לילה טוב לכולן....

רנה6

New member
אכן אכן....

ועכשיו אני טסה למטבח...אני כבר מריחה משהו שם...לא יודעת אם טוב או רע!

eilati27

New member
בוקר טוב רנה!

אני ממש שמחה שהכל נפתר על הצד הטוב ביותר (כך גם אמרתי לשון) מאושרת שהחלטתן להשאר לאחר יישור ההדורים ובואו נמשיך הלאה למקומות טובים יותר! שיהיה יום נפלא וקסום!

רנה6

New member
אכן נמשיך...

ומקווה שעכשיו למקומות הרבה יותר מזינים ואולי עכשיו מגיעות לנו הפתעות כלשהן כאן...שהעיניינים יתחילו לזוז...אנחנו הרי כאן בשביל מטרה מסויימת וחסרות סבלנות לחלוטין...

eilati27

New member
בהחלט מסכימה איתך...

יאללה ג'קו תזיז עניינים תראה מה קורה כאן בגלל השקט...

רנה6

New member
חוששני...

שאם הנ"ל לא יזיז עיניינים, נצטרך לבקש ממישהו מוכשר במיוחד בתחומו ,לשכפל לנו את הבחור.

בוקר טוב רנה ../images/Emo23.gif

אני חייבת לומר לך תודה מקרב לב, משום שמעבר לשיחת הסליחה, היה לי תענוג לדבר איתך ולהכיר אותך ולהבין עד כמה את באמת נפלאה ואוהבת... את אשת שיחה מדהימה שבאמת ובתמים הייתי רוצה להכיר יותר. כנראה שהייתי צריכה לעשות מעשה מטופש כדי להגיע למצב שבו אוכל להכיר אותך... בכל מקרה אני באמת מאושרת ומרגישה הרבה יותר טוב... אז באמת תודה

eilati27

New member
בוקר טוב זואי!!!

אומר גם לך שאני ממש שמחה לשמוע שהכל נפתר על הצד היפה יותר... שיהיה לך יום מקסים... וכמו שאמרת לרנה... היית צריכה לעשות משהו מטופש רק כדי שתתקרבו יותר... "כולו מן אללה" ומה שצריך לקרות יקרה... אוהבת אותך... יום מקסים!

נשששמה שיהיה גם לך יום מקסים....

אוהבתותך גם... מה שלום השמשששש באילת?? אני צ'כה לעבוד ויש כאלה שעושים בטן גב באילת... not fair שיהיה המשך יום נעים...

רנה6

New member
צהריים טובים זואי...

נורא מוזר, אלא שגם אני צריכה להגיד לך תודה. כלומר, גם כשאני חושבת שאני צודקת וכועסת, יש לי יסורי מצפון, כיוון והצד השני נפגע. אני יכולה לא להרדם לילה שלם ובכלל להגיע למין מסקנה שאני לא בסדר. השיחה איתך היתה נפלאה ואכן מעבר לבקשת הסליחה, נדמה היה כאילו שאר התכנים שלה היו הרבה יותר מהסליחה עצמה. למדתי להכיר אותך שאת אכן אדם נפלא, חושב, רגיש, אמיתי..אמרת שצריך לפעמים לעשות מעשה טיפשי כדי להכיר וכפי שכבר עניתי למישהי כאן , יש משהו בפתגם " מעז יצא מתוק".

shongold

New member
ידיעה שהתקבלה בלשכתי..זה עתה

טופס הסכמה לנשיקה בהתאם ל "הלכת רמון" אני הח"מ _____________ ת.ז. ___________, מרח' ___________, מצהירה בזאת כדלקמן: 1. הנני מסכימה בזאת, כי מר ______________ ת.ז. _____________ ינשק אותי בפה/בלחי/במצח/אחר* - ___________ (להלן: "הנשיקה"). 2. אני מסכימה בזאת, כי הנשיקה תיעשה עם/בלי*: לשון/שיניים/חניכיים/שפתיים*. 3. הסכמתי זו תקפה אך ורק לנשיקה שתיערך ביום ______ בשעה _____, ולמשך ____ דקות/שעות. ולראיה באתי על החתום: __________________ _______________ תאריך חתימה * מחק/י את המיותר.

שון זה גדולללל ../images/Emo25.gif

וזה לא צריך להיות משורשר כ - off לחלוטין לא... זה מאד רלוונטי לנשוא הפורום... והמבין מבין וכבר הבין והפנים...

shongold

New member
אה..כמובן ..הנשוא - ../images/Emo9.gif איך לא

חשבתי...נו ברור שהמבין הבין...לא היה ספק בכלל..
בדיוק כמו קודם...ואולי אפילו יותר..

../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

U don't have 2 be rich 2 be my girl U don't have 2 be cool 2 rule my world Ain't no particular sign I'm more compatible with I just want your extra time and your Kiss מתי ישיר לנו את זה? לא רמון כמובן... אני כבר חוזרת...

shongold

New member
../images/Emo24.gif זואי זואי אין כמוך...

וגם מבחינת בחירת שירים - טעם נפלא.. ואם בדמוי ...ג'יזס דיברת אז באמת - היכן הוא המלעון...?!

je ne sais pas

נראה לי שג'יזס מהלך על פני מימי מפרץ אילת... עכשיו יהיה עוד מקום קדוש שאפשר יהיה לבקר בו... ומקום הרבה יותר יפה מהכנרת... ותודה

shongold

New member
מקום קדוש להלך..את מתכוונת מלבד..

חוף "בלו ביי" ו"חוף העונות"...?! לא חושבת שחוף "צאנז" התקדש.. ואגב...חוץ מהברקת אילת...האם באמת הילד...שם..?!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בהחלט חופים קדושים...אפשר ללכת איתו על המים? מעדיפה אותו על פני ליאור אשכנזי.. אין לי מושג אם הוא באילת.. אבל לא היה איכפת לי להצטרף...

shongold

New member
ליאור אשכנזי...את מזכירה לי נשכחות

לאחר "חתונה מאוחרת" הוא נעשה ....לפתע פתאום my favorite...אח"כ הלכנו איתו על המים...ואח"כ...התפוגג לי אח...אילת אילת ...אילתי....

למעלה