לילה+בוקר טובוש היום שלי בהודעה הבאה(=
G god help people New member 15/8/07 #1 לילה+בוקר טובוש../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif היום שלי בהודעה הבאה(=
didalf Well-known member 15/8/07 #2 לילה בוקר טוב../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo109.gif יאיי כמה זמן לא פתחתי את השרשור הזה
לילה בוקר טוב../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo109.gif יאיי כמה זמן לא פתחתי את השרשור הזה
didalf Well-known member 15/8/07 #4 לילה טובבייי../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif הלכתי עם חברות היום לסרט היירספריי. סרט ממש יפה! עם זאק כפרוט עליו הוא לא ממש חתיך אבל יש בו משו כובש . וכמה התגעגעתי ללצחוק עם חברות שלי. והקלטת של מגרש ביתי הגיעה אליי סופסוף מחר אני אראה לילה טובווששש
לילה טובבייי../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif הלכתי עם חברות היום לסרט היירספריי. סרט ממש יפה! עם זאק כפרוט עליו הוא לא ממש חתיך אבל יש בו משו כובש . וכמה התגעגעתי ללצחוק עם חברות שלי. והקלטת של מגרש ביתי הגיעה אליי סופסוף מחר אני אראה לילה טובווששש
S sahar147 New member 15/8/07 #11 ../images/Emo94.gifגמאני לא חושבתש הוא חתיך אבל יש בו משו מושך כזה, נגיד אם אני רואה אותו בטלוויזיה אני לא אעביר ערוץ איזה דוגמה נהייתי יעל בר זוהר. מתה לראות את הסרט אמרו שאמנדה שם שרה טוב...
../images/Emo94.gifגמאני לא חושבתש הוא חתיך אבל יש בו משו מושך כזה, נגיד אם אני רואה אותו בטלוויזיה אני לא אעביר ערוץ איזה דוגמה נהייתי יעל בר זוהר. מתה לראות את הסרט אמרו שאמנדה שם שרה טוב...
S sahar147 New member 15/8/07 #13 ../images/Emo94.gifכפרה עליי../images/Emo11.gif אני מורידה כמה מהשירים בסרט עכשיו...נשמע מעניין.
didalf Well-known member 15/8/07 #14 יאא אז שלחי לי../images/Emo109.gif אין לי כוח להוריד אע וכשאני רואה אותו בטלויזיה אני במילא לא מעבירה כי זה תמיד קליפים מהיי סקול מיוזקל
יאא אז שלחי לי../images/Emo109.gif אין לי כוח להוריד אע וכשאני רואה אותו בטלויזיה אני במילא לא מעבירה כי זה תמיד קליפים מהיי סקול מיוזקל
G god help people New member 15/8/07 #5 לילה..../images/Emo80.gif היום נסעתי בבוקר לחיפה לראות את העבודה של אבא שלי ואז אכלנו כל המשפחה במסעדה וחזרנו בערב ואז ישנתי חיחיח הבן דוד החמודיייי שלי לילה טוב
לילה..../images/Emo80.gif היום נסעתי בבוקר לחיפה לראות את העבודה של אבא שלי ואז אכלנו כל המשפחה במסעדה וחזרנו בערב ואז ישנתי חיחיח הבן דוד החמודיייי שלי לילה טוב
R redsnowhite New member 15/8/07 #6 ממ../images/Emo10.gifאסור לשים תמונות של אנשים!../images/Emo141.gif שהם לא סלבס וכדומה ובמיוחד ילדים, ילדים זה אסור, אז אני נאלצת למחוק.. מצטערת ואני הייתי היום גם בחיפה התכוונו ללכת לרכבל אבל הוא היה סגור.. אחייניות של אמא שלי פה אז אנחנו מעסיקים אותן לילה טוב מותק
ממ../images/Emo10.gifאסור לשים תמונות של אנשים!../images/Emo141.gif שהם לא סלבס וכדומה ובמיוחד ילדים, ילדים זה אסור, אז אני נאלצת למחוק.. מצטערת ואני הייתי היום גם בחיפה התכוונו ללכת לרכבל אבל הוא היה סגור.. אחייניות של אמא שלי פה אז אנחנו מעסיקים אותן לילה טוב מותק