לילה/בוקר/צהריים/ערב

כל מי שהבטחתי לו שאני אתקשר../images/Emo204.gif

אי אפשר, הפלא אבד
אני לא מוצאתתתתתתתתתת אותווו! איפה הוא יכול להיות
?

חח אהבתייייייייי../images/Emo110.gif

נכון שערפאת מת? אז הרבה הרבה לפני בעונה ה1 של השיר שלנו היה פרק אחד שירדנה כילו מגיעה לגהנום *ראיתי אותו 7 פעמים לפחות* והם אמרו שם שהם שומרים מקום לערפאתתת שהוא עוד מעט יגייעע.. אני הייתי בהלםםם שראיתי את זה לפני כמה חודשים שובבב
זה היה כזה מקריייוות..

פוסה

New member
ערב../images/Emo28.gif

חזרתיייייייייייייי מירושלים היה כיף . הייתי במלא מקומות גם בכנסת צילמתי מלא תמונות עד שכמעט נגמר המקום בכרטיס צילום
בא למלון שלי השר אלי ישי ואני כמעט היחידה שלא הייתי דתייה.. איזה בדיקות יש בכנסת אלוהים... ויש לי תראומה ממעלית שבת :mad: זה אסווןן עד שזה מגיעע והכרטיס של החדר בכלל:mad:@@ מלון די נחמד..

חזרתי מהסופרלנדדדדדד../images/Emo13.gif

איזה דחאקותתתתתתתתת אני מזה פחדניתת אז עליתי על הגראנד קניון וצרחתי כמו מטורפת וכולם הסתכלו עליי וצחרוו
חחחחחחח ודודים שליי ומי שאתם לא רוציםם אויי זה היה פשוט מפחיידדד אימאלהההההההה יש לי מחנה איך אני יקוםם?? ולא סיימתי לארגן תיק בכלל חחחחח

הצילו אני עומדת למות מצחוק..חחחח../images/Emo6.gif

איאמלהההההההההההה חחחחחחחחחחח אני מתה פהההההה
חחחחח חזרנוו מהסופרלנד ונועה נירדמה בדרךך ושהיא כמה היא עדיין היייתה מסטולה כזאתת אז עכשיו הלכתי להתקלחח וסיימתי התחלתי להתלבש ואז נועה ניכנסה להתקלחח חצי רדומה ואני עד /שהתלבשתי נועה סיימה להתקלח ופתאום אני קולטת אותה מתנגבת בניירות טואלטטטטטטטטטטטטטטטטט
חחחחחחח אלוהים ישמורר היא תלשה נירות והיא התגבה איתםם חחחחחחחחח איזה מסטוליתת וואי זה היה כזה מצחיקקק

0o0NoA0o0

New member
שיר........./images/Emo46.gif חכי חכייייי!!!!!!!!!!

למה את מספרת כל דבר?!
וחוצמזה מה את רוצה מתתי מעייפותO: D: אבל זה באמת היה דיי מצחיק..>< חחחחXDD איזה מפגרת אני.. חח

לילעעע טובב לכווולם!!

חזרתי עכשיו הבייתהה!! סוופסווף בביייייתת! היינו היום בלונה פארקק עלייתי על הכלל[כמעטט מה שעשהה לי בחילה לעע עליתי..
] מיכי דברי איתי בקשר להיום[שלישי]אם את באה למפגש...[ב6..] איילוש'קה[?!]
התגעגתיייי!!!!!!!
עכשיו אני בבית אל תדאגי! [כפרעלייךךך!] מחר [או מתי שיצא לי כי מחר אני ע=מ=ו=ו=ס=ה=]תמונות ואל תדאגוו לא יהיה לי מגילות בכלל אבלל אני יעלה תמונות מהימאוות היה מזההה כיייייייייייייייייפ! טוב עפתי להתקלחחח בה בעיי! אוהבת אותכםם תאמיייד!
+
+
פטרי שלכם

למעלה