דיווח על עוגת 4 השכבות - ליוכי ולכל מי שזה
אולי מעניין אותו. לפני חצי שעה הוצאתי את העוגה מהתנור. ט ע י מ ה. אף על פי שהיא עדיין חמה, אבל הייתי סקרנית לדעת איך היא יצאה. אז אם עכשיו היא נימוחה וטעימה, נראה לי שכשהיא תתקרר טעמה עוד ישביח. מה שכן, איזה ווג'אע ראס זה לרדד שכבות. עם שלוש השכבות הראשונות איכשהו הסתדרתי (בקושי, כי רציתי שהן יהיו דקות והן כל הזמן נשברו לי, אבל איכשהו יצאתי מזה בשלום), אבל הרביעית עשתה לי בעיות. התקשיתי להרים אותה ולהניח אותה בצורה יפה בתבנית, היא טיפה נשברה וקצת הדבקתי אותה, כך שיותר משהרגשתי בשיעור אפייה, הרגשתי בשיעור מלאכה. ומזל שאין לי מצלמה, כי למעלה היא לא יצאה הכי אסטתית בעולם. כלומר, היו בה סדקים. אבל להגיד את האמת, אני מרוצה, כי אם לפני חצי שנה מישהו היה מציע לי להכין את העוגה הזאת, הייתי מסתכלת עליו כעל משוגע. גם אם היו חותמים לי בכתב על הצהרה שהיא לא מסובכת, לא הייתי מסכימה לנסות. אז זהו, עליתי כיתה!!!!