לילה בוקר טוב

בוקר אורר../images/Emo42.gif

אני עפםה לישוןןן:] אתמול\היום.. היה אחד הימים:] נתחיל בזה שאני נישבעת לכם שאקס אחד שלי הולךך לשלםם ליייי... גם כן מגן יבנה הזבלים האלה:]] אבל אין בעיה הוא לא יודע עם מי הוא התעסק.. אז היה אקשן איתו:D ובאתי אליו?מקורה אהובי הגדול מכולםם אז הוא אחרי כמה שניות הגיב אני לא אהובך.. צודק לפני כמה ימים אני הייתי אהובתך הגדולה וחייכתי:D איזה מבט הוא דפק.. ואז הלכנו לישון אצל חבר של חברה שלי אז חבר שלי גם הצטרף אונס קטן אבל נטלי אמרה לו שהיא בתולה עד החתונה:D והוא התפוצץ מצחוק ואמר אם את עדיין בתולה אני בן זונה נישבע לך:[ עוד אחד שלא מאמין לי חח ואז סופסוף הבנאדםם הפעיל שכל והחליט ללכת לישון:D וחברה שלי אני שומעת אותה עם האקס שלי צועקת עזוב אותי עזוב אותי ואני עושה לה אמרתי לך את לא יודעת על מי נפלת:D ואז אהובי עושה לי לתת לך נשיקת לילה טוב?לא..לתת לך חיבוק לילה טוב?כן..ואז הוא חיבק אותי ונירדמנו ואז הדבעים התחילו שוב לריב:D ...והאמ האמ האמ..הלכנו הביתה באיזה 10 ..ועד שהגענו זה הגיע ל12 ועכשיו אני ביית עפה לישוןן:] לילחה טובבב

../images/Emo210.gifצהורים טובייםם../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

היוום יוםם הוולדתת ליייייייייייייייייי
היום ה-27.8 יש לי יומולדתתת|בלון
אללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללההההה

redsnowhite

New member
מזל טובבבב יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

13 חחח איך אני זוכרת ת'גיל הזה.. טוב אני לא זוכרת
עברו 4 שנים מאז
יום הולדת מקסים שיהיה לך מתוקה
עד 1321 והרבה אושר, עושר, כושר, בריאות ויושר
בהצלחה בהכל

lidorvit

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

שיהיה לך יום מדהיםםם

יום טוב:)

אתמול גיליתי שחברה טובה שלי הייתה קרובה ככה לאונס. ____________________________________________ היום היה אחלה בביצ'פר, כמה שזה נשמע רע חחח. התחלנו מגמות. אני בספרות.. חברות קנו לי ליומולדת בובספוג [עוד אחד
] ענקייייי של בובה שיא המתוק. עם הדברים הקטנים האלה בפנים שנעימים כזה חח. אני חולה עליהן
בערב ערב גיבוש של מדא, בבריכה... מקווה שיהיה טוב. יש לי מבחן ענקי עוד מעט=/ אין לי כח להתחיל בכלל ללמוד

למעלה