לילה טוב פורום..

tamarosh

New member
../images/Emo32.gif סתם כדי להראות שאני בחיים.

אני לא כאן בשבוע האחרון. טו מאצ' לחץ בלימודים. לא שזה עוזר לי שאני לומדת כן? אבל עדיין. לומדת. מבחן במתמטיקה ביום חמישי. דאמט דאמט דאמט. -אמאבא טסים לשבועיים למיאמי וקוסטה ריקה ביום חמישי. בית ריייק. -היום הייתי בקניון. הצעה: לכו לZARA ומהר. יש שם פשוט הכול וזה הכי יפה והכי מושלם בעולם
. אני הסתפקתי (בינתיים) בחצאית מיני עם דוגמא של קומיקס כ"כ יפה ו-2 גופיות. אה וגם חזייה אבל זה לא משם. -חחח. שמעו סיפור. היה אחד שהיה לי קטע איתו שנה שעברה. וזה נגמר מסריח. מאוד. ואנחנו שונאים ממש אחד ת'שנייה ולא מדברים וזה. אתמול הוא התגייס. ניחוש 1 מי המפקד שלו? לא אחר מאשר אחי היקר. אוווחח זה הולך להיות טוב
צחוק הגורל. דפנטלי. לילה טוב גירלז

LimiMimi

New member
אה? למה זה לא שלח?! ../images/Emo46.gif

בכל מקרה אין לי כוח לרשום מה שרשמתי.. יש לי כזאת חצאית, נדמהלי, יותר נכון לאחותי - ניסיתי אותה פעם אבל אני לא מסוגלת ללבוש אותה כי היא מיני ולא מספיק שאני לא סובלת חצאיות - שאני אלבש מיני?!
נה. תהני ותנצלי את זה שההורים לא בבית. מסכן ההוא. סוף

jenngirl

New member
../images/Emo6.gifגדול!../images/Emo82.gif

תתחדשי
באמת יש בגדים יפים בזארה, הבעיה שלא הכל מתאים לי

Miss Tinkerbell

New member
יו אר סו דאמן לאקי../images/Emo13.gif

ממממ בהצלחה במבחנים, תנצלי את הבית הריק ותבקשי הרבה מתנות
ותתחדשי על הבגדים
אשכרה זארה שולטים השנה
בינתיים קניתי שם חצאית מיני ורודה עם כאלה פרחים לבנים, וחולצה קצרה עם פסים תכלת-צהוב-לבן, עם צווארון לבן.

tamarosh

New member
אוי היא כ"כ מדהימה החצאית הזו.

אבל קניתי כבר דומה בפולין לא מזמן אז העדפתי ת'קומיקס. היא משוגעת כזאת מגניבה.

Immortality

New member
תהיתי באמת לאן נעלמת,

ואז ראיתי הודעה שלך באחד השרשורים אז הבנתי שאת בסדר :} לילהטוב פורום :}

Shusho

New member
עדיף שלא ../images/Emo10.gif

הוא אמור לדבר איתי בשבוע הבא גם כן משהו. היום היו אמורים להיות לנו 5 חודשים יחד.

Fairies Hunter

New member
למה טיפש?

אני באמת לא מבינה למה להגיד עליו שהוא טיפש. ומה אם הוא חכם? ומה אם הוא אהב את מיכל בכול ליבו ואז הוא הרגיש שהוא לא יכול יותר משום מה? אנשים לא חייבים לחבב אנשים אחרים, גם אם הם הכי נפלאים בעולם. ככה זה, לא?

greeneye

New member
אוי נו באמת.

מה את מתפלספת על זה לעזאזל?! יו, זה כזה מעצבן.

למעלה