לילה/בוקר/צהריים/ערב

בוווקר [צהריים]../images/Emo110.gif

יואוו צריך לארגן תיקק.. אני תמידדד מארגנתתתת מליון שנה מראששש
אני מרגישה הרבה יותר טוב ברוך השם.. יומטווב..

צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתיי ממש ממש מאוחרררררר בדיוק בשעה 13:13 שקמתי ישר הסתכלתי בשעון של הפלאפון ואזז ראיתי שמישהו חושב עליי
חחחחחחחחחחחחח
אאאאאנייייי חיייבבתבת לשכנעע את אמא שלי שאני אסע עם חברה שלי לאייללתת כל כךך באליייייי כייי גם עוד שתיי חברותת שלייי יהיוו שםם ועוד מלא ילדיםם וגם אני אוכל לראות את הילדיםם מהמשצייםםם שגריםם באייללללתת
שירווושש אניי אוהבתותךךך יפשליי
שיהיה לכוולםם יומקסיםם ושקטט אמן!!

hila846

New member
הייווש כולם../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

ואיי פול זמן לא הייתי פה מיום חמישי לא יצא לי לי להיכנס ביום חמישי הלכתי לחדר כושר אח"כ היה סרט שהנוער אירגן ואז חיכינו בחוץ אז מישי באה אלינו ושאלה אם אנחנו רוצות לבוא לסדנת איפור שלה כי אף אחד לא בא... אז הלכנו
והיא שאלה מי רוצה שיאפרו עליה ואז היא בחרה את חברה שלי ואז מישי אמרה אני רוצה אחריה ואז היא אמרה שאם כבר מישי אחריה אז היא רוצה אותי
וסתם היא איפרה אותי ממש יפה... ובסוף בכלל לא הלכנו לסרט
ואז ביום שישי עזרתי לאמא שלי כי דודה שלי ובן דוד שלי באו
ואז במוצ"ש ישבנו ושיחקנו איתם ואז ראינו את הסרט ,החתונה של החבר שלי"סרט מצחיק ויפה ראיתי אותו כבר מזמן
ואז היום גם לא היה לי זמן להיכנס... וזהוו לא נראה לי שאני יהיה פה בימים הקרובים:( אני יהיה עם בנדוד שלי וזה... ד"א הילה
ראית את החצאית שהתכוונתי
אני אתגעגע נורא
אוהבתותכם מלאא מוואההההה
הילה.

היללי 2

New member
הילוש-כן ראיתי...>>../images/Emo23.gif

היא כזאת עם כיסים והיא משופשפת??ולמטה כיאלו גזור נכון?? יש לאחותי אותה מזמן
ו...היתגעגענו

סוף יוםםםםם:]../images/Emo204.gif

וואי אני מותשת
.. בבוקר הלכתי ליום עיון בביה"ס, המורה אשכרה הציגה את עצמה : "שלום, אני המורה שלכם ללשון ואני מכשפה, אל תתעסקו איתי" :| והיא נתנה לנו עבודה עם 280 מיילייים:( ואח"כ היה כיףף:p גם ראינו את כולם וגם הלכנו לקניווןןן:] חברה שלי קנתה אוכל סיני (ארוחת ילדים) ואז המוכר שאל אותה איזה הפתעה היא רוצצהה והיא התחילה לצחוק כי זה של ילדים פיצצייםםם ואז הוא הסתכל עליי ואמר שאני דווקא כן רוצצצצצצצצהההה הוא ממש חצצצצצצצוווווווווווף! *אני לא נראת קטנה למיטב ידיעתיייייי* ואז חזרתי והלכתי לבביביסיטר אצל דודה שלי ואז ב4 חזרתי הביתה ואז ישר הלכנו לטיול בצפפוןןן
(זה לא איך שזה נשממעע:p, פשוט יותר צפון ממנו...קיסרייהההה) היינו ביםםםםםםםםםםםםםם
ואז במסעדהההההההההה
היה מוי כיף:p, עכשיו אני כאן,מותשת לגמרייי כי זה אחרי שישנתי לבילה רק 3 וחצי שעותת:(:(:( לילה טובבב, ושקט לכולם

למעלה