לילה&בוקר טוב:)

לילה&בוקר טוב:)

נו, אתם יודעים כבר מה לעשות

לילה נהדר:)

אחלה יום, קניתי משקפי שמש באירוקה[יש הנחות חחח
], ארנק, עגילים וכל מיני קישקושים. הרגשתי כ"כ כייף, אני מרשה לעצמי לבזבז הרבה כסף, עבדתי המון והרווחתי הרבה מאוד . שבוע הבא שווווווווב מבחן מסכם במד"א. אין מועד ב', והמצב רוח שלי על הפנים, אני בטוחה שאני לא אעבור. אוף נמאס לי. מחר השתלמות אמבולנס. לילה טוב.

crazy girl2007

New member
ליילההה../images/Emo204.gif

איזה יום מתישש..... קמתי ב-10 בבוקר,עשיתי בייביסיטר,אח"כ הלכתי להסתובב עם חברות ואחר כך ביליתי בחדר כושר כמה שעות טובות והכול באשמת מי
באשמת ירין רררר.אני אומרת לה נו יאללה בואי נלך כמה אפשר להשאר פה?והיא רוצה להישאר ולהישאר....נראה לי אני יחלום על החדר כושר הזה
לילה טוביק

מאי.../images/Emo201.gif

את חייבת לשלוט העצמך, את לא יכולה להמשיך ככה. תעשי מה שאמרתי לך. נדבר כבר,

M e R a V 2

New member
לילה טוב :) ../images/Emo29.gif

שנים לא כתבתי בשירשור הזה. אחח העצלנות
אממ , סתם יום משעמם , לא עישיתי כלום
חברות שלי עיצבנו אותי
מחר הולכת לקנות דברים לבצפר ואולי אח"כ לים
לילה טוב ושבוע מעולה

god help people

New member
לילה טוב..../images/Emo80.gif

חזרתי(= לא נראלי שמתם לב שנסעתי בכלל אבל לא משנה חח היה כיף;] נטלי דברי איתי[= לילה טוב

../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifבוקר+לילה טוב!

עכשיו חזרתי ישבתי למטה (מחוץ לבית) איזה שעתיים עם נתי..היה ממש נחמד.. אני חושבת ששוב חזרנו להיות ידידם טובים..וזה כיףףףףףףף
אני חושבת שלא היינו מאוהבים.. אלא היה בינינו מין מתח מיני כזה זה הכל!!

ספיר65

New member
הי אנשים לא הייתי כאן 5 ימים...

הייתי בהפלגה לרודוס ואלניה היה כיף... אני צריכה שתגידו לי אם התחדש משהו אם רבלדה חשוב!!!!! (סורי שלא שירשרתי נכון)

היי

מקווה שנהנית
תאמת גם אני לא הייתי פה מלא... מישהו יכול להגיד לי איפה הם נמצאים עכשיו? והאם מישהו יודע מתי הם יבואו כבר לארץ?

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אתמול הייתי עם קארינוש במתחחם רביבו שיש שם רק מותגים.. ועכשיו שחשבנו על זה המתחם במקום של עניים:DD: מסכנים חח.. והאמ האמ ניסנו לעשות שם קניות איזה מחירים שמע ישראל יצאתי עם 2 חולצות משם חח:D ואז נסעכנו לקניון לאכול ועשינו רכבת הרים שמע ישראל:D:D אז ניפגשנו עאם חברות ואיזה בדויים שכול פעם מתחילים איתי ועם אחת החבורת שלנו הצטרפו אלינו... אחרי זה קארינוש וחברה אחרת הלכה נישארתי עם אחת הילדה ששברה לי את הפלא..והיינו עם הכיתה קצת חיחיחי... הילדים כאלו מהכיתה.. והאמ זהו.. יוטמוב:]

למעלה