לילה בוקר טוב

לילה טוב!!../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

יום נחמד..!!! כל היום השתעממתי בשבע ככה הלכתי לחברה שלי היה צחוקיםם מקודם חזרתי. איך שהזמו טסס כבר מחר יום שישי אני זוכרת את יום שישי שעבר היה הכי מצחיק שיש חחחחח אני סופרת את הימים ליום ראשון שני אני עדיין לא קולטת שהדיסק של הראל יוצא
וואי איזה כייףףף!!
לילה טוב לכולם

sahar147

New member
../images/Emo94.gifאני צריכה לקום מחר מוקדם../images/Emo4.gif

איףף אני צריכה לתלות שלטים של ביביסיטר ואני חייבת לתלות אותם, אז החלטתי בבוקר. איזה עצבים אין לי כוח בכלל לקום, יום שבת מקס ברנר
[ואני רק צריכה כסף
] סידרתי תMP עכשיו הוא אחלה, ובכלל היה היום יום נחמד. אני חייבת לצאת מהבית התרגלתי לשגרה הזאת. וחוץ מזה יש לי הרבה דברים לסדר בקשר ללימודים, והרבה דברים לביה"ס. וכבר קניתי תיק וקלמר ממש ממש יפים, יהיה מענייין
לילה טוב

כ''כ מאוכזב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אחרי ששעתיים אני דואג למישהי ,משכנע את אימא שתידבר איתה בטלפון ותרגיע אותה,כי לילדה הזאת אין אימא שקרובה אלייה
פתאום מאשימים אותי שאני מציק לה
נשבר לי הלב ואני מאוכזב ומתקשה להאמין שאחרי כל הדאגה והמאמץ שלי לעזור ,זה מה שחושבים עליי

../images/Emo12.gif

הלוואי עליי שמישהו ידאג עליי ככה.. כול הכבוד על הדאגה
אל תתיחס לאחרים ..אתה יודע שהמטרה שלך לעזור ולא להציקק:)

נכון,אבל עדיין זה כואב

אני פחות מאוכזב מזאת שניסיתי לעזור לה כי היא לא מכירה אותי כמו שאר הבנות שמכירות אתי וראו איך אני דואג לה ולעוד מישהי ובכלל הן מכירות אותי משיחות יומיומיות ועדיין חשבו עליי דברים כאלה
תודה על העידוד

../images/Emo24.gif

אז כנראה הם לא מכירים אותך כ"כ טוב.. אוש ניסית לעזור יותר מדיי אז הם כבר חשבו שאתה מציק .. אבל העיקר אתה יודע שניסית רק לעזור? זה מה שחשוב... הם כבר יבינו לבד..

rotemsror

New member
Iנחמה|../images/Emo23.gif

אל תיהיה עצוב אתה רק ניסית לעזור, ואם הילדה הזאת מאשימה אותך שאתה מציק לה אז כנראה שיש לה בעיות. וזה ממש ממש יפה שניסית לעזור לה ומראה איזה בנאדם טוב אתה
אז תתעודד ותחייך חיוך ענק ומרוצה
.

rotemsror

New member
בכיף../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ותתעודד באמת היא לא שווה את זה.

מה? ברור שהיא שווה את זה..

היא רק ברגעי חולשה, תנסה להבין אותה... אל תוותר ככה על ידידים...

וואו, יניב..

אם מישו היה דואג לי ככה הייתי הילדה הכי מאושרת בעולם חח. באמת. אבל יכול להיות שכנראה הידידה שלך צריכה קצת את הספייס שלה, צריכה קצת להיות לבד, לי הרבה פעמים שקרה משו רציתי להתנתק מכולם, והיו כאלה שניסו לעזור ורק הקשו עליי יותר. אל תתבעס וכמובן אל תכעס עליה, היא בסה"כ פגועה וברגעי חולשה וצריכה קצת להתגבר ו"לעשות חושבים" עם עצמה. תן לה את הזמן שלה, יהיה טוב.

sahar147

New member
../images/Emo94.gifהלוואי וירבו כמותך.../images/Emo24.gif

אני לא מבינה מה עבר לה בראש שהיא כעסה עלייך, אבל היא תבין גם אם לא עכשיו שאתה פשוט מקסים.

חזרתי מקניתתת דברים לביצפררר...

אימי הצנועה חשבה שיצא לה בסביבות ה300 שקל מכיווןן שאחותי הרי סיממה את הביצפר אך הי אלא ידעה עם מי יש לה עסק:D:D: ניצלתי כמובן את זה שאחותי לא באה:D וכול דבר שעברתי לידו איכשהו הגיע לעגלה ככה שקרה מצב שעגלה +סלסלה מלאה מלאות.. ואז הגענו לקופה שם לקחתי כמובן עוד דברים ועוד עטים יש את העטים המזויים של החברה הזאת הצהובה הזאת עם הפסים ויש מקורי לקחתי גם מזוייף גם מקוריD::D ואז הגיע המחיר אימא שלי קיבלה שבץ מוחי 600 ומשהו שקל וזה רק על דברים שלא ניתחשב בעובדה שיש עוד ספרים לקנות ותיק לקנות.. אבל אני אישית מרוצה קניתי קלמר ענקי וכולו מלא אין מקום... רק שיש גניבות בביצפר זה אישית מה שמבאס אותי:\ אבל חפיפי.. וקניתי 2 יומנים מעלפים כי לא ידעתי איזה לבחור בינהם אז לקחתי 2 ... כ"כ יפים אחד של אולסטאר ואחד של אוניל.. וגם המחברות מהממוותת.. אני אוהבת את הדברים שלי השנה
עוד מעט מסיבת חוף להללהלה חבר שלי יהיה שם לצערי הרבה:( וגם "החבר"שלי ואם הוא יראה אותי עם השני הלכו לי הסיכויים איתו:(((

GaLGaLz 15

New member
שמחה שנהנת

אני עוד לאקניתי אני קונה 28 לפני שאני נוסעת לכנרתתת אחי הקטן עדיין לומדת אז אמא שלי יוצאת בנזק של 2000 שקל לפחות בלי הספריםם וזה אומר אין גיטרה חשמלית החודששששששששש :(:(:(:(:(

למעלה