לילה ובוקר טוב

didalf

Well-known member
לילה טובבבב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

חם לי
והמנורה שרופה ואבא לא מתקן ואני תקועה עם אור של מנורת שולחן כתיבה
עדיין לא התרגלתי לרעיון של בצפר
אמא הספר אלגברה 940 עמודים איך אני אסחב אותו?:| המנהלת שלנו בד"כ יש לה פן, עכשיו היום או שהתקלקל לה הפן או שהיא ניסתה בייבילס בכל מקרה היא נראתה כמו כלב פודל זה היה מזעזע
ואממ יש לי מחנכת נחמדה, 2 חברות בכיתה, מלא בנים מכוערים ויום ג' שעה 8:| לילה טוב
מושלמת
היא זכתה ב3 פרסים בטין צ'ויס אווארד

rotemsror

New member
עדי ../images/Emo124.gif היה לך בבצפר מורה למדעים\כימיה

\פיזיקה בשם מני?
מעצבן כזה?
הוא מלמד אצלנו והוא אמר שהוא לימד אצלכם

M e R a V 2

New member
לילה טובבב ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

ממ , יום נחמד
אני ממש לא רגילה לבצפר. נתחיל מזה שיש לי מערכת ח=ר=א : 3 פעמים בשבוע שעת אפס - מתחילים ב-7 וחצי
3 פעמים בשבוע נשארים עד 3
נאלצתי להישאר עם מגמת גיאוגרפיה כי השאר לא הסתדרו >< המחנכת החדשה ממש חמודה
היה יום נחמד והיה כיף עם החברים .. מחר ספורט על הבוקר... ממש אין לי כוח
ראיתי את המערכת וחטפתי את השוק של החיים .. נראה לי שאני לא אשרוד
המורה החדשה להיסטוריה נחמדה , אבל היא רק נכנסה לכיתה וכבר התחילה להכתיב
היום החלפתי סוף סוף את הפלאפון שלי .. ממש שנאתי את הקודם
וכולם החמיאו לי שהתיספורת שלי יפה
יאללה , נקווה שהשנה הזאת תהיה טובה
עפתי לישון. לילה מעולה ושבוע טובבב

redsnowhite

New member
באמת מערכת מגעילה../images/Emo4.gif../images/Emo124.gif

לא ששלי יותר טובה
חחחחחחחח את תשרדי את תשרדי מאמי שלי, אין עלייך

M e R a V 2

New member
חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo201.gif

תודההה
מקווה שגם את תשרדי ! [=

מכרונסה

New member
רק אני קיבלתי היום ש"ב נכון?

זה בצפפר כזה מטומטם עם מורים כאלה מטומטמים!!

redsnowhite

New member
לא לא../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif

גם אצלנו לא מבזבזים זמן.. זה דווקא דבר שאני אוהבת אצל המורים שלי. הם לא מתמהמהים, יש בגרויות בסוף שנה ואף אחד לא רוצה לחזור לימי עיון ככה שזה טוב לדעתי.

ג ב ש ו ש

New member
לילה טוב ומעייף..../images/Emo1.gif../images/Emo88.gif

בזמן שאתם ישנים לקראת בית הספר אני בדיוק חוזר מהעבודה
היה מעייף.. מקווה שכולכם נהנים בשנה החדשה.. לילה טוב

OMG OMG OMG ../images/Emo2.gif

קיבלנו היום את הציונים של הבגרויות של שנה שעברה.... סמאלללההההה
קיבלתי בסוגיות ביהדות (שזה תושב"ע) 98 בבגרותתתתת בהיסטוריה (הדבר הכי קשה שלמדתי אליו בחיי) קיבלתי 80
בצרפתית שחשבתי שהלך לי הכי חרא שיש ושאני אקבל 60 קיבלתי 88 - למרות שיכולתי לקבל יותר אבל אני מרוצההה ובלשון שזה המקצוע שאני הכי גרועה שיש קיבלתי 62 .. אבל מילא לא נורא ....
הממוצא שלי הוא 84 ויחסית לאחת שלא השקיעה כל כך שנה שעברה אז זה טוב לי ... למרות שהייתי מסוגלת יותר ! וניראלי הציון שלי בתושב"ע הוא הכי גבוה בשכבה !!

כל הכבוד../images/Emo47.gifציונים מעולים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

צהרייםםם../images/Emo42.gif

וואיי ניראתי זוועעהה זוועעה זועעהה היום בייצפרררר... חח הכיתה שלי התחרפנה:[ אבל היא דווקקאא סבבבה כזאת:p ווואיי התחרפן ילד אחד בכיתה שאני שונאת בא בבוקר נגע לי ברגל שישבתי כזה והסתכל עליי והלך סופית התפגר.. היינו במעבדה ישבתי ליד ידיד היה מצחיק:D ומתקשרים אליי ואני חופשי שוב עונה.. רבתי עם ילדה אחת חברה שלי לשעבר דבעית.. והשלמתי עם חברה שלי:p האממ ילד אחד ששננאתי עזב את הכיתה...ישששששששששששששששש... דיברתי עם חברה שלי שעברה לאומץ:( למרות שלא מפריע לה.. וגיליתי שישש את הפאקצות המרוקאיות ו"הפאקצות" הרוסיות פעם המרואקיות הייתי איתצם היום עם הרוסיות פשש סחטיין הם מגינות עליי:]] חח.. האממ זהו.. ישלי שיעורייייייייייייי ביתתתתתתתתתתתתתת אבל אני לא יכולה לעשות:D אין ספרר... ועברתי שבע שעות להלהל

למעלה