לילה טוב לכולן....

רנה6

New member
לילה טוב לכולן....../images/Emo140.gif

אבן נגולה מעל ליבי....ההדורים יושרו...חשבתי לכתוב רק מחר , לשבת לחשוב על ניסוח מיוחד, אלא שאני חסרת סבלנות ולפעמים סתם מילים ומחשבות שנכתבים באותו רגע ממש אומרים הכל. הייתה לי שיחה עם זואי...שיחה נפלאה מעין כמוה...ברור שלא אחשוף את תוכנה כאן
...על כל פנים, התגלתה בפני בחורה מדהימה, וגם אם חשפתי את המעשה בפניכן ונדמה היה לכן שלא יסולח, הרי אחרי שיחה שכזאת, אין מצב שבעולם שלא אסלח...מרגישה כל כך טוב עכשיו...מאושרת.

Karina85

New member
שמחה שיושרו ההדורים!!! ../images/Emo140.gif

ולפעמים טוב שקורים דברים כאלה... כדי ללמוד מהם... ולהכיר טוב יותר אחד את השני. אני מאוד שמחה שהמועקה ירדה מעליך, ותזכרי שלטעות זה אנושי, ולסלוח - אלוהי. ובנימה זו אני הולכת לראות בנות גילמור, מי שרוצה פתחתי רשומה על כוכב נולד 5 בבלוג
לילה טוב!!!

שונית 7

New member
:-שיר איזה יופי...עשית אותי מאושרת

ואת שאר הבנות הפורום בטוח . את זואי ושון כמובן כל כך נפלאות ומיוחדות כל אחת בדרכהשממש לא יתכן שאחת מכן לא תהיה חלק מהפורום .

רנה6

New member
וכמו שאמרה סקרלט אוהרה:

" מחר יום חדש"....הכל יכול להסתדר...ואני כל כך אוהבת לגרום לאנשים להיות מאושרים וברגע שאני פוגעת ואפילו כשנדמה לי שאני צודקת, מרגישה יסורי מצפון...כל כך הוקל לי...ואני מרגישה עכשיו כאילו אני במעין קבוצת תמיכה וכאילו אני אומרת : " אוהבת אתכן!".

רנה6

New member
תודה , שון

אמרתי לך שאני קצת דיסלקטית...מקווה שכאן לא שגיתי...

אנחנו לגמרי בקבוצת תמיכה...

ג'קוהוליסטיות אנונימיות וגם אני אוהבת אתכן... גאד אני צריכה לעבוד... בדיוק על זה דיברתי איתך אתמול... שיהיה יום מקסים...

רנה6

New member
יום מקסים ונפלא...

אני באמצע כמה פשטידות ומקווה שהמטבח לא עולה באש....הצילו!

שונית 7

New member
זואי..שולחת לךללא מילים הרבה../images/Emo23.gifו-|

-
כי כל המילים שרציתי להגיד לך כבר נאמרו בפרטי

סליחה שאני מקלקלת

אבל הציטוט היותר טוב מהסרט הזה, זה המשפט הזה: "Frankly, my Dear, I don't give a damn" רט באטלר כמובן...

shongold

New member
בוקר טוב שיר ולכל החביבות שנמצאות

כאן בפורום. היתה סיטואציה - לא כל כך נעימה - והיא נפתרה על הצד הטוב ביותר - כאשר כל האנשים שלקחו בה חלק יצאו מסופקים. בסגרת פורום כמו שלנו, כמו שאני רואה אותו יש לדבר ורצוי לדבר וחייבים לדבר על הכל ולפתוח את הכל על הטוב וגם על הרע וגם על מה שבינהם, על מנת שיבנה כאן משהו אמיתי חי נושם וגם אנושי, לא לטייח לא לשים דברים מתחת לשולחן - אלא לדבר על הכל בגלוי פתוח וללא חת. כאשר זה קורה ויקרה הרטט והחיות תגרום לו לנסיקה ואורך נשימת חיים לזמן רב - והחשוב ביותר - איכותי ביותר. ובאשר לזואי - אם הייתי צריכה לבחור...עם מי יווצר מצב כמו שנוצר.. - הייתי בוחרת בה! וברוח הסגנון שנרקם כאן.. המבינה תבין!

שונית 7

New member
שון../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני כל כך שמחה ../images/Emo140.gif

כדי דמעות של אושר לשמע ממך שוב

shongold

New member
../images/Emo51.gif גם לך חמד! ואני עוד יותר

שמחה להיות כאן שוב אתך ועם כל האחרות

eilati27

New member
I ../images/Emo23.gif YOU שון

כל כך שמחה שזה נפתר על הצד הטוב ביותר!

רנה6

New member
שון...

אכן צודקת...ובמקרה זה כמו שאמרה קרין: לומדים להכיר את האנשים...ואני אומרת " מעז יצא מתוק!"

למעלה