללה תפגיזו באיחולים!!! (ד"א אין לי מושג מאיפה התמונה הזאת צצה לי במחשב)

The Kinslayer

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב לקסם.../images/Emo65.gif

יש לי כל כך הרבה דברים להודות לך עליהם, אם זה על השיחות שטות, או אם זה על השיחות שפשוט גרמת לי להתמודד עם דברים. תודה על ההדדיות שאני מרגיש אחרי שאני נפגש איתך, כל פעם מחדש.
תודה על צחוק מתגלגל שגורם להתמכרויות קשות.
תודה על זה שאת היית מתה להתחתן איתי, מחמיא לי מאוד.
תודה על שיעורי הנהיגה שאת עושה לי כשאנחנו נפגשים.
תודה על זה שכל הזמן כשיש מסיבה ישראלית בגלגל"צ אני נזכר בך
תודה על זה שאת פשוט אמת טהורה. מת עלייך לעולמי עד.

רגשת!

תודה יקירי, אני אוהבת אותך כ"כ! תודה על הכל, על זה שלמרות הכל אתה תמיד כאן! (נו, אז מה עם לסדר לי את אח שלך
?) בברכת לילה טוב, דנה אינטרנשיונל ערן צור ויונה וולך.

באמת קסם!

מותק של ילדה.. שיהיה לך אלפי מזלטובים אושר ועושר הצלחה שתמשיכי רק ליהיות כמו שאת מטורפת ומארחת למופת
שמחה שיצא לי הכיר אותך

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

תומע79

New member
../images/Emo34.gifיו אני לא יכולה לסבול את זה

זה ממש ממש ממש מטריד! חחחחחחחחח אני הרבה לפניה

eliavtu

New member
היי את

קודם כל הרבה מזל טוב ורק אושר וכיף! תגידי.. יש מצב שראיתי אותך בהופעה של אפרת גוש? <הזאת ששודרה בערוץ 24> כי אפרת נתנה למישהי בקהל לשיר והיא נוראא דומה לךך ואת גם מנהלת את הפורום שלה אז.. הגיוני

מצאת לך תמונה../images/Emo6.gif

דיד אהובתי, תודה שאת תמיד פה, על הברכה הזאת ועל הכל.. אני אוהבת אותך המון! אמן שפשוט יהיה טוב יותר, לכולנו! בקרוב יוני^^

למעלה