לילה/בוקר טוב

מתוקי, לא הבנת את

השנינות שהאייקונים ששמתי
לא נורא.. תמיד אמרתי שאין לך חושומור בגרוש
ובאמת רזיתי
לא יפה לגעת בנק' רגישות חחחחח (היית מת, ביננו
)

y e t i

New member
המסלול מעולה ..

השאלה איך עוברים אותו , יהיו כאלו שבקצב איטי רק כדי להנות מהנוף והיהיו כאלו שירצו לבדוק את רמת הטכניקה שלהם וינסו לטוס אותו , החברה מתחנות נתיבות ושדרות מספרים לי שבכל חורף יש בממוצע של 24 שעות רוכבים שהם מפנים משם בגל שברים .. יש שם אפשרות למסלול של 35 ק"מ , שכולל מעבר דרך מאהל בדואי , אפשר לעצור שם לשתות קפה . השבת לא יצאנו , הגשמים היו חזקים מידי אתמול בעיקר באזור הבונים מעין צבי . התמונות מבארי של שנה שעברה .

E m i l i K o

New member
למרכז, הגשם לא הגיע

וגם לא לדרום, מה שכן יצאנו ב-6 בבוקר והיה פשוט קור כלבים אנחנו עשינו את המסלול של ה-25 ק"מ בשעה וחצי רכיבה נטו, הברוטו יצא בסביבות שעתיים, עצירות לנוח לאכול וגם להצטלם הרבה
איך שסיימנו כבר סגרנו שעוד חודשיים אנחנו נוסעים לשם שוב, והפעם אני אמליץ לעשות את המסלול של ה-35 ק"מ אגב, גם בסוף גם היינו שם בבור של בארי, זה סתם כזה מסלול קטן של עליות וירידות, היינו בטוחים שהוא יהיה יותר מהיר וכיפי.

E m i l i K o

New member
מה זה העתיקות?

היה קטע מהיר מאוד ומפחיד לפני שנכנסים ליער יש שם ירידות מאוד מהירות, ובסיום כל ירידה יש עליה כמו קיר שאתה נכנס בה ועף למעלה איך הסינגל של העתיקות נראה?

y e t i

New member
הנה מלמעלה , כל המסלול 35 ק"מ .

העתיקות מסומנות שם , לפי התיאור שלך אני יודע בדיוק איפה היית .

y e t i

New member
וככה זה נראה ב 1:50000.

אם יש איתך רוכבים שיודעים לקרוא מפה זה יהיה ממש קל , יותר מפעם אחת לא צריך כיוון שאחרי זה כבר זוכרים את המסלול. רק תזהרו , ככל שאתם רוכבים לכיוון מערב כך בקלות תוכלו למצוא את עצמכם על גדר הרצועה , צריך לשים לב לדברים האלו .

E m i l i K o

New member
אחלה, תודה ../images/Emo45.gif

אני לא יודע לקרא מפות אבל יש אצלנו חבר'ה שיודעים, אז אני אשלח להם את זה מה עם הטיול שהיה אמור להיות יום שישי,נדחה לפעם אחרת?

y e t i

New member
אתה צריך להתחיל ללמוד !

הטיול נדחה , אפילו על דפוקים כמונו המזג אויר היה קשה מידי .

בוקר / צהריים טובים ../images/Emo9.gif

העירו אותי לארוחת בוקר טובה והאמת היה שווה
יש לי כמה דברים לעשות היום אבל הכי חשוב לארוז את עצמי טוב טוב לקראת החופשה הגדולה
שתהיה לכולם שבת נפלאה

נרקי

New member
הפעם אכלנו עוף../images/Emo67.gif

ויש גם בשר בקר אם זה יעזור לך
לי זה מאוד עזר...

למעלה