קמצן קמצן אבל אוהב , זה רמז בשביל יעלי?
V veredvered New member 10/8/07 #14 תכלס זה באמת יהיה תענוג... לשבוע את הבוס הגדול מתחנן שאני אישאר ואת? מתגעגעת?
V veredvered New member 10/8/07 #23 חחחחח הכל כדי שתרגישי טוב עם עצמך../images/Emo201.gif חכי, עוד חודש אני עוברת דירה שוב לארומה (הסוכר והרטבים) שלום
חחחחח הכל כדי שתרגישי טוב עם עצמך../images/Emo201.gif חכי, עוד חודש אני עוברת דירה שוב לארומה (הסוכר והרטבים) שלום
ס סמלת New member 10/8/07 #28 איי כלבה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאללה אני מבינה ששתינו עוד חודש עושות את זה ביחד ובנימה אופטימית, אדיוס חזרתי לחרוש
איי כלבה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאללה אני מבינה ששתינו עוד חודש עושות את זה ביחד ובנימה אופטימית, אדיוס חזרתי לחרוש
V veredvered New member 10/8/07 #33 ../images/Emo152.gif שוב?? הפעם דברי איתי לפני, אני אתן לך טיפים..... ולא, זה לא איך ממלאים את הבית בלי לבזבז שקל
../images/Emo152.gif שוב?? הפעם דברי איתי לפני, אני אתן לך טיפים..... ולא, זה לא איך ממלאים את הבית בלי לבזבז שקל
F Fire Of Heaven New member 10/8/07 #111 למה את מתפטרת ../images/Emo35.gif ואם כבר אז להבריז מהמשמרת של שבת. בכסף של שבת אין ברכה.