בשיר נולד!! גם את לא?
ר רעות האכלנית New member 22/9/06 #12 פגעת ביייי../images/Emo205.gif את לא רוצה לשלוח לי ת'תמונה חחחח סתם:] כפרעלייך
ה היללי 2 New member 22/9/06 #39 גגממניי היא לא שלחחחההה../images/Emo46.gif../images/Emo23.gif ואני יודעת למה חחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/06 #54 חחח הילושש ותותתת../images/Emo110.gif חח מצטערתת נווו אני באמת יצאתי לא יפהה:/ [גם בתמונה ההיא משיר נולד יצאתי מעוותת אני מצטערת ששמתי אותההה ] חחחחחחחחחח שיהיו תמונות יפות אני אשלחח לכן אני מבטטיייחההה
חחח הילושש ותותתת../images/Emo110.gif חח מצטערתת נווו אני באמת יצאתי לא יפהה:/ [גם בתמונה ההיא משיר נולד יצאתי מעוותת אני מצטערת ששמתי אותההה ] חחחחחחחחחח שיהיו תמונות יפות אני אשלחח לכן אני מבטטיייחההה
ה היללי 2 New member 22/9/06 #15 לילה טוב לככוולםם../images/Emo23.gif וכמובןןן שנה טובהה.. אני כבר יגיד לכם במסןן שתיהיה לנו את השנה הכי הכי הכי טובה שיש... ושנצליח בהכלל מאוווה
לילה טוב לככוולםם../images/Emo23.gif וכמובןןן שנה טובהה.. אני כבר יגיד לכם במסןן שתיהיה לנו את השנה הכי הכי הכי טובה שיש... ושנצליח בהכלל מאוווה
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/9/06 #17 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif אוהבת אותך.