לילה&בוקר טוב:)

היי לא הייתי פה כמה זמן

איזה בערך שלוש שבועות לא ניכנסתי לפורום! הייתי בנתניה ולא ממש היה לי מחשב חחח... טוב חזרתי... אני יכנס כמה שיותר לפורום כדי לדעת כמה שיותר דברים על הלהקה למרות שאני גם ניכנסת לפורום הרישמי שלהם ב univision www.univision.com אבל הפורום הזה יותר קל זה בעברית חיחיחי... טוב ביי לכולם אני ממש שמחה שחזרתי לפהההה!!!!!!!!!!

הפורום מתחיל להיות כמו הפורום של המורדים../images/Emo10.gif

בפורום שם אחרי הסדרה ההופעות והכל ניהיה ריק..וגם פה..חבל!

redsnowhite

New member
כי כולם נוטשים../images/Emo141.gif

חשבתי על לעשות פעילות של הסצינה הכי טובה מרבלדה אבל הבנתי מחברי פורום רבים שהם לא היו משתתפים חח אין לי רעיונות לפעילויות אחרות, בסה"כ יש הרבה פורומים ללהקות ועכשיו רבלדה הוא גם פורום RBD בעיקר, אז צריך לחשוב על רעיונות

didalf

Well-known member
שאלת אותנו למה ציפית?../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

שאלת את הכי עצלנים ואלה שלא מתעניינים ברבלדה. אני בטוחה שהרבה פה כן היו משתתפים!

LOLO RBD

New member
אה חברה למה בדיוק אתם חושבים שהפורום ריק?הוא

מכירה את התחושה הזאת אבל הפורום לא משעמם וכולם עדיין פה אוולי רק לא מגביםם מה קרה לכם?חחחחחח כולם פה הפורום הזה לא ינטש לעולם חחחחחחחחחחחח והוא תמיד מענייין כולם נסעוו אולי בגלל זה אוו שהם לא מגבים בשרשורים אין מה לדאוג כולם פה! לילה טוב אטה אמו

לוקה101

New member
חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"הבאנו שלום עליכם..." אני בארץ.. היה לי מממש כייף אבל געגעתי.... מה חדש? ספרו... יקח לי יום יומיים להתרגל להכול אבל אני אסתדר.... ספרו מה מי מו??? ולמה הפורום לא פעלי כמו פעם
הלהקה עוד קיימת..
אנשים תתתעוררווווווווווווו

היי מאמי ברוכה השבה....../images/Emo24.gif

תאמת אין חדש כל כך בפורום.. יש כמה תמונות ועידכונים בעמודים הראשונים.. אנהי פתחה אתר של החנות בגדים שלה... ממ..מה פספסת עוד? RBD עשו פרסומת לפפסי.. נראה לי שזה ישן כבר חח.. ספרי איך היה?איפה היית?

redsnowhite

New member
איפה היית?../images/Emo2.gif../images/Emo141.gif

ספרי, יש תמונות משהו חוויות

rotemsror

New member
צהריים

קניתי אתמול את הדיסק החדש של אפרת גוש
היא כזאת מדהימה ומוכשרת
היום בערב ישלי שיעור גיטרה
ועכשיו אני דיי כועסת על ההורים שלי כי הם לא מבינים שאני באמת רוצה להיות צמחונית וזהלא פעם ראשונה שאני מנסה והם הורסים לי
והם כל הזמן מקפידים שאני אוכל בשר בגלל שיש לי קצת חוסר של ברזל ובי12 וזה ממש מעצבן. ונמאס לי אוך אני לא מצליחה לשכנע אותם להקשיב לי בזה

לוקה101

New member
מאמי אני מבינה אותך

אבל את צריכה להבין גם את ההורים שלך.. הם לא רוצים שחס וחלילה תיהיה לך אנמיה... זה לא קל..... את יכולה לנסות לשכנע אותם שתלכו מביחד לדיאטנית או מישהי מומחית שתגיד לך אם את יכולה ואיך ומה את צריכה לעשות.. מקווה שיעזור לך

redsnowhite

New member
אבל את גם צריכה להבין אותם../images/Emo141.gif

את בחורה צעירה, את לא יכולה לא לאכול את כל אבות המזון, את מתפתחת, שתסיימי את ההתפתחות שלך, בסדר, אין לי מה להגיד, אבל את עוד לא סיימת את תקופת ההתפתחות שלך, יש לך עוד זמן, את מתבגרת, את צריכה ה-כ-ל!! וכל רופא ודיטאנית יגיד לך את זה!

רותם, את יודעת שאמא שלי גם הייתה צמחונית

כאילו, היא אכלה עוף אבל לא בשר, וההורים שלי וויתרו לה ולא יצאו נגדה למלחמות כמו שהיו צריכים, והיום היא סובלת מחוסר בי 12 וזה פוגע לה בשמיעה ? את יודעת שזה ממש לא טוב? כשאבא שלי והיא נפגשו הוא התעקש ולא וויתר לה על הבשר, והיא הייתה צריכה להשלים עם מלא זריקות.

למעלה