לילה טוב שיהיה יום טוב לכולם

bimbo.

New member
שרה ../images/Emo51.gif רבה. נהניתי מאוד

מהכדורים. אגב, הם מזכירים לי את המסטיקים העגולים שאני מאוד אוהבת וכעת אסור לי להינות מהם. טוב, שאלה תהיינה כל הצרות שלנו. מסטיקים.

bimbo.

New member
רדרד, ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif זה נהדר!!../images/Emo140.gif

ora11

New member
בימבו צהריים טובים../images/Emo24.gif

אני מאיזור הרי יהודה קיבוצניקית אם לא ידעתם.. רמת אביב יכול להיות נחמד כי אחותי גרה שם. בינבו מאיפה את? יום טוב ונעים השמש זורחת ואפילו אצלנו לא קר.

bimbo.

New member
ORA, אני הרצליינית. אז אם את

מכירה את רמת אביב, זה יופי. אני עוד אביא הסבר היכן ניפגש. אני מקווה לראותך ולהכירך

ora11

New member
בימבו עכב טוה../images/Emo140.gif

מאד מקווה להגיע אם אוכל להשתחרר מהעבודה. מאד מקווה מכל ה

שרה16

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אני חורשת את הרשת בחיפוש מצלמה דיגטאלית. canon s50 2450 ש"ח מה דעתכם? חוץ מזה לא מפריע לי ריבוי הודעות,העיין התרגלה אחרי תקופה. ואני יושבת עם איזה 5 חלונות אינטרנט פתוחים,טלויזיה ומוסיקה,ועושה שעורי בית...כך שאני לא דוגמא

לייציק

New member
שרה'לה ../images/Emo6.gif כמוני כמוך ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

חוץ משעורי הבית ... בינתיים ...
בקשר למצלמה, דוקא על הרזולוציה לא הייתי ממליצה לך לוותר ... תקחי לפחות 4000. לגבי היתר, שתהיה מה שיותר אוטומטית ופשוטה להפעלה ... שלי SONY DSC-S85 מצלמה מעול לכל הדעות, אבל היא כל כך משוכללת שקשה למצוא בה את הידיים והרגליים ותמיד אני מפספסת משהו ... זו כמובן דעתי בלבד ... כנראה שאני לא מספיק מקצועית ... מה שלא תקני, העיקר שתהני ותביאי לנו תמונות יפות שתצלמי ...

emmy5

New member
בוקר טוב פורום,../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

סבאאורי ,הבלט מקסים , מוזיקה חלומית... יום נעים לכולם .

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo42.gif

סבא אורי, התמונה שלך משהו, משהו.
לבימבו שרה את סופרמן, כבר אמרו לך את זה? ועכשיו בדיחה על הבוקר שגנבתי מפורום אחר
לי
שאלוהים ברא את העולם ,כדי שהאנושות תתפתח בצורה שווה,החליט לתת שתי תכונות לבני אדם: עשה את הייקים:מסודרים ושומרי חוק ,עשה את הרוסים:עקשניים וחובבי לימודים ,עשה את היפנים:מכורים לעבודה וסבלניים, עשה את האיטלקים:בעלי רעיונות מקוריים ו אומנים גדולים...כך לכל עם נתן שתי תכונות מובילות. כשהגיע לישראלים,בקש מהמלאך לרשום: הישראלים יהיו חכמים,הגונים ופוליטיקאים. כשסיים אלוהים את החלוקה,פנה אליו המלאך ואמר: "כבודו,אם יורשה לי,לכל העמים נתת שתי תכונות אבל לישראלים נתת שלוש. הרי זה יגרום לכך שהישראלים יהיו מעל לכל העמים!". ענה אלוהים: "אתה צודק. יחד עם זאת מה שאלוהים קובע אי אפשר לשנות.לכן נעשה תיקון. ואז אלוהים קבע : "מהיום לישראלים יהיו את שלוש התכונות. אבל כדי לאזן עם יתר העמים,לכל ישראלי יכולות להיות רק שתי תכונות בעת ובעונה אחת". לכן מאז: ישראלי פוליטיקאי והגון -לא יכול להיות חכם. ישראלי פוליטיקאי וחכם -לא יכול להיות הגון. וישראלי חכם והגון לא יכול להיות פוליטיקאי... ועוד ברכה לחג מאדם קוסמופוליטני

מנורה

New member
באיה חביבתי זה היה יכול להיות ../images/Emo6.gif

אם לא היינו מרגישים זאת על בשרנו יום יום שעה שעה בוקר וערב

bimbo.

New member
באיה ../images/Emo51.gif לך. בעניין הפוליטקאים,

זה מתאים לכל העמים. כולם, בסך הכל, בני אדם.

מנורה

New member
סבאאורי איזה כישרון לשעות הקטנות

של הלילה אני בשעות האלה רוקדת בחלום

ora11

New member
סבאאורי איזה יופי../images/Emo141.gif

ומה זה בלט לעצמי ? הרי אנחנו כאן תזמין ונצטרף בכיף.

סבאאורי

New member
צהריים טובים לכולם ולבימבו יוםולדת

אורה התכוונתי כיוון שהייתי לבד...(אולי פליטת קולמוס בגלל השעה...) כמובן שזה בשביל כולם... ברכות והנה הברכה גם לבימבו וכל טוב

למעלה