לילדה המקסימה והיפה בפורום יש יומולדת

../images/Emo12.gif אני לא מאמינה.

מצה!??! מזה זה?!?! קוקי, מצטערת. מקווה שהיתה מומולדת שמחה וכאלו ושהיה טוב ורק אושר קוקי רק אושר ואלכוהול ולילה טוב

אוהבת אותך המון!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את לא מאמינה, חלמתי עלייך אתמול וביום שישי היה מישהו שכל הזמן קרא לי דודה וצעקתי עליו שיפסיק כי זה גורם לי געגועים
(הוא עשה את זה בדיוק בקול שלך
)

שעוכי

New member
נירק!

וואי הזמן עובר מזה מהר שתדעי לך שפעם שהייתה לך יומולדת 16 חשבתי לעצמי כמה שאת כבר גדולה ועכשיו 19?! אני לא מאמינה... מזל טוב נשמה מאחלת לך את כל הטוב והאושר וההצלחה (קשה לי לא לחשוב שעוד רגע את בת 20 ובעשור הבא בטח תתחתני ויהיו לך ילדים) שיהיה לך אחלה יומולדת ורק טוב, באמת. אוהבת, מאי.

מלאך שלי!

רק לראות את התמונה הזאת מעלה לי את כל הזכרונות המדהימים שלנו יחד! אני אוהבת אותך המון, תודה על הכל. אני מתגעגעת!

2shahar

New member
מזל טוב לך../images/Emo65.gif

מזל טוב, אושר ,פריחה והצלחה :)

שמיקי

New member
אווו נירק

למרות שלא דיברנו מאה שנה.. יש לך ככככה מקום ענקי בלב שלי.. מזל טוב בובה שלי,תהני ותנצלי כל רגע ורגע, אוהבת אותך

Z A M i

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

רק אושר..
(מצטערת על האיחור..)

מזל טוב ניר../images/Emo49.gif

את אחת הבחורות היותר מיוחדות שהכרתי דרך הפורום(וגם אחת הראשונות) מקווה שתצליחי בכל אשר תלכי. יש בך הרבה קסם,נצלי אותו
המון מזל טוב! משקיף מהצד בהערצה. רן...

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifקצת באיחור,

אבל לאהבה איתן זמן! כבשת אותי בשנייה עם העיניים שלך והחיוך האמיתי הזה. ילדה, את מקסימה, ואני מאחלת לך ימים שלמים של מנוחה, ושל שמש שתאיר לך את הדרך. נכנסת לי ללב עוד מהחיבוק הראשון, ואת יקרה לי כל כך.
המון מזל טוב, שלא תאבדי את הניצוץ הזה שהופך אותך לנירקי כזאת, מיוחדת ושונה מכולם. מילים נדושות על אריכות שנים וכושר ויושר, אבל זה קטן עלייך כבר, המילים שלך מנצחות את הכול.
גל.

Dug E

New member
נירקומנית../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב יזקנה! אני חולה עלך וממש ממש מתגעגע

../images/Emo23.gif

ואו, נכון שהשיער השחור כה עדיף וגם הצורה שלו? (איך לא ראיתי את התמונה הזאת? ותודה נשמה שלי

למעלה