לילה בוקר טוב

GaLGaLz 15

New member
ואיייייי

כמה זמן לא הייתי ולא כתבתי פה והתגעגעתייי באתי לראות מה קורה.. ומה חדש פה ..... לא יצא לי לכתוב כי יש לי קצת חופש לחוץ כי אני עוברת דירה עוד שבוע וחצי.... שיהיה לכם המשך חופש כייפי ואני יבוא לכתוב פה עוד..... אוהבת אותכם
-גל-

didalf

Well-known member
לילה בוקר טוב../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo109.gif

עוד יום של כלום. לילה טוב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifשבוע עובר כל כך מהר ;[

שבוע שלם של חופש עומד להיגמר לו..
מזל שיש עוד שלושה ימים! שבע"ה יהיו מנוצלים כראוי.
אז היום דיי ישבתי מול הטיוי כל היום.. קצת מחשב גם, ממ ושטפתי כלים! והכנתי צ'יפס.. קיצר יום מצ'עמם למדיי.. אבל עכשיו אני הולכת להליכה לכפר על השבוע הזה. סגרתי שירות לשנה הבאה. אני דיי מרוצה, מקווה שילך בסדר. [: לילה מעולה לכם

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבסוף סגרנו על איזו דירה בצפת,

זה הכי זול שמצאנו, וזה קרוב לתחנה מרכזית.. [: תודה אבל

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifחזרתיייייייי../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

היי אנשים יקרים
לפני חצי שעה הגעתי מאילת...אחרי חמישה ימים מעייפים אבל מדהימים ביותר אני שוב פה
אני לא אחפור יותר מדי,רק אגיד שהיה כייף ברמה שאי אפשר לתאר,גרמנו לכל דבר להסתיים בצורה מדהימה ובאמת שעברנו עוד חוויה נהדרת.... בכללי,בימים היינו הרבה בים,בננות אבובים וכאלה
בלילות,מסיבות,פאבים מועדונים וכדומה.. זהו..אז ספרו לי קצת מה חדש,אם יש חדש ומה שלומכם?? התגעגעתי מאוד
שיהיה לילה טובבב...

גבי../images/Emo24.gif

מה שלומך מותק? איך היה? הזמן טס, אה? שמחה שנהנת, פה לפחות היית חסר... תפסת צבע? חחח
אצלי התקבלתי למד"א! ואני עוד שבועיים עושה משמרת ראשונה ואני מתלהבת כמו איזה פעורה חח. לילה מדהים

ג ב ש ו ש

New member
היי מיכלי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

היה מדהים מכל הבחינות..ובאמת הזה טס שחבל על הזמן. אבל לא נורא,לכל דבר טוב יש סוף
תפסתי צבע את האמת עוד לפני אילת ועכשיו עוד יותר חחחח
שמח לשמוע שהתקבלת מאמי...שיהיה המון המון בהצלחה

גביי התגעגעתייי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

הייתה חסר בכל פורום פה בנינט בציפי ובקומונה חח...
שמחה שנהנת

גביייייייייי../images/Emo24.gif

איך היה? באיזה פאבים או מועדונים הייתם? ראית את הבסיס שלי??חחחח

ג ב ש ו ש

New member
הילהההה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

היה מעולה
אממ היינו בכמה פאבים שליד חוף ציון ביום הראשון,ביום השני היינו במסיבה שבסוף הטיילת ומכל מיני כאלה.. יש מצב שהבסיס שלך בא לחוף ויליג' באמצע השבוע וסגרו בשבילם את החוף? כי כשהיינו שם אמרו שמגיעים לשם מלא חיילים וצריך לצאת בשעה 6 בערב מהחוף כבר..

ממ איפה זה חוף ציון?

דבר אליי במלונות...חחח מסיבה בסוף הטיילת?אליקסר??? וואלה לא מבינה בשמות של החופים אבל המלון שלי ממש ליד מלון מרידיאן בהמשך של הכיכר...

ג ב ש ו ש

New member
חחח..../images/Emo88.gif

אממ חוף ציון זה ממש בטיילת,איפה שהקניון והכל. אז אני יודע איפה הבסיס שלך אם זה ליד מלון מרידיאן,עברנו שם תמיד במוניות.

GaLGaLz 15

New member
עזרה דחוףףףףףףףף

מישהו יכול לעלות לפורום את השיר בובה מפלסטיק של נטשה ??

לילה מעוווולה:)

אחלה יום, סיימתי עבודה אחת סופסוףףףף. עשינו סעודה חח חכל החברותצ, וגיליתי שרוצים לקנות לי בובספוג ענקיייייייי
יופידוווודדהה חחח. מחר אולי עובדת שוב, וחיסון למדא
לילה מדהים

למעלה