לילה+בוקר טובוש

redsnowhite

New member
עוד יותר אם הוא בן 4../images/Emo141.gif

יש יותר איסור להבנתי על ילדים קטנים, מצטערת

d a n a 3 31

New member
לילה טוב..../images/Emo29.gif

פעם ראשונה שאני מגיבה בשרשור לילה\בוקר חח נחמד לי
ממ היום לא עשיתי משהו מיוחד,הלכתי בערב עם חברות לראות את הסרט הארי פוטר..כן אני יודעת באיחור קצת. סרט נחמד..הקודמים היו יותר טובים.ובצהריים ראיתי עוד סרט עכשיו שאני נזכרת :-8 (מה יש לי עם הסרטים היום)אהבה טרופה אחלה סרט.
ממ וזהו יום רגיל שכזה. שיהיה לילה ובוקר טוב לכולכם . :)

שוב פעם סיפור העגיל:'(

ושוב פעם חוזר הסיוט להתעורר בבוקר לשנייה להתפנות להסתכל במראה לראות שנעלם העגיל רק שהפעם?הוא ניכנס לאוזן למעלה אבל ממש ממש עמוק אי אפשר להוציא אותו ושום דבר זה הגולה של העגיל תקועה שם במקום להוציא אימא הכניבה יותר עמוק כי הגולה הסתבבבה ושוב פעם צריך ללכת לקןפת חולים שם יעיברו אותי לבית חולים ושוב כול הכאבים מחטים ואז ההרדמה ושוב להתעורר בבלילה מההרדמה בחדר של חולים וזקנים ולמצוא את האוזן כולה בדם ולראות את האחות מחייכת ולומר עברנו את זה... רק שהפעם?זה כבר חדש יותר לבתוך.. ביקשתי מה' שיעזוב את האוזן שלי כבר...זה לא פעם ראשונה ולא שנייה שזה קורה לי.. וגם שהפסקתי ללכת בשביל זה עם עגילים משהו ניכנס לי.. אני בקושי שומעת משהו.. אני כ"כ לא רוצה לעבור את הכאבים האלה שוב פעם

redsnowhite

New member
לא הבנתי כלום.. מה קרה?../images/Emo141.gif

את כותבת עם המון שגיאות ואותיות לא קשורות חחח זה מקשה על ההבנה
מה קרה

את מכירה את העגילים ללשון?

קיצר שמתי אחד באוזן והגולה ניכנסה לי ממש ממש ממש לתוך האוזן ועברתי את הדבר הזה פעם וזה בתי חולים מחטים כול מיני סיבוכים הרדמות..ועכשיו אני יצטרך לעבור את זה שובב

sahar147

New member
../images/Emo94.gifאוי מסכנה שלי../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך שזה ייפתר בלי הרבה כאבים.

בוקרר טובבבבב../images/Emo42.gif

איזה בוקר
ריצה ממרפאה למרפאה מונית חדשה כול שנייה.. ובנוסף איזה אישה בת זונה גנבה לי את הכסף בגללה נאלצתי לנסוע באוטבוס שמסיע אותי רק לתחילת השכונה הייתי צריכה ללכת ברגל
העיקר עברתי את זה.. למזלי זה לא היה כמו הפעמים הקודמות עכשיו שלחו אותי למנין בית חולים פה באשדוד.. לא הרגתשתי בכלל הייתי שקועה במחשבות שלי...

../images/Emo42.gifבוקר טוב!!!!!

אוף עשיתי בנייה בציפורניים וזה קשה להקליד לא רגילה חחח פעם 1 שעשיתי היה בצבא וכולם נשברו לי אחרי יום..הפעם הם מחזיקות לי כבר 4 ימים נדיר..חחח אוף קמתי מוקדם היום הייתי אמורה ללכת לקניון עם חברה לקניות..אבל בסוף אנחנו יוצאות רק ב4...אז אני פה בינתיים יום טוב לכולם

or1malka

New member
יש לי שאלה...

למישהו יש תמונה של הקעקוע של אנהי בבטן אבל מקרוב וברור?? תודה מראש

didalf

Well-known member
אעעאעאעאעעא../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo109.gif

ראיתי תפרק האחרון של מגרש ביתי
רוייתת את חייבת לראות תורידי או תראי ביוטיוב. לא היה ממש אקשן אבל היה פרק ממש מרגש יאוו
בכיתי
אוף אני אתגעגע
סדרה מושלמת

למעלה