לילה טוב לכולם....

ronen1981

New member
לילה טוב לכולם....

התחברתי לי לפורמים כהרגלי ופתאום מה נגלה לעיני פורם חיפה ואני כמובן כחיפאי בלב ובנפש איך שלא אכנס לפורם להגיד שלום לכולם.......... אז מה נשמע אצלכם?

וואלה........ברוך הבא../images/Emo24.gif

המצב שלי.........אחלה!!!!!!!!! גרה בחיפה שותה בקפה גרג.......(זה אמור להיות כמו השיר גרה בשנקין.. שותה בקפה תמר) חחחחחחח זאת השעה שמשפיעה.....
אז מה יש לך לספר לנו???????. LOVE ענת.

ronen1981

New member
בוקר טוב ענתי_המתוקה.

מה לי יש לספר ?. מממממממ כמעט כל מה שתרצי לדעת . אבל בגדול כפי שניתן להבין אני בן 21 (למעשה באוגוסט אחגוג יום הולדת 21 ,איזה זקן אה
) סטודנט בטכניון שנה שלישית בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה (אני עתודאי) אוהב לרקוד (למוזיקת MTV ,לטינית וכולי..) לשמוע מוזיקה כמעט הכל כשבעיקר אני אוהב לשמוע אלטרנטיבי, רוק קל ,ומוסיקת MTV וקלאסית לפעמים . אוהב את מסיבות הסטודנטים של האגודה ויוצא לא פעם לאירועים שבבית הסטודנט (במוצ"ש יש רוקדים בראש צלול ובשישי סלסה עילית)..... אוהב ללכת לתאטרון (מנוי כבר שנים לפחות איזה 6-7) כשבעיקר אוהב קומדיות ודרמות רומנטיות. וסרטי קולנוע כמובן....וכולי אוהב לשחות, לשחק כדור סל, כדור עף, סנוקר, באולינג וכולי.... יש לי עוד כל מיני תחביבים ועיסוקים שאפשר לקרא בכרטיס האישי (בשביל זה הוא קיים לא ?!) וחבר רשום בשינוי משנת 1999 ולמרות שכיום פחות פעיל פוליטית ומתענין באקטואליה (מי לא למעשה בארצנו הקטנה ) מה לגביך? רונן.

La la la 20

New member
הממ... גם אני חיפאית בדמי ../images/Emo41.gif

אבל !!!! לא מצאתי לנכון להפוך את הפורום הזה לפורום הכרויות ואני חייבת להגיב למשהו שזיעזע אותי - אבל יש לכך הסבר מדעי - איך מצפים מילדה בת 18להיות בוגרת אבל אחרי שקראתי הודעה אחת של ענתי_המתוקה (שימו לב לניק המראה על חסך באהבת הורים/ ילדות עשוקה) והפרופיל שלה - שמע ישראל !!!! ענתי ממוש אולי תשבי יותר בקפה גרג (אני מקווה שהם לא שמו שם חיבור לאינטרנט) ותחסכי מאתנו את השטויות התנוקיות האלה ע"ע ההודעה האחרונה שזכינו להקיא/להכיר.... עדי

ronen1981

New member
ואווו....

עדי אני לא מכיר אותך ולא מכיר את ענת אבל במכתבך יש כמות לא מבוטלת של עוינות כלפי ענת, וזאת מדוע? כי היא כותבת בצורה ילדותית לדעתך או כי היא קוראת לעצמה ענתי חמודה (ונתת לכך כבר פרשנות פסיכולוגית סוציאולוגית של ילדות עשוקה..) והכרטיס האישי שלה לא נראה לך. אז אוקי לא אהבת דבריה אל תקראי אותם ואת לא חיבת להיות חברה שלה אבל למה כל העוינות הזאת כלפיה מה היא עשתה לך רע?...

La la la 20

New member
אני בטוחה שאם נעשה ניתוח*

פסיכולוגי מעמיק ולא ברמת הפורום (אלא ברמת פסיכיאטרים מומחים) נגלה סיבה לשם שענתוש בחרה לעצמה - תחשוב על זה למה שמשהי תקרא לעצמה מתוקה אין מספיק אחרים שיקראו לה ככה?!?!? ולעניינו: אין בי עוינות כלפי אף אחד אבל יש פורומים שמתאימים בדיוק לגילה ולטקסטים הרדודים שלה ("גרה בחיפה - יושבת בקפה גרג")תעשו לי טובה אני חושבת שיש מקום להגיב בעוינות.... סה"כ אני בנאדם נחמד אני לא שונאת אף אחד אבל אני חושבת שענת צריכה ללחוץ על הנהלת הפורומים לפתוח פורום כמו חיפה-צעירים או אני עצמי וגרג באהבה עדית

ronen1981

New member
ממממ..

ראוי לציין שיש פה לא מעט בני נוער כך שאם כבר לכאורה מישהו לא במקומו הרי זה יותר אנחנו משהם.... הפורם לא ממוקם תחת קטגורית מבוגרים סכ"ה. ולדעתי את נותנת יותר מידי משקל לניק שהיא בחרה לעצמה. ואני אמנם לא יודע אבל יתכן ולא מעט חושבים שהיא מתוקה ולכן החליטה לקרוא לעצמה כך....מה כל כך לא לגיטימי בכך? ושוב אני חולק עליך וחושב שגם אם לדעתך הטקסטים שלה רדודים אין זו לבדה סיבה להגיב בעינות. (שימי לב שאת אכן מודה שהגבת בעוינות) ואת מוזמנת פשוט לא לקרא אותם ולחסוך מעצמך את "עוגמת הנפש" שנגרמת לך מקריאת דבריה המוציאים אותך משלותך וגורמים לך להגיב בעוינות וציניות לא חביבה בלשון המעטה וכפי שאת רואה גורמים לך להראות בצורה מטעה ביחס למה שאת באמת עלפי טענתך. והמשפט המצוטט "גרה בחיפה...." נרשם עלפי הבנתי לצורך יצירת אפק קומי שכפי הנראה לא לטעמך אבל לגטימי בהחלט. ולגבי המשפט שלך "סה"כ אני בנאדם נחמד" אני יכול לנהוג כמוך ולשאול לסיבה הפסיכאטרית שאת צריכה לציין זאת בתגובת אלי ונכון שתוכלי לטעון כי זה לא שקול לכינוי של ענת שמכיל באופן קבוע את המילה חמודה אבל נראה לי שקו המחשבה שלי הובהר......

HOLD IT

בתור אחת כמוך-בת 20 שנתיים מעל ענת. אין לך טיפה של זכות לקרוא לה צעירה,בואי נתחיל מזה. דבר שני,מה זו התוקפנות הזו? מה היא עשתה לך? לא נאה לך הכרטיס האישי שלה/הכינוי/צורת ההתבטאות=אל תגיבי . לא צריך לפתוח פורום ל"צעירי" חיפה... זה הפורום של כל העיר,אנשים מגיל 2-200 יכולים להכנס לכאן,ואת האחרונה שתגיד להם אם כן או לא. יום טוב

vegi force 1980

New member
כמה עצבים בילדה אחת???

לה לה לה 20 אני בן 22......אני יכול לקרוא לך צעירה? בואי תנסי לנתח אותי פסיכולוגית.... בטח על החתימנה שלי יהיה לך הרבה מה לומר... אגב גם לי אין עדיין רישיון(לא בעית קורדינציה) ואני נורא עצבי מהעניין שאין אוטובוסים בשישי בלילה... לדעתי צריך בכלל להיות אוטובוסים 24 שעות ביממה נו שיהיה....יאללה נתחי אותי!!!!

../images/Emo45.gif

הכל בגלל החרדים! אוף .. אם הם לא רוצים לנסוע באוטובוס בשישי שלא יסעו תמיד יהיו כאלה שכן ירצו. שוב המיעוט קובע לרב מה לעשות .

La la la 20

New member
Darling!../images/Emo67.gif

אתה צודק לי לא הרביצו בביה"ס כך שאין לי זכות לדבר על עוינות....

ronen1981

New member
לא הבנתי מה הקשר?

מכל מקרה צהריים טובים ואני שמח לראותך פה ומקווה שלא לקחת דברי כמשהו אישי נגדך חלילה.

La la la 20

New member
דווקא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

במקרה שלך אין מקום לניתוח - הרי אתה ציינת בעצמך שבבית הספר היו מרביצים לך... (אולי יש אנשים שיראו את זה כדבר ליגיטימי - אני לא) ועוד משהו אתה מעדיף את בני ישמעאל על פני אחייך היהודים משמע - יש לך בעיית זהות קשה אם במצב של היום אתה מרגיש צורך אינסטנקטיבי להגן על שכנינו הפרבלומטיים. אז Dear "דור שלם דורש שלום" תחסוך ממני את ההפלצות השמולאניות האלה כי כולנו ראינו לאן השמאל הביא אותנו עם האמונה השלמה בערבים.... רואה שלא הייתי צריכה להתאמץ במקרה שלך.... חבל אני אוהבת אתגרים !

BoR|S

New member
ROFL

כולנו ראינו לאן השמאל הביא אותנו עם האמונה השלמה בערבים דווקא כולנו ראינו לאן הראש ממשלה הגאון שלנו הוביל אותנו... למלחמה... להתגברות הפיגועים... למצב כלכלי קשה... לאיום של סנקציות כלכליות...

La la la 20

New member
בוריס יקירי שתגדל תביו!!!!

או לפחות תעבור טירונות.... אתה מסוג האנשים שחיים בחלום יבוא היום והם יתעוררו ממנו מקווה שגם אתה ומהר for your own good... אני בטוחה שגם אתה שמעת שבפיגוע בצומת חליסה שכניינו היקרים רקדו ושמחו לרקע האוטובוס המרוטש! הפלצנות השמלאנית המונהגת ע"י רודפי בצע לא תמשך לזמן רב! ואז רק אז תבין שעל שלום אין עם מי לדבר - כשזה נוגע לאנשים שמסוגלים לרצוח את עצמם בלי סוף ע"ע נקמות דם... אחחח.... האנושות לאן

BoR|S

New member
ROFLMAO

ועוד אומרים על אמריקה:
America - Land of opportunity, mirages and camoflauges... More than usually, speakin´ loudly, sayin´ nothin´...​
די מתאים על הממשלה שלנו (במיוחד על הבריון שעומד בראשה) ולחלק (לצערי די גדול) בציבור... המממ לא יודע מה שמעת על הפיגוע בחליסה אבל אני הייתי חצי שעה אחרי זה ולא ראיתי זכר לשטויות שאמרת ששמעת... אני כבר מזמן מבין שאין עם מי לדבר... כולם נהייו סטיקרים של "מוות לערבים" "לגרש את ערפאת" "תנו לצה"ל לנצח"... מה לעשות שעדיין במאה (כבר ה - 21) יש אנשים שדוגלים ברצח עם (במיוחד כאשר אותם אנשים חוו על עצמם ניסיון של רצח עם לפני כמעט 60 שנים...) אני מקווה שאת מריחה את הפלצנות השמלאנית הזאת מכיכר רבין... (כמה אמרו ברדיו? רבבות?) כי זה הריח של ההיגיון והשכל הישר... מה את מדברת על אנושות? באותו זמן שאת מדברת על התנהגות לא אנושית שהיא דרך החיים שהיית רוצה שכולם יאמצו...

למעלה