לילה טובבבבב ושנה טובה כולם!

|לכולםםםםםם../images/Emo26.gifמיצי|

שתיהיה לכם שנהה מושלמת,מתוקה,מקסימה,מהממת,נהדרת,מוצלחת וכל מה שתרצוו וסליחהה אם פגעתי במישהוו או אם אני אפגעעע אוהבתותכםםם

hila846

New member
בוקר טובב לכולםם../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אני עפה לקניוןן שנה טובה לכולםםםםםםםם
ביוושש

בוקר טובבבבבבב../images/Emo204.gif

התחלתי אתמול בליל להשתעל כאילו אין מחררררררררר ואז באמצע הלילה קמתי עם 40 חום
. שיהיה לכולם שנה מדהימה
אני אוהבת אתכם:].
.

היללי 2

New member
בווקרר טוווב../images/Emo23.gif

קמתי ב11 ועזרתי לאמא לנקות ת'בית
חחח כבר ניפתחת השנה והנה מעשה טוב
חחח סתםם הדסיי תרגישי טוב נישמתיי
שיהיה לכולם שנה הכי הכי טובה שיכולה להיות!!
שנה של בראות והצלחה בההככלל
שנה מתוקה וכל מה שתרצוו... אני אורזת תיק אנחנו נוסעים עוד מעט לדודים אז אלי אני לא יכנס אד יום ראשוווווןן...[סוף החג...] אז באמתתת כולכם תהנו מלא מלא מלא בחג
ומי שהספקתי אמרתי לו במסןן... וסורי אם פעתי בכםםם.... לא היתכוונתי אם כן
מתה עליכםם המוניםםם
הילה

לפורום המדהים הזה!!!כולם תיכנסו../images/Emo41.gif

רציתי לאחל לכולכם שנה טובה ומתוקה..שנה מוצלחת..שנה שכל מה שתרצו יתגשם בה..שנת בריאות,שנת שלום,שנה טובה,שנה מוצלחת וכו'..שכל מה שתרצו יתגשם שתמיד תהיו שמחים ומאושרים! שתמשיכו להיות מקסימים ומדהימים כמו שאתם אחד אחד..כי את באמת פורום מ=ו=ש=ל=ם אז שיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה ומוצלחת..שנה מאושרת..=] שתמיד נחייך ותמיד נהיה שמחים..שנמשיך להיות מאוחדים ומאוגדים ולהיות מקסימים..שיהיה חג שמח!ושנה טובה ומתוקה לכולם! אני אוהבת אותכם המון למרות שיש חלק שאני לא מכירה אישית ממש אבל אני תמיד פה לכל עזרה למישהו שצריך! שתהיה לכם שנה מקסימה ומופלאה..ולחלק שלחתי מסרים..אבל אני מאחלת לכולם שנה טובה מתוקה ומאושרת!! אוהבת אותכם מושלמיםםם!! -שירק'י-

יעל 13

New member
בוקררררררררררר

עשו לי שלשום גוונים אדומים בשיער
כוס אמקקקקקקקקקקקקק אתמול הייתי עם מישהו והיינו כל כך קרובים להתנשק ופתאום מישהו התקשר!!!! כוס אמא של מי שהתקשר טוב?!??! שונאת אותווווווו!!!! אני רוצה אותו
היה כל כך מצחיק אתמוללל

יעללללללללללללל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מיסנכה שליייייייייי
חשבתי שזה קורה רק בטלנובלות
חחחחח אל תידאגי זה יחזור בע"ה!!

טל ועדי1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תראו תמונה מושלמתתתת
מהסרטון ששלחנו את הקישור היום
איך היה לכם בערב עם המשפחה
לנו היה כיף.. וד"א למי שיש ידעות שיראה היום בעיתון כתבה על הדוגמנית קרן מיכאלי. קרן היא מורה לספרות ומחנכת את כיתה ז' בבית ספר שלנו והיא כזאת יפהה
ורואים בעיתון תמונה שלה בכיתה עם התלמידים.. צילמו אותה ביום חמישי. יש פול תמונות שלה באינטרנט :)

למעלה