לילה טוב לכולם....

ronen1981

New member
נ.ב אם יהיה לי זמן תזכה לתגובה מלאה

בהמשך היום לשטויות שאמרת.

ronen1981

New member
אני בהר או שיש פה אקו נורא ...

הבחורה טעתה נכון ,אבל למה להיות נבזי ... תקראי את הסיפור שעינתי_החמודה צירפה ותסיקי מסכנות.... רונן (שאומר אל תיהיו אדם לאדם תרנגול הודו :) )

טוב...אין לי הרבה מה להגיד.....

אני עדיין מנסה לעקל את מה שראיתי. ואני בכלל לא מבינה את התגובות הכל כך קיצוניות של לה לה. "איך מצפים מילדה בת 18 להיות בוגרת?" אז המשפט שרשמתי בהודעה הראשונה שלי פה זה מראה שאני ילדה קטנה,אוף כל כך ניסיתי לעשות רושם של "ילדה בוגרת" היית חייבת להרוס?!
קצת הומור לא יזיק לך..... אולי את צריכה טיפ קטן לחיים: תהני,תזרמי,קחי את החיים בקלות,תצחקי קצת, הרי חיים רק פעם אחת. ובקשר לכינוי שלי,זה לא נובע מחוסר אהבה (לא שאני חייבת להוכיח פה משהו) זה נובע ממה שאני באמת פשוט מתוקה (וצנועה) את יכולה לחלוק על זה,אבל לא לשנות את זה!!
ורונן....בקשר להודעות שלך...אני כרגע עתודאית,י"ג,תעשייה וניהול. עוד חודשיים מגיעה לגיל 19,אבל שהגיל לא יטעה אותך אני ילדה קטנה
חוץ מזה אני מנסה כמה שיותר למצות את כל מקומות הבילוי בחיפה,אם זה המועדונים שאני אוהבת בעיקר כמו החורבה (שדי מיציתי),לשבת בשאלתיאלי מדי פעם,פאבים וכו´.אני אוהבת לעשות הרבה בלאגן,לרקוד,ולהנות!!!!!
ויש עוד הרבה.....אבל אתה לא מצפה ממני לרשום הודעה שתגיע עד לפורום הבא נכון?!
אז שיהיה לכולכם המשך שבוע מקסים!!!
LOVE ענת.

ועוד איזה משהו קטן......

נזכרתי באיזה סיפור קטן שהייתי רוצה להביא אותו לפניכם!
כוחן של מילים
קבוצה של צפרדעים שיחקה להנאתה בין עצי היער. לפתע נפלו שני צפרדעים לתוך בור עמוק. התגודדו כל הצפרדעים על פתח הבור כדי לראות כיצד ניתן לעזור לחבריהם שנפלו פנימה. כשראו כמה עמוק הבור וכמה תלולים קירותיו, אמרו לשני הצפרדעים שנפלו: "חבר´ה, אין סיכוי שתצאו מכאן בחיים. אתם נחשבים כבר למתים.. חבל לכם בכלל להתאמץ!" לצפרדעים שנפלו לא היה שום חשק לוותר על חייהם בכזאת קלות, והם החלו לנתר באוויר גבוה ככל שיכלו כדי לנסות ולהיחלץ משם. מפתח הבור המשיכו להגיע אליהם קריאות המרפות את ידיהם.. (ורגליהם..) "תפסיקו לנסות בכלל. זה כל כך עמוק, בחיים לא תצאו מכאן!!" לאחר מספר ניסיונות נפל – כשל כוחו של אחד הצפרדעים, הוא צנח על הקרקעית ומת.. הצפרדע השני לא התייאש והמשיך שוב ושוב, בכל כוחו, לנסות ולקפוץ החוצה. בסופו של דבר, ניתור גבוה אחד הנחית אותו על הקרקע, מחוץ לבור. חבריו הצפרדעים שפשפו עיניהם בתדהמה: "איך עשית את זה? מה, לא שמעת את הקריאות שלנו? אמרנו לך שאין סיכוי כי זה נורא עמוק!". בשפת הסימנים הסביר להם הצפרדע הזה כי הוא חירש... הוא לא שמע מה אומרים לו, ובטעות פירש את קריאותיהם הנרגשות כמילות עידוד.. מוסר ההשכל ? א- חיים ומוות ביד הלשון.. מילה מעודדת למישהו שזקוק לה, יכולה להקפיץ אותו למעלה. ב- מישהו שכבר נמצא "למטה", קל מאד לקבור אותו לגמרי עם מילים מייאשות. לסתום עליו את הגולל.. למילים יש כוח אדיר, לכאן או לכאן. ובן אדם פיקח צריך ללמוד להשתמש בהן בחוכמה כדי לעזור לסביבתו..
LOVE ענת.

ronen1981

New member
האמת ש...

כן אני מצפה להודעה שתגיע עד לפורם הבא ,אבל הפעם אני מוכן לותר לך..
למה החלטת ללכת לעתודה הטכנולוגית? שיהיה לך מזל טוב עוד חודשיים זה אומר שאת מזל אריה גם נכון? (אולי זה תאומים אני לא בטוח)? האמת שאני לא מאמין בזה ורק משתעשע בזה.... איזה סוג סרטים אוהבת לראות? רוקדת סלסה? ואל דאגה אני לא נותן לגיל להטעות אותי ...כמו שאומרים העיקר התרגיל ולא הגיל. רונן. נ.ב תמונה חמודה יש לך בכרטיס....

ronen1981

New member
נ.ב תגדילו תתמונה ,בקטן פחות טובה.

אני עם עיניים חומות שער חום כהה 180 ס"מ גובה כמובן .

../images/Emo9.gifאחלה תמונה........

למה החלטתי ללכת לעתודה טכנולוגית........?! בוא נראה,בית הספר שלי הוא בית ספר חקלאי מקצועי בעל מגמות רבות, בכיתה ט´ תמיד אומרים לך מה הן האפשרויות העומדות בפניך לקראת התיכון. בתור אחת שהיה לה ממוצע ציונים 95 (רק בכיתה ט
) יכולתי לאפשר לעצמי לבחור באיזו מגמה שאחפוץ,בין היתר תעשייה וניהול שזאת המגמה הכי טובה והכי יוקרתית בבית הספר וגם אני יוצאת בסופו של דבר עם תואר ביד שיכול לעזור לי בהמשך,ומלבד זאת,זה מקצוע עם עתיד. אז בשביל להשאר עוד שנה בבית הספר ועם תואר של הנדסאי זה שווה את זה!
היומולדת שלי זה ביולי 14/7 אני מבקשת לא לשכוח!!!! וזה מזל סרטן...
וגם לך מגיע מזל טוב לא קטן...
אני לא רוקדת סלסה למען האמת כי זה לא ממש מושך אותי. פעם בזמנו,הייתי רוקדת ריקודי עם,היה כזה חוג בבית הספר ליאו בק. הייתי רוקדת בלאט וג´אז,הייתי מופיעה בכל מיני מקומות. אבל כיום אני רק רוקדת בקצב הטראנסים
(ז"א שאני רוקדת רק במועדונים,אם זה טראנסים,מוסיקה שחורה,אם טי וי וכו´) ובקשר לגיל......הגיל זה רק מספר,הוא לא משחק תפקיד אצל הרבה אנשים! זה ממש דבר שטחי אם אני אשפוט בן אדם לפי הגיל שלו. בכל אופן שיהיה לך ולכולם המשך שבוע מצ´גע וקסום!!
LOVE ענת.

BoR|S

New member
אם כבר מעלים תמונות כולם...

אז גם אני אעלה תמונה קצת לא סטנדרטית... גיל זה רק מספר זה שם של הדיסק הראשון של אלייה ז"ל... ויש סיפור מאחורי זה והוא כולל את הפדופיל הלא מוצהר אר קלי שאלייה נישאה לו בגיל 15 והוא הפיק לה את האלבום...

ronen1981

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני מכיר את בית הספר המדובר ידידת ילדות שלי למדה בו וחלק מהאנשים מהיסודי שלי ,ואני בזמנו היתי קונה שם דגים לאקוריום שלי (אני מת על בעלי חיים). והאמת היתי אמור ללמוד בו (היסודי שלמדתי בו עוברים ממנו לכפר גלים). אבל לאימא שלי היו תוכניות אחרות בשבילי והיא רשמה אותי לכיתה המדעית של בוסמ"ת (מחזור שני שלה כשהיא עוד קיבלה השקעה תקציבית ראויה והיו הרבה שעורי העשרה וכולי סכ"ה כ46-48 שעות בשבוע ממוצע ) ומפה לשם המשכתי לתיכון של בוסמת למגמת אלקטרוניקה (בין הצברים הבודדים שם :)) ומשם לטכניון לפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה...ומה לגבי העתיד הלא רחוק יחסית וול צבא ובמקביל לימודי מוסמכים (תואר שני במנהל עסקים ואולי במיקרו אלקטרוניקה או מערכות אלקטרו אופטיות נראה כבר יש זמן). אין ספק שעשית בחירה טובה ואחר כך אם תרצי תוכלי להמשיך לתואר ראשון אם זיכוי מסוים על לימודי ההנדסאי שלך. ובטח שבטח שאני אזכור את יום ההולדת שלך..שלי ב04.08 . יצאתי עם הכלב שלי לא מזמן החוצה ומישהו אמר לי שהוא יפיפה אבל ממש יפה וזה עשה לי ממש נעים ,נכון שאני יודע שהוא מהמם אבל זה נחמד לשמוע מאחרים גם :). יש לי שני כלבים מנצסטר טריר העונה לשם במבי ורועה גרמני מהמם שקוראים לו רעם (שהוא שלי קיבלתי כמתנת יום הולדת 16) ואני עבורו האבא והאימא והוא שומר עלי בשבע עיניים :) ,ותוקי מאולף מסוג קוקטל העונה לשם בר ואקוריום דגים טרופים (היה לי בנוסף אקוריום של דגים טורפים אבל הם לא שרדו את תקופת הבחינות שלי מלפני שנה :) ) יש לך חיות מחמד? אה ולגבי הסלסה אם לא ניסית את לא יודעת מה את מחמיצה (לדעתי) לקחתי ידידה שלי לרקוד והיא אמרה לי שהיא הרבה זמן לא נהנתה כך....... ואכן שיהיה גם לך שבוע נעים.... רונן.

כן כן......./images/Emo107.gif

אכן יש לך כלב יפה.....
לי יש כלבה בולדוג צרפתי כולה לבנה עם כתם שחור בגב וחצי פרצוף שחור ממש כמו פרה קטנה. וכן,בנוסף יש לנו גם אקווריום גדול עם דגים שזה כבר שטח טיפולו של אבי, וגם הוא מגדל ציפורים. ממש גן חיות.....
והיה לי תוכי אהבה....בעצם זאת היתה נקבה וכל פעם שהייתי קוראת בשמה היא היתה מצייצת,והיה לנו תוכי קוקטיל.....אבל את כולם נתנו אחרי שיש לנו כלבה כל תשומת הלב נופלת עליה,היא ממש ממש מפונקת. אני בטוחה שאני אהנה לרקוד סלסה כי אני בכלל אוהבת לרקוד.... אז עם הבן אדם הנכון,הסביבה המתאימה,המוסיקה,אני בטוח אהנה!
אה ושכחתי לציין שיש לי עוד חיה אגדית,דרקון..שחור עם כנפיים כחולות.... דרקון אלגנטי כזה,הוא לא יורק אש אז הוא לא מסוכן לסביבה שלו,את החיה הזאת אני "אקח" איתי כל החיים.....הרי זה הקעקוע שלי שנמצא בגב התחתון
ואני מציעה שמתישהו נעשה פה שרשור עם תאריכי ימי הולדת של כל חברי פורום חיפה. אז סופשבוע רגוע......(בגלגלצ)......וקסום!!!!!!!
LOVE ענת.

BoR|S

New member
אם כבר גלגל"צ...

אז היום בשעה 0000 עד שעה 0200 יש עסק שחור!

למעלה