חבל שכבר נגמרעבודות יפות!!!
ע עליזוש האחת New member 21/5/06 #15 ../images/Emo140.gifאני רואה שקפצתי מהר, ולכן חייבת לציין שהגופיה הלבנה סוף סופני....
ל ליאתי99 New member 22/5/06 #35 מקסים האם את יכולה להעלות הוראות לאפודה הזאת (הלבנה), ובעיקר שרטוט של הדוגמא ומידות
א אביברוצהקיץ New member 28/5/06 #36 בבקשה אני רוצה את הדוג' לגופיה המדהימה ביופיה הלבנה הזו. יש לי למי להעניק אותה במתנה. כל העבודות יפות מאד. אך זו ממש קוסמת לי.
בבקשה אני רוצה את הדוג' לגופיה המדהימה ביופיה הלבנה הזו. יש לי למי להעניק אותה במתנה. כל העבודות יפות מאד. אך זו ממש קוסמת לי.
א אמא של מיטב New member 21/5/06 #16 בכל כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שהייתה לי גיזרה לגופיות..............אבל התיק הראשון מהמם!!!!!!!!!!אשמח לקבל הוראות.
בכל כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שהייתה לי גיזרה לגופיות..............אבל התיק הראשון מהמם!!!!!!!!!!אשמח לקבל הוראות.
I iris3111 New member 21/5/06 #21 זהב עתיק ממש ממש יפה כל הכבוד על הכניסה המהממת. כן תרבנה כניסות כאלה.
ג גוגי ליפשיץ New member 21/5/06 #23 עבודות יפיפיות! כל הכבוד!../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif